Най-добрите Bluetooth високоговорители за вашата кола

От наслаждаване на любимите ви мелодии и подкасти до приемане на разговори със свободни ръце, Bluetooth високоговорителите за кола добавят нови нива на удобство и безопасност към вашето пътуване.

VeoPulse

VeoPulse Car Speakerphone B-Pro 2 е удобно, леко устройство, което се закрепва към козирката на вашия автомобил. С големите контролни бутони за основни функции няма да е необходимо да откъсвате очи от пътя. Той също така приема гласови команди през вашия телефон: просто „да“ или „не“ приема или отхвърля повиквания, докато можете също да използвате гласови команди, за да извършвате повиквания и да изпращате съобщения.

Двойните 3W високоговорители означават, че разговорите са достатъчно силни и качеството на разговорите е добро. Гласовете са силни и ясни, а високоговорителят разполага и с ефективно намаляване на фоновия шум.

Освен това можете да пускате музика и подкасти или да получавате устни указания чрез любимото си приложение за карти.

VeoPulse Автомобилен високоговорител B-Pro 2

Най-добър като цяло

Компактен и лек, автомобилният високоговорител VeoPulse B-Pro 2 се закрепва удобно за вашия визьор. Той предлага гласови команди, ясни разговори с намаляване на шума, сензор за движение, който се активира, когато влезете и излезете от колата, и цял ден живот на батерията.

Професионалисти

 • Качествен сензор за движение
 • Включени кабел за зареждане и захранващ адаптер
 • 12 часа време за разговори
 • Можете да свържете две устройства едновременно
 • Включена плътно прилепваща щипка за козирка

минуси

 • Не е най-мощният високоговорител за слушане на музика

Besign

Ако имате ограничен бюджет, Bluetooth високоговорителят за кола Besign BK06 предлага отлична цена. Той предоставя много от функциите, които се намират на по-скъпите високоговорители, включително автоматичен сензор за движение, който открива и се свързва, когато влезете в колата, и прекъсва връзката, когато излезете. Освен това получавате разговори със свободни ръце и достъп до Siri или Google Assistant.

Обажданията са ясни и ясни, докато животът на батерията е приличен за цената. С 20 часа време за разговори ще минат няколко дни, преди да се наложи да заредите високоговорителя отново. Въпреки това, с мощност от 4 W, той е по-подходящ като аудио подобрител при слушане на музика, отколкото като независим високоговорител.

Означава BK06

Най-добър бюджет

$30 $33 Спестете
$3

Besign BK06 предоставя много от функциите, които предлагат по-скъпите конкуренти. Функции като автоматичен сензор за движение, разговори със свободни ръце с гласови команди и издръжлива батерия правят бюджетната цена още по-привлекателна.

  Достойна алтернатива на Google Анализ?

Професионалисти

 • Многоточкова поддръжка за свързване на две устройства
 • Компактен и лек
 • Добро качество на разговора с намаляване на фоновия шум
 • Включена щипка за козирка

минуси

 • 4W мощност не е идеална за слушане на музика

Jabra

Jabra е един от водещите производители на високоговорители за разговори със свободни ръце. Въпреки че Jabra Tour не е най-доброто устройство за любителите на музиката, единичният 3W високоговорител е идеален за гласови повиквания. Той е малък и компактен, а неговият дизайн с щипки осигурява лесно закрепване към вашия сенник.

Имате всички функции, от които се нуждаете за ефективни разговори със свободни ръце. Високоговорителят има и основни вградени гласови команди и можете да се свържете със Siri или Google Assistant.

Можете да свържете две устройства едновременно и качеството на звука е идеално за приемане на обаждания и слушане на подкасти и аудиокниги.

Jabra Tour Bluetooth високоговорител за кола

Най-добро за гласови команди

Ако търсите високоговорител предимно за гласово управление, Jabra Tour Bluetooth In-Car Speakerphone ви покрива. Той е малък и компактен и пасва плътно на сенник. Обажданията са ясни и има интегрирани гласови команди и отлична интеграция с гласови асистенти.

Професионалисти

 • Вграден сензор за движение
 • Солидно качество на изработка
 • Включен USB кабел
 • До 20 часа време за разговори

Jabra

Ако искате Bluetooth високоговорител за кола с мощен звук, Jabra Freeway може да се похвали с максимум 10 W изходна мощност от три високоговорителя, създавайки виртуалния съраунд звук на Jabra. За високоговорител от този тип звукът е стабилен. Можете обаче да се свържете и със стерео системата на вашия автомобил с лесната за използване функция за FM предаване.

Гласовите команди също са добри и високоговорителят има различни вградени команди, което улеснява приемането или отхвърлянето на повиквания, повторното набиране или обратното повикване, като същевременно имате достъп до телефонните команди на вашето устройство. Качеството на разговорите е също толкова отлично, колкото и качеството на музиката, а също така получавате функция за сензор за движение.

Jabra Freeway Bluetooth високоговорител за кола

Най-силният Bluetooth високоговорител

Jabra Freeway включва три високоговорителя със собствен виртуален съраунд звук на Jabra. Музиката се отличава с чудесно балансирани тонове, а аудиокнигите и подкастите са девствени. Можете също да го свържете към стерео системата на вашия автомобил за още по-добро аудио. Freeway също се гордее с отлично управление със свободни ръце и всички функции, които бихте очаквали от първокласен избор.

