Намерете бюджетни лаптопи специално за игри, програмиране или общо ползване

Лаптопът се счита за една от по-големите покупки, които правите. Когато купувате такъв, определено искате да сте сигурни, че е правилният и че ще ви издържи няколко години. Намирането на лаптопа е трудната част и обикновено включва разглеждане на хиляди и хиляди продуктови страници, четене на спецификации и други. Някои от най-големите производители на лаптопи имат наистина безполезни уебсайтове, което прави трудно да се каже кои лаптопи са предназначени за конкретна цел. Изводът е, че освен ако вече не знаете какви спецификации са ви необходими за вашия лаптоп, търсенето на правилния ще бъде много дълго. LappyList е уеб приложение, което може да ви помогне да стесните избора и дори да ви научи какви спецификации имате нужда и защо.

  Закачете и разкачете текущия раздел чрез клавишна комбинация в Chrome

Посетете LappyList и изберете каква конкретна нужда искате да задоволи вашето устройство. Трите широки нужди са игри, програмиране и мейнстрийм. Няма опция за забавление или дизайн. Другите опции включват Ultraportable (лаптопи, които са лесни за придвижване) и Convertibles (лаптоп и таблети в едно).

След като изберете конкретен тип, LappList ще изброи всички лаптопи, които отговарят на вашите нужди. Списъкът показва подробни спецификации за всеки лаптоп и е категоризиран по бюджет, т.е. ултра нисък, нисък, среден, средно висок, висок, много висок и ултра висок. Ако поставите курсора на мишката върху спецификация, можете да прочетете подробности за този конкретен компонент.

  Как да използвате вградения диспечер на задачите на Firefox

По-рано споменахме, че LappyList също ви обучава как да определите кои спецификации имат значение за вашите конкретни нужди. На началната страница превъртете надолу до „Как да изберете това, което е важно за вас?“ раздел и разширете опциите за CPU, GPU, памет и т.н., за да прочетете какво правят и каква роля играят в способностите на лаптопа.

Списъкът в LappyList се актуализира доста често. Ако щракнете върху името на модела, той ще ви отведе до сайта на доставчика, където можете да го закупите. Списъкът ви дава страхотен изчерпателен поглед върху наличните спецификации във вашия бюджет. Лаптопите, които ви подхождат, са ограничени и четенето на техните спецификации е много по-лесно.

  Как да деактивирате проверката на версията за разширения на Gnome

Посетете LappyList

x