Получавайте сигнал, когато AirPods са на склад в най-близкия магазин на Apple


Apple най-накрая пусна своите безжични слушалки; AirPods. AirPods бяха страхотна шега, докато всъщност не бяха пуснати, но Apple се смее за последен път, като ограничава наличността им. В рамките на секунди след като AirPods станаха налични, времето за доставка се увеличи. Сега може да отнеме цял месец, докато вашите AirPods пристигнат, може би дори повече. Повечето магазини, които посещавате, няма да ги имат на склад или може да бъдат закупени, преди да стигнете до магазина или да можете да ги резервирате. Is In Stock е малко уеб приложение, което ви позволява да се регистрирате, когато AirPod са отново на склад. Можете да изберете магазина, от който искате да ги купите, и да получите известие по имейл, когато магазинът ги има на склад.

  12 съвета за видеоконферентна връзка, докато работите от вкъщи

Посетете Има наличност и въведете имейла си. Изберете магазина, от който искате да закупите AirPods. Ако не сте сигурни кой магазин искате да използвате, посетете раздела „Местоположения“ горе вдясно и намерете магазин.

След като изберете магазина, щракнете върху „Уведоми ме“. Уеб приложението ви казва да се уверите, че имейлът му е маркиран като безопасен от вашата имейл услуга, така че предупреждението да не се озовава във вашата папка за спам и сте готови.

Има лека уловка на услугата; приоритетни сигнали. Услугата е без реклами и като средство за генериране на приходи (което е напълно добре), ви позволява да се регистрирате за приоритетни сигнали, които струват пари. Можете да закупите 1 приоритетен сигнал, който струва $2, 3 приоритетни сигнала, които струват $3, и 5 приоритетни сигнала, които струват $4.

  Как да свържете данни от множество клетки в Google Sheets

Това може да изглежда прекомерно, но повечето приложения за iOS струват $5, което означава, че сигналите са много по-евтини. За всеки, който желае да плати $159 за AirPods, още $4 за приоритетни сигнали едва ли са скъпи. В случай, че не се регистрирате за приоритетни сигнали, ще бъдете уведомени по същото време като всички останали, когато AirPods са отново на склад.

Посещението е на склад

x