  10+ алтернативи на Google Playstore 2023 – (Списък с най-добрите)

Професионалисти

 • Включен микро-USB кабел
 • 14 часа време за разговори
 • Отлично аудио
 • Ефективен съраунд звук
 • Добър сензор за движение

минуси

 • Не е изненадващо обемист
 • скъпо

Motorola

Ако основната ви грижа е животът на батерията, Motorola Mobile Accessories Sonic Ride предлага огромни 45 часа време за разговори. Ако планирате епично пътуване през страната и имате нужда от надежден високоговорител за кола, който рядко ще трябва да зареждате, това може да е за вас.

2W високоговорител не е поразителен по отношение на аудио изхода за музика, но разговорите са ясни и чисти, а високоговорителят разполага с ехо и намаляване на шума. Можете да управлявате обажданията си и да изпращате текстови съобщения без ръце, като същевременно ще получавате информация за това кой се обажда и предупреждения, когато батерията най-накрая се изтощи.

Мобилни аксесоари на Motorola Sonic Rider

Най-добър живот на батерията

$40 $60 Спестете
$20

Motorola Mobile Accessories Sonic Rider е най-добрият избор, ако имате нужда от високоговорител с изключителна батерия. С 45-часов разговор и 5-месечно време в режим на готовност, той е водещ в мощността. И с отлично намаляване на шума и разговори със свободни ръце, заслужава да се обмисли при дълги пътувания.

Професионалисти

 • Многоточкова технология за използване на две устройства
 • Отлично качество на гласа
 • Лесна настройка

минуси

 • Музиката не звучи добре

ЧЗВ

Въпрос: Какво е Bluetooth?

Bluetooth е безжична технология с малък обхват, използвана за обмен на данни. Тя ви позволява да се свързвате и да обменяте информация между широка гама от продукти, включително интелигентни домашни джаджи, като термостати и високоговорители или безжични устройства като слушалки и принтери.

Въпрос: Мога ли просто да поставя Bluetooth високоговорител в колата си?

Да, можете да поставите Bluetooth високоговорител в колата си. Въпреки това, ако искате вашият Bluetooth високоговорител да усили стерео уредбата на колата, уверете се, че стереото е съвместимо с Bluetooth.

Ако искате да използвате вашия Bluetooth високоговорител като независим аудио източник в колата си, за да възпроизвеждате музика от друго устройство, като вашия смартфон, не забравяйте, че качеството на звука ще зависи от вашия високоговорител. Bluetooth високоговорителите обикновено не звучат толкова добре, колкото автомобилните стерео високоговорители и не са предназначени за акустиката на превозни средства.

  Microsoft Power BI Data Analyst Certification (PL-300): Как да го получите

Също така трябва да вземете предвид размера и разположението на високоговорителя. Някои могат да бъдат обемисти, особено ако търсите обем и намирането на място за тях на таблото или където и да е другаде може да е трудно. Трябва също така да се придържате към предпазните мерки и да не позволявате на обемист Bluetooth високоговорител да блокира изгледа ви.

В: Може ли Bluetooth високоговорител да замени стерео системата на колата ми?

Производителите проектират стерео системи с оглед на акустиката на автомобила. Следователно е малко вероятно да получите същото аудио представяне, което бихте получили от стерео уредба за кола.

Въпреки това, интегрирането на Bluetooth високоговорител във вашата система може да има много предимства. Те включват рентабилно подобряване на звука, както и гласов контрол и разговори със свободни ръце, ако все още нямате тази функция. Възможността за добавяне на Bluetooth връзка към по-стара автомобилна стерео уредба е друга причина, поради която може да искате да имате Bluetooth високоговорител.

В: Трябва ли да включите Bluetooth високоговорител, за да го използвате?

Не, нямате, защото повечето Bluetooth високоговорители имат акумулаторни батерии. По-големите, по-мощни Bluetooth високоговорители може да изискват AC стенен контакт. Преносимите Bluetooth високоговорители с вградени батерии обаче са по-практичен избор за използване в колата.

Въпрос: Каква е разликата между Bluetooth високоговорител и безжичен високоговорител?

Двата термина обикновено се използват взаимозаменяемо. Разлика обаче има. Bluetooth високоговорителят използва Bluetooth за безжично свързване, докато безжичният високоговорител може да се свързва чрез Bluetooth, както и с други безжични технологии като Wi-Fi.

В: Bluetooth вреден ли е за качеството на музиката?

Bluetooth може да има известен ефект върху качеството на музиката. Например, за да намали размера на аудио файловете, Bluetooth използва компресия със загуба. Това може да доведе до загуба на фини детайли и вярност при възпроизвеждане на звука. По-новите Bluetooth кодеци обаче са по-ефективни и загубата на аудио качество е много по-малко забележима.

Bluetooth може също да въведе латентност, което може да бъде проблематично за диджеи или геймъри. Това обаче няма да представлява голям проблем, ако използвате Bluetooth високоговорител в колата си.

Въпрос: Защо трябва да изключа Bluetooth, ако не го използвам?

Вашето устройство ще сканира непрекъснато за други Bluetooth устройства, когато е включено. Това прави вашето устройство уязвимо за проблеми със сигурността, като неоторизиран достъп до лични данни или заразяване със зловреден софтуер. Освен това ще изтощи батерията ви, дори когато не я използвате, докато Bluetooth може също да попречи на други безжични устройства, като бебефони.