Най-добрите торент сайтове за 2020 г.; Кои са най-добрите ви опции за торент

Днес ви представяме списък с 8-те най-добри сайта за торенти, които все още работят през 2019 г. С услугите за споделяне на файлове, които са подложени на сериозен контрол през последните години, много сайтове за торенти идват и си отиват, оставяйки ви несигурни на кои можете да се доверите. С един от препоръчаните ни VPN за торенти и този списък до вас, можете да изтегляте файлове в уединение и спокойствие.

Технологията за изтегляне на партньори, като тази, използвана в торенти, остава един от най-ефективните начини за потребителите да изтеглят съдържание, без да натоварват твърде много хостинг сайт. Чрез изтегляне на малки парчета от файл от други потребители, докато те също изтеглят, торент системата позволява много бързо прехвърляне на файлове, което потребителите обичат.

За най-сигурните изтегляния на торенти използвайте една от следните VPN мрежи:

NordVPN – Най-добрата VPN за торенти – С изобилие от сървъри, най-мощните протоколи за криптиране и независимо одитирана политика за регистриране, NordVPN прави торента категорично по-безопасен.
Surfshark – Surfshark премахва догадките за намиране на правилния сървър за защитен торент, като прави всеки сървър P2P сървър. Неограничена честотна лента и връзки.
IPVanish – IPVanish е изпитано и истинско решение за частни торенти, със стабилни скорости на мрежата навсякъде.

За съжаление, тъй като торентите често се използват за незаконно споделяне на съдържание, сайтовете, които обобщават торент връзки, често се затварят или трябва да се преместят на ново име или URL (Имам наум The Pirate Bay). Може да е трудно да следите къде да намерите торенти поради постоянните промени! За да ви помогнем с това, споделяме списък с най-добрите торент сайтове за 2019 г., за да можете да намерите съдържанието, което търсите, с тези най-добри опции за торент.

30-дневна гаранция за връщане на парите

НАПОМНЕНИЕ! Потребителите на торент трябва да имат VPN

Със сигурност сте чували много за мерките срещу пиратството, които се прилагат както срещу торент хостинг сайтове, така и срещу потребители на торенти. Тъй като торентите станаха по-популярни през последните няколко години, интернет доставчиците, правоприлагащите агенции и притежателите на авторски права започнаха да наблюдават и разследват използването на торенти. Освен че изключват популярни сайтове за индексиране на торенти като тези, които ще изброим по-долу, тези организации също са насочени към частни потребители.

Ако изтегляте торенти през незащитена интернет връзка, е много вероятно използването на интернет да бъде разследвано. Ако вашият доставчик на интернет услуги може да докаже, че сте изтеглили незаконно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. Причината, поради която торентът се третира по-сериозно от другите видове изтегляне, е свързан с това как работи технологията: когато изтегляте файл с помощта на торент, вие едновременно хоствате частите от файла, които вече сте изтеглили, за да могат други потребители достъп. Това означава, че технически вие не само изтегляте защитено с авторски права съдържание, но и го хоствате, което е по-сериозно правно нарушение.

Има дори случаи на притежатели на авторски права, които умишлено оставят техния материал да бъде торент, но крият тракер във файла, така че притежателите на авторски права да могат да видят всеки, който е натоварил файла с торент, и да ударят всеки един от тях с глоба или заплаха за съдебно преследване. И вероятно сте чували за тролове за авторски права: правни фирми, които изпращат заплашителни писма до потребители на торенти, които изискват невероятни суми пари като глоба или заплашват да отведат потребителя пред съда.

Очевидно искате да се предпазите от това хищническо поведение. Така че, ако ще използвате торенти, абсолютно трябва да се защитите, като криптирате вашата интернет активност. Използването на VPN услуга ще криптира данните, които изпращате от вашата машина през интернет, което означава, че вашият интернет доставчик или други наблюдатели не могат да видят до какво съдържание имате достъп или какви файлове споделяте. Това е жизненоважно за запазване на безопасността, когато използвате торенти.

Как да изберем страхотен доставчик на VPN

Сега знаете, че имате нужда от VPN, как да изберете такъв от многото VPN доставчици, които са там? Е, ще препоръчаме някои доставчици на VPN, които според нас вършат най-добрата работа при защитата на торентъри. Когато избираме VPN мрежи, които да ви препоръчаме, разглеждаме някои от следните проблеми:

Сигурност. VPN компанията има ли политика без регистрация? Използват ли силно криптиране?
Приятелство към торент. VPN компанията позволява ли използването на торенти и други P2P изтегляния през тяхната мрежа?
Скорост на връзката. Колко бързи са връзките? Достатъчно бързи ли са за изтегляне на големи файлове?
Наличност на сървъри. Колко сървъра има компанията и в колко различни държави?
Без ограничения. Няма ли ограничения на честотната лента, дроселиране и други ограничения за изтегляне?

