Почасова и двуседмична прогноза за множество градове

Приложенията за времето никога няма да остареят, винаги ще има нов начин за показване, проверка и проследяване на времето. Някои хора харесват естетически приятни приложения като Yahoo Weather, други харесват простотата. В крайна сметка всички търсим да видим дали ще ни трябва слънцезащитен крем или чадър, ако решим да излезем. Wemple Weather е приложение за времето, както подсказва името му, за Android, което ви позволява да проследявате времето за множество места, включително вашето текущо. Прогнозата за всеки град, който искате да следвате, е разделена на три раздела; сега, почасово и прогноза.

Стартирайте приложението и прекарайте пръст през въведението, за да научите за основните функции на приложението. Първата стъпка е да добавите текущото си местоположение от началния екран на приложението. Докоснете бутона за местоположение и приложението ще открие къде се намирате, като незабавно ще зареди текущото време за вашето местоположение. За текущото време приложението ви дава температура, влажност, скорост и посока на вятъра, колко е облачно и атмосферно налягане. Ако не разбирате използваните символи, просто докоснете един от показателите и приложението ще ви каже за какво е.

  Универсална програма за управление на файлове с плъзгане и пускане за OS X [Paid]

Плъзнете, за да видите почасовата и двуседмичната прогноза в съответните раздели.

За да добавите ново местоположение, отидете на началния екран, където е посочен текущият ви град, и докоснете „Добавяне на местоположение“. Можете да добавите град или да използвате картата, за да го търсите. Който и метод да използвате, добавянето на местоположения е много лесно. Новото местоположение се добавя под текущото ви и трябва да го изберете, преди да плъзнете към друг раздел или ще видите времето за текущото ви местоположение.

  Как работи безжичното бързо зареждане?

Приложението е основно и това, което виждаме по-често при основните приложения, е липса на персонализиране, но Wemple Weather не отговаря на това. Приложението ви позволява да изберете дали да актуализира времето, когато работи във фонов режим, позволява ви да изберете интервала за опресняване и също така ви позволява да избирате единици за температура и скорост на вятъра.

И накрая, има интерфейс, който много прилича на карта на Google Now по дизайн. Не би било правилно да го наречем реплика, но елементът карта определено е там и е изпълнен достатъчно добре. Недостатъците на това приложение са никакви; работи добре, въпреки че имаше малък проблем със смяната на текущото местоположение, но това се случи само веднъж. Що се отнася до списъка с желания с функции, аз си представям приложение, което има толкова хубав дизайн, колкото това би измислило подобно добре проектирана джаджа, но няма такава. Това, което също бих искал да видя, е опция за избор откъде да се изтегля прогнозата за времето.

  Как да изградите своя собствена синхронизация на облачни файлове с Nextcloud

Инсталирайте Wemple Weather от Google Play Store

x