Най-добрите слушалки за игри за 2024 г

Ако сте геймър, ще знаете, че един от най-добрите начини да извлечете максимума от играта си е с чифт качествени слушалки. С много възможности за избор, можете да се насладите на безжична (или кабелна) игра, независимо от бюджета ви. Независимо дали търсите първокласно аудио без забавяне, ANC, вградени микрофони за гласов чат, свързаност с няколко устройства или просто искате нещо, с което можете да играете по време на пътуването си, има перфектен чифт слушалки за игри за всеки.

Logitech

The Logitech FITS Earbuds са достоен първокласен комплект безжични слушалки за геймъри. Те са отличен избор за много платформи, съвместими с PS5, PS4, PC, Mac, Mobile и Switch. Те осигуряват безжична връзка Lightspeed и Bluetooth, а техните 10-милиметрови драйвери осигуряват плътен звук с много баси.

Тези слушалки се отличават с най-доброто в класа пасивно шумопотискане благодарение на персонализираното прилягане, предлагано от гел накрайниците. Използвайки технологията Lightform, накрайниците на слушалките ще се оформят, за да паснат идеално на вътрешността на ушите ви в рамките на първите 60 секунди, като блокират повечето фонови шумове. А вградените двойни микрофони за формиране на лъчи ги правят подходящи и за гласов чат.

Животът на батерията ви превежда през дълги игрови сесии, като седем часа се осигуряват от самите слушалки и допълнителни осем часа с калъфа за зареждане. Превключването между Lightspeed и Bluetooth е приятно и лесно, което прави играта на различни платформи лесна. И EQ и други звукови настройки могат да бъдат персонализирани чрез приложението Logitech.

Logitech ПОДХОДЯТ на истински безжични слушалки за игри

Най-добър като цяло

$180 $230 Спестете $50

Слушалките Logitech FITS True Wireless Gaming Earbuds съчетават първокласно безжично аудио с персонализирано формовано прилягане за поглъщащо аудио изживяване.

Професионалисти

 • Lightspeed безжична връзка
 • Предлага пасивно шумопотискане
 • Толкова удобни за поставяне в ушите, колкото могат да бъдат и слушалките
 • Мултиплатформен

минуси

 • Качеството на микрофона може да е малко непостоянно

Плаж Костенурка

Чифт безжични слушалки за игри, които няма да разбият банката, са Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds. Проектирани с режим на игра, който осигурява 60 милисекунди обратна връзка с ниска латентност, тези Bluetooth слушалки могат да се използват за PC, Mac, мобилни устройства и Switch.

Тук няма ANC, което не е изненадващо предвид сравнително ниската им цена. Те обаче са оборудвани с двойни микрофони за гласов чат по време на игра и има избор от опции за персонализиране на звука, достъпни чрез приложението Audio Hub. Те имат оценка IPX4 за устойчивост на пот и вода и осигуряват 20 часа аудио (пет от слушалките и допълнителни 15 от кутията за зареждане).

  10 DKIM генератора на записи за използване

Качеството на звука е прилично за исканата цена, въпреки че не е в същата класа като по-премиум опциите. Сензорните контроли на ушите са лесни за работа и са леки и удобни за носене. Има много малко за оплакване тук, като се има предвид цената.

Безжични слушалки Turtle Beach Scout Air True

Най-добър бюджет

Turtle Beach Scout Air True Wireless Earbuds ви позволяват да се наслаждавате на свободата на безжичната игра, без да ви струва цяло състояние.

Професионалисти

 • Достъпни
 • IPX4 водоустойчив
 • Някои опции за персонализиране
 • Бързо зареждане

Стоманена серия

Ако мобилните игри са вашето затруднение, слушалките SteelSeries Tusq In-Ear за мобилни игри осигуряват функционалността на слушалки за игри в по-преносим форм фактор. Лекият дизайн на окачване над ухото осигурява дълготраен комфорт и функция на двоен микрофон, с вграден микрофон на кабела и подвижен микрофон с дръжка, което прави супер лесно да говорите с отбора си, когато играете в движение.

Тази кабелна слушалка предлага удобна мултиплатформена употреба благодарение на 3,5 мм жак за слушалки. Плюс това, динамичните композитни звукови драйвери означават, че можете да се насладите на превъзходно аудио при игри в движение, независимо от обкръжението ви. С три комплекта силиконови наушници и торбичка за носене от мек плат, за да завършите този комплект, слушалките Tusq осигуряват отлична стойност за парите.

Слушалки за мобилни игри SteelSeries Tusq In-Ear

Най-добър с кабел

С вграден микрофон и подвижен микрофон със стрела, слушалките SteelSeries Tusq In-Ear за мобилни игри са най-добрият начин да говорите с отбора си, когато сте в движение.

Професионалисти

 • Достъпни
 • Мултиплатформено удобство
 • Лек и удобен
 • Осигурява качествено аудио за игри
 • Функционалност с двоен микрофон

EPOS аудио

С безжична връзка с ниска латентност и Bluetooth, хибридните истински безжични слушалки за игри EPOS GTW 270 включват USB-C aptX донгъл за многоплатформени игри и предлагат аудио без забавяне с ниска латентност. Затвореният акустичен дизайн филтрира нежелания фонов шум, което ви позволява да се концентрирате върху действието.