Най-добрите VPN за бързи и сигурни торенти

Имайки предвид горните фактори, ние проучихме пазара за най-добрите доставчици. Препоръчваме следните две VPN мрежи като най-добри за безопасно и частно торентиране:

1. NordVPN

Нашата най-препоръчана услуга е NordVPN, които имат силна поверителност с нечупливо 256-битово AES криптиране чрез OpenVPN по подразбиране. Те също така нямат политика за регистриране, няма ограничения за типове файлове, бързи връзки и над 5100 сървъра в 59 различни държави. Не достатъчно? Изпробвайте един от многото специализирани сървъри на NordVPN, който е оптимизиран за P2P връзки наред с други често срещани случаи на употреба.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

Професионалисти
Деблокира американския Netflix
Повечето VPN сървъри с различни IP адреси
Торент/P2P е изрично разрешен
„Двойна” защита на данните
Налична е поддръжка за чат на живо.

Против
Много малко
Приложенията могат да бъдат малко тромави за използване.

2. Surfshark

Surfshark има няколко наистина уникални точки, които го правят един от най-добрите VPN за безопасно торентинг. От една страна, те използват само най-модерната криптография (256-AES-GCM) и протоколи за тунелиране (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard). Те разбиват изкуствени мрежови ограничения и цензура, като същевременно ви позволяват да избягвате проследяване от доставчици на интернет услуги, правителства или хакери.

Но това е само основата. Surfshark се отличава с това, че предоставя най-модерната си функционалност дори и за най-малко разбиращия в технологиите (и ограничен в брой) потребител. Те напълно премахват специалните сървъри в полза на общата функционалност в цялата си 800+ сървърна мрежа. Това включва блокиране на реклами на CleanWeb и анти-зловреден софтуер, обфускиране и дори метода NoBorders, който може да пробие голямата защитна стена на Китай. Най-хубавото е, че приложението автоматично открива мрежови ограничения и задейства правилните настройки, за да ги противодейства в движение.

И накрая, Surfshark наистина уважава вашата анонимност. Те приемат плащания с криптовалута и гарантират, че се съхраняват нулеви разпознаваеми регистрационни файлове.

Професионалисти
Всеки сървър, оптимизиран за деблокиране на Netflix, BBC iPlayer, Hulu и други
Всеки сървър е специален сървър
Гаранция за връщане на парите без зададени въпроси
Базиран на Британските Вирджински острови, където няма закони за запазване на данни
Отзивчива поддръжка на клиенти е достъпна 24/7.

Против
Нарастващата мрежа няма същото покритие като по-зрелите VPN
Състоянието на ново дете в блока може да не вдъхва същото доверие като по-големите доставчици.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

3. IPVanish

Силно препоръчваме IPVanish като удобна за торенти VPN. Те имат политика без регистрация и силно 256-битово криптиране, позволяват торенти в мрежата си, имат светкавично бързи връзки и имат повече от 1300 сървъра в 60+ държави. Без ограничения за типове файлове или трафик, те са идеалният VPN за торентори.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

Най-добри опции за торент сайтове

Сега, когато имате VPN, за да ви предпазим, ще стигнем до списъка с най-добрите публични торент сайтове.

Като алтернатива можете да разгледате нашия списък за най-добрите частни тракери.

Торент сайт №1: KickassTorrents

KickassTorrents беше едно от най-големите имена в торенти, но сайтът беше затворен миналата година. След затварянето му имаше множество клонирани сайтове, които се преструваха, че са официални пресъздавания на оригиналния сайт, но тези сайтове не бяха официално поддържани от екипа за разработка.

За щастие, оригиналният екип на KAT се събра отново, за да пресъздаде любимия торент сайт на нов URL адрес. Новият сайт има същото съдържание и функции като оригинала, като връзките към общността, които насърчават потребителите да обсъждат и препоръчват различно съдържание и методи за споделяне на файлове.

Със своя огромен избор от торент съдържание, добре организирани категории и ангажирана секция на общността, новият KAT е ресурс, който всеки торентист трябва да знае. Намерете го на https://katcr.co/

Торент сайт #2: isoHunt

Друго много добре утвърдено име в играта на торенти е isoHunt, който прескача няколко домейна през последните няколко години, за да избегне затварянето. isoHunt има големия избор от торент съдържание, което търсите, като епизоди на телевизионни предавания, филми и музика, а също така има някои по-рядко срещани категории като електронни книги и аниме.

Най-доброто нещо за isoHunt е скоростта, с която се увеличават новите торент файлове. Новите епизоди на телевизионни предавания често са достъпни веднага след излъчването на епизода, така че е идеално, ако се опитвате да сте в крак с предаването.

Можете да намерите текущата версия на isoHunt на https://isohunt2.org/

Торент сайт №3: LimeTorrents

Познатите потребители обичат LimeTorrents заради неговата лекота на използване, широка гама от съдържание и полезно оформление, което показва най-добрите торенти в различни категории. Има някои специализирани категории като чуждестранни филми, както и обичайните телевизионни предавания, филми и музика. И има страхотни бонус функции като система за проверка, при която торенти, за които е потвърдено, че са безопасни, точно етикетирани и с високо качество, са маркирани със звезда, за да знаете, че можете да им се доверите. Той също така има RSS емисии за различни категории, които можете да включите във вашия торент клиент, за да изтегляте автоматично най-новите допълнения към категорията.

