Преглеждайте и управлявайте известията за iOS 7 веднага след иконите на приложения с Badger 7

Дългият път, през който iOS измина през последните (почти) седем години, и фактът, че джейлбрейкването започна почти по същото време, направи някои настройки и приложения с джейлбрейк толкова общоизвестни, че едва се нуждаят от въведение. Всеки почитател на джейлбрейк ще бъде добре запознат с такива като Mobile (сега Cydia) Substrate, SBSettings, Activator, Winterboard и други подобни. След това има някои настройки, които може да не са толкова известни като гореспоменатите, но все пак са много предпочитани и с нетърпение очаквани от общността за джейлбрейк. Badger е един такъв пример, който доскоро беше достъпен само за устройства, работещи с версии на iOS 6. Това се промени с пускането на Badger 7, което направи изрядния манипулатор на известия не само съвместим с iOS 7, но също така даде на настройката много необходима естетична промяна, което прави интеграцията му в ОС по-балансирана и по-гладка. Подробности точно след скока.

  Групирайте имейлите по тип и изпращайте бързи отговори [iOS]

За тези, които все още не знаят, Badger е настройка, която основно ви позволява да свързвате жест на активатор с известия, което ви позволява да преглеждате push известия от всяко приложение с помощта на жест на активатор и без реално да стартирате посоченото приложение. Настройката използва собствения център за известия на iOS за извличане на тези известия и в зависимост от нивото на поддръжка за приложението, дори ще ви позволи да извършвате определени действия със споменатите известия (като отговаряне на съобщения с помощта на диалогов прозорец за бърз отговор в случай на наличното приложение Messages). В противен случай можете да отхвърляте известията лесно и почти повсеместно.

  Как да наименувате гласови бележки по местоположение на iOS

Начинът, по който Badger 7 показва известия, също е доста готин, затъмнява фона и показва известия през Springboard без претрупване. Извършването на жеста за активиране (по подразбиране е плъзгане нагоре) върху иконата на приложението издърпва панела за известия. докато плъзгането на отделни елементи за уведомяване наляво ще доведе до менюто за бързи действия (както е показано на екранната снимка по-горе). Наличните опции, разбира се, ще варират от приложение до приложение.

Тъй като Badger няма собствена икона на Springboard, настройката добавя ред към приложението за настройки на iOS, където са налични различни възможности за промяна на жеста на активатора и промяна на външния вид и усещането на настройката, които включват контрол над количеството замъгляване, контрол на тъмнината, позволяващ издърпване за опресняване, включително значката за броя на известията, когато се извика Badger, наред с няколко други.

  Как да потърсите своя IP с пряк път на Siri на iOS 12

Badger 7 е една от най-полезните настройки на Cydia за джейлбрейкнати iPhone, които някога съм срещал. Въпреки че настройката ще ви струва $1,49, тя си заслужава парите поради моя модел на използване, който наистина е тежък за уведомяване. След това отново ще остане въпрос на лични предпочитания и избор. Може да се вземе в репото на BigBoss в Cydia.

Posted in iOS