Двойните микрофони гарантират, че качеството на звука е хубаво и ясно за гласов чат, с много малко изтичане на звук. Страничният тон автоматично се включва, когато микрофонът е включен, така че можете да се чуете, но в противен случай намаляването на звука е доста добро, като се има предвид, че тук няма ANC. Можете да играете до пет часа с тези пъпки и да вземете допълнителни 20 часа с кутията за зареждане. Водоустойчивостта IPX5 означава, че тези слушалки ще бъдат защитени от пот и се чувстват удобни за носене.

  Как да играем карти срещу човечеството

EPOS GTW 270 Hybrid True Wireless Bluetooth затворени акустични слушалки за игри

Най-добра мултиплатформа

$135 $169 Спестете $34

Със своя USB-C aptX донгъл с ниска латентност, хибридните истински безжични слушалки за игри EPOS GTW 270 предлагат първокласно аудио на всяка платформа.

Професионалисти

 • Мултиплатформена съвместимост
 • Затворен акустичен дизайн за намаляване на шума
 • Ниска латентност
 • IPX5 водоустойчив

ASUS

По-достъпна опция за геймърите, които търсят чифт безжични слушалки, ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds предлагат много съотношение качество-цена. Те са оборудвани с хибриден ANC и осигуряват безжична връзка с ниска латентност за по-голяма аудио синхронност. Тези слушалки могат да се използват с PS5, PC, Mac, Switch и мобилни устройства и използват 10-милиметрови драйвери, за да доставят чист звук с приличен бас.

Те предлагат максимум 27 часа живот на батерията (пет часа без ANC, с 21,5 допълнителни часа от кутията за зареждане) и поддържат бързо зареждане. Ако сте в затруднено положение, можете да си осигурите 90 минути игра от 15-минутно зареждане. Те могат да се зареждат и безжично, което носи бонус точки за удобство. Водоустойчивостта IPX4 означава, че всяка особено напрегната кампания не трябва да причинява щети от изпотяване.

Има RGB осветление на кутията, което е хубаво, но в никакъв случай не е задължително. За съжаление не може да се персонализира, въпреки че EQ и звуковите профили могат да бъдат чрез приложението Armory Crate. Самият калъф е малко неприятен за отваряне, но изглежда страхотно. И въпреки че тези слушалки са с ниска латентност, те вероятно не са подходящи за състезателна игра.

Истински безжични геймърски слушалки ASUS ROG Cetra

Най-доброто бързо зареждане

$90 $100 Спестете $10

С предлаганите 27 часа живот на батерията ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming Earbuds ви държат потопени в действието за по-дълго.

Професионалисти

 • Има ANC
 • Добър живот на батерията
 • Съвместим с безжично зареждане
  9 най-добри API за обогатяване на компании, налични през 2022 г

минуси

 • Калъфът за зареждане може да бъде малко труден за отваряне

ЧЗВ

Въпрос: Какви са разликите между обикновените слушалки и слушалките за игри?

Както слушалките за игри, така и обикновените слушалки могат да бъдат добър избор за игри в движение или за безжична игра без глава на пълноценни слушалки за игри.

Слушалките за игри обикновено са с по-ергономичен дизайн от обикновените слушалки, осигурявайки по-дълготраен комфорт. Те могат също така да разполагат със специален игрови режим за аудио с ниска латентност, който се синхронизира по-добре с вашия геймплей, а повечето разполагат с функции за активно шумопотискане (ANC), които осигуряват по-поглъщащо аудио изживяване за игри.

Въпрос: Защо някои професионални геймъри използват слушалки вместо слушалки?

Изборът между наушници или слушалки до голяма степен се свежда до лични предпочитания и няма категоричен отговор защо професионален геймър би предпочел едното пред другото. Въпреки това, тъй като слушалките създават по-директен път към ушите на играча, има аргумент, че това създава по-малък шанс за изтичане на звук и по-малко натрапчив бял шум. Това може да бъде решаващ фактор за професионалните геймъри, които разчитат на пълно потапяне в своя геймплей.

В: Какво представлява активното шумопотискане (ANC)?

Активното шумопотискане е функция, която е преобладаваща в много съвременни слушалки и слушалки. Той използва микрофони, за да слуша звуци от високоговорителите на слушалките, както и външни звуци от околната среда.

Функцията ANC действа, за да инвертира звуковите вълни от вътрешната и външната страна на слушалките и премахва външния шум чрез неутрализиране на неговите звукови вълни.

Въпрос: Мога ли да използвам AirPods за игри?

Краткият отговор е да, можете да използвате AirPods за игри. По-дългият отговор е, че за да го направите (в зависимост от избраната от вас платформа), може да се наложи първо да закупите отделен Bluetooth адаптер, тъй като текущото поколение игрови конзоли нямат естествена поддръжка за Bluetooth.

Добрата новина е, че има много прилични Bluetooth адаптери, от които да избирате, и те са сравнително евтини за закупуване. С адаптера, включен във вашата конзола, би трябвало да е лесно да сдвоите вашите AirPods с конзолата, преди да сте готови за рокендрол.

За компютърна игра трябва да можете просто да сдвоите вашите AirPods с Bluetooth връзката на вашия компютър.