LimeTorrents обаче не се индексира от търсачките, така че няма начин да търсите сайта, освен ако не знаете URL адреса. За щастие можем да споделим този URL с вас сега! Ще намерите сайта на https://www.limetorrents.cc/

Торент сайт #4: Torrentz2

Оригиналният сайт на Torrentz беше спрян наскоро, но за щастие сайтът се върна под новото име Torrentz2. Подобно на оригиналния сайт, Torrentz2 има голям избор от съдържание в обичайните категории, а от сайта можете да видите списъци със свежи популярни торенти и най-добрите торенти за седмицата, които са чудесен източник на нови препоръки.

Една от характеристиките, които отличават Torrentz2 от другите торент сайтове, е неговият качествен индекс. Той има системи както за проверка дали торентите съдържат файловете, за които претендират, така и за оценки за качеството на торентите. Чрез изтегляне на данни от голям брой други торент сайтове, Torrentz2 е един от най-мощните сайтове за търсене на торенти.

Проверете сами Torrentz2 на https://torrentz2.eu/

Торент сайт #5: 1337x

Друг сайт, който не е индексиран, но често се използва от сериозни торентори, е 1337x. Той има изключително добре проектиран потребителски интерфейс, което го прави по-гладък и професионално изглеждащ от други торент сайтове. И разбира се, той е домакин на всички торенти, които бихте искали, от телевизионни предавания, филми и музика, до специализирани категории като аниме и документални филми.

Сайтът 1337x включва изобилие от информация за своите торенти, като например броя на сеедерите и пиявките, датата на качване, размера на файла и кой е качващият, за да можете да следвате любимите си и най-доверени качващи торенти. Функцията за коментар е полезна за коментиране на качеството на отделните торент връзки.

За да опитате сайта 1337x, отидете на https://www.1337x.to/

Торент сайт #6: The Pirate Bay

Най-голямото и най-добро име в торентинга от много години беше The Pirate Bay. За съжаление, TPB стана известен през последните няколко години като един от сайтовете, които са най-критикувани и възпрепятствани от правоприлагащите органи. Причината този сайт да не е в горната част на този списък е, че е трябвало да променя URL адресите толкова много пъти, че много потребители са преминали към други торент сайтове вместо това.

Въпреки това, докато е наличен, TPB продължава да има най-добрата селекция от торенти в широк спектър от категории. Можете да използвате сайта, за да намерите софтуер, електронни книги, комикси и игри, както и филми, телевизионни предавания и музика.

Текущият URL за The Pirate Bay е https://knaben.tk/ThePirateBay.php

Торент сайт #7: iDope.se

По-скорошен торент сайт, който наистина ни харесва, е iDope. Този сайт е по-фокусиран върху сигурността от другите сайтове, с принцип да не проследява IP адреса на посетителите и ангажимент да не използва досадни изскачащи реклами. Ако сте били загрижени за нивото на сигурност, предлагано от други торент сайтове, тогава ще оцените по-внимателния подход на Idope.

Уебсайтът iDope също се отличава от другите торент сайтове с изчистен, минималистичен интерфейс. Една отличителна черта са подчертаните колекционни торенти, които са представени на предната страница, които ви позволяват да изтегляте цял набор от файлове, използвайки само един торент. Например, в момента има колекция от най-добрите 250 филма в IMDB и можете да изтеглите всички от тях само от един файл. Разбира се, ще намерите обичайните най-популярни списъци и категории като телевизионни предавания, филми и музика.

За потребителя на торент, който държи на поверителността, опитайте Idope в https://idope.se/

Торент сайт #8: RARBG

И накрая, един от най-старите торент сайтове в интернет, който все още работи, е RARBG. Дизайнът на сайта може да изглежда доста остарял сега и не се актуализира и поддържа толкова често от разработчиците му, колкото други, по-нови торент сайтове. Въпреки това, все още има много страхотно торент съдържание, което е достъпно в RARBG и все още има някои отдадени фенове.

Ако търсите прост торент сайт само с най-важното и без излишни излишни неща, тогава може да ви хареса RARBG. Няма много допълнителни функции на сайта. Но една отличителна черта е препоръчителната секция за торенти, която има наистина интересна селекция от филми, които са повече арт хаус, отколкото блокбъстър. Ако сте голям фен на киното, който търси препоръки за по-малко известни филми, тогава определено вижте тук.

Можете да получите достъп до уебсайта на RARBG на адрес https://rarbg.to/index8.php

Нашите последни мисли за най-добрите сайтове за изтегляне на торенти

Както можете да видите, има много страхотни торент сайтове, които имат всякакъв вид съдържание, което можете да изтеглите. Въпреки че торент сайтовете са склонни да се изключват или преместват често, тези 8 сайта все още работят през 2020 г. и са едни от най-добрите места в интернет за намиране на торент файлове.

Кой от тези торент сайтове смятате, че е най-добрият? Или има друг източник на торент, който не споменахме, но вие обичате? Тогава ни уведомете в коментарите по-долу!