Приспособлението за календар, което прави всичко и изглежда страхотно [Android]

Като потребител на iOS ми харесва, че иконата на приложението календар на началния ми екран ще ми показва текущата дата, но завиждам на потребителите на Android, които могат да посветят цяла страница на началния си екран за организация, като добавят пълен календар, пълен с камбани и свирки. Месец: Приспособлението за календар е нещо, което поставя отметки във всички квадратчета, доколкото е страхотна функционална джаджа за календар. Той добавя календара за месеца към вашия начален и/или заключен екран и можете да прекарате пръст до следващия или предишния месец от годината. Джаджата добавя събития от всички календари, конфигурирани към вашия акаунт в Google и можете да добавите ново събитие, както и да видите текущото.

  GRE Vocab Lock Научете нова дума всеки път, когато погледнете телефона си [Android]

Добавете приспособлението „Месец: Притурката за календар“ към вашия начален или заключен екран и след това стартирайте приложението, за да редактирате настройките му. Можете да закупите теми за приложението и да изберете от кои календари искате да преглеждате събития в приспособлението.

Под „Календари за показване“ изберете вашите календари. Приложението автоматично открива всички календари, добавени към вашия акаунт в Google, и ги изброява тук. Тук ще се покажат и някои календари, които може да са създадени от други приложения или услуги и синхронизирани с вашия акаунт в Google. По подразбиране всички календари ще бъдат активирани, така че трябва да деактивирате тези, които не искате да виждате. Върнете се към джаджата и докоснете дата, към която сте добавили събитие, за да видите подробностите за него. Плъзнете надясно или наляво, за да видите следващия/предходния ден и всички събития, добавени към него. Можете да добавите ново събитие от страницата с подробности за съществуващо събитие или от дневния изглед на избран ден.

  Как да управлявате точността на местоположението на Android

Докоснете празна дата, за да добавите събитие към нея. Притурката няма да ви пренасочи към приложението Календар. Вместо това можете да добавите ново събитие от Месец: самата джаджа за календар. Можете да изберете към кой календар да се добави събитието, да му дадете име, местоположение, дата и час, да му присвоите цвят, да добавите гости, да повтаряте напомнянията и да го направите публичен или частен.

Приложението се предлага с две теми, между които можете да избирате, въпреки че има малка разлика между двете. Една тема включва подчертаване на полето зад всички числа в календара, което би трябвало да улесни четенето върху тапет с плътен модел. Другата тема премахва този акцент, което я прави по-подходяща за по-прости фонове. Приложението също има реклами, въпреки че изглежда се появяват само на екрана с настройки. Той е напълно функционален без никакви надстройки, но ако темите са толкова добри, колкото самата джаджа, вероятно в крайна сметка ще ги купите по някакъв начин.

  Предавайте поточно снимки от Android към вашия телевизор с фотостена за Chromecast

Месец на инсталиране: Притурката за календар от Google Play Store

x