Най-добрите мишки за игри Logitech

Logitech си направи име с изработването на надеждни, високопроизводителни геймърски мишки – всъщност повечето компютърни джаджи и gizmo.

Разбира се, можете да намерите много достъпни алтернативи, ако функционалността е всичко, което ви интересува, но ако често се отпускате с добра игра, имате нужда от нещо повече. Това, от което се нуждаете, е производителност, функции и комфортно игрово изживяване.

Нека да разгледаме най-добрите геймърски мишки Logitech, налични днес.

Нашите любими мишки за игри Logitech през 2023 г

Logitech G502 X Plus

Най-добър като цяло

Кралят на игралните мишки Logitech

$141 $160 Спестете
$19

С повече от дузина програмируеми бутони, текстурирана обшивка и матово покритие, Logitech G502 X Plus Lightspeed е създаден за нищо друго освен за игри. И с впечатляващия живот на батерията, не е нужно да се притеснявате за дълги сесии на игра.

Професионалисти

 • Наклони и спадове в дизайна се усещат удобно в ръцете
 • До 120 часа живот на батерията (и презареждаема)
 • 13 програмируеми бутона
 • Съвместим със системата за зареждане PowerPlay
 • Плъзга се по постелката като кънкьор на лед

минуси

 • Справя се добре с FPS игри, въпреки че може да искате нещо по-леко

От производителност до дизайн, Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse е светият граал на мишките за игри Logitech. Той идва снабден с фантастичния оптичен сензор HERO 25K на Logitech, както и оптико-механични превключватели, за да гарантира, че кликванията ви се регистрират и осигуряват задоволителна обратна връзка.

По-важното е, че мишката Logitech G502 X Plus Lightspeed е проектирана да ви позволи да се възползвате напълно от нейната производителност. Допълнителните бутони са доста отчетливи и лесни за достигане. За да предотврати потните длани да се превърнат в проблем, G502 X Plus има и матово покритие, заедно с текстурирана обшивка около страничните бутони.

И накрая, Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse е изцяло безжична, въпреки че сте повече от добре дошли да свържете USB-C кабел отпред (който също е включен в опаковката). Когато е напълно зареден, G502 X Plus има 120 часа работа, така че е повече от изправен пред дългите игрови сесии.

Мишка Logitech G203

Най-достъпни

Идеалният спътник за обикновения геймър

$26 $40 Спестете
$14

С единен дизайн и оформление с шест бутона, Logitech G203 е колкото удобен, толкова и достъпен. Бутоните на мишката се чувстват особено добре, предвид техните механични пружини.

Професионалисти

 • Издръжливи метални пружини
 • Удобен дизайн
 • Страхотна цена за изпълнение

минуси

 • DPI е твърде нисък за напреднали играчи

Logitech G203 е за всеки с ограничен бюджет, но търси мишка, която осигурява прецизно проследяване и максимален комфорт. Превключвателите на Omron и шестте бутона щракат задоволително, което ви позволява да задавате бързи команди за игри. Още по-добре, Logitech използва системата за опъване на метални пружинни бутони, за да ви осигури повече последователност и задействане.

Четирите малки овални крачета на всеки ъгъл се плъзгат плавно без досадно надраскване. Проследяването с тази мишка е приятно, тъй като използва софтуера Logitech G HUB, за да ви предостави до пет настройки за чувствителност. Въпреки че оптичният сензор от 200-8000 DPI няма високата DPI резолюция, наблюдавана в някои най-нови сензори, той ви позволява да играете без забележимо трептене или ускорение.

Има широка гама от цветове, от които да избирате, включително лилаво, синьо, черно и бяло, за да отговарят на вашия уникален стил на игра. Светлинните ефекти на трите отделни зони са добре осветени и имате гъвкавостта да изберете предпочитаните от вас предварително зададени настройки.

Мишка за игри Logitech G600 MMO

Най-доброто за MMO

Защо да се спрете на два допълнителни бутона?

$60 $80 Спестете
$20

Мишката за игри Logitech G600 MMO е най-добрият приятел на нападателя. Той е не само изваян за удобство, но има 12 леснодостъпни бутона за картографиране на всякакъв вид заклинания и умения.

Професионалисти

 • Силно персонализиран
 • Чувства се изключително добре
 • Допълнителните бутони са много отчетливи
 • 12 странични копчета

Отличителните характеристики на Logitech G600 MMO Gaming Mouse са невероятните опции за персонализиране и логичното оформление на бутоните. Възможно е да стреляте и да нападате с часове, без да изпитвате умора, тъй като мишката има изваян дизайн, който я прави удобна за държане. Долната част разполага с крачета от политетрафлуоретилен с ниско триене, което позволява на мишката да се движи плавно върху почти всяка повърхност.

С 8200 DPI изпълнението на действия, които изискват ултра-бърза точност, като в игри със стрелба, е лесно. Управлението на атаки, заклинания и отвари е безпроблемно с 20-те настроени за MMO бутона. Въпреки че бутоните са смачкани в малко пространство, няма да отнеме много време, преди да разберете правилния за натискане.

Няма да е необходимо да я сменяте скоро, тъй като мишката има дълготраен плетен кабел, а основните бутони са оценени на 20 милиона щраквания. Добре проектираният панел на палеца поставя палеца ви по начин, който минимизира неправилното щракване, без да компрометира цялостния ви комфорт. Това елиминира вероятността от натискане на грешен бутон по време на разгорещен мач.

Logitech G Pro X Superlight

Най-доброто за FPS

Плъзнете и проправете пътя си към върха на класациите

$132 $160 Спестете
$28

С тегло под 63 грама, Logitech G Pro X Superlight е любимата мишка за бързи действия. Наред с олекотената си конструкция, той е оборудван и с бързия и точен оптичен сензор HERO 25K на Logitech.

Професионалисти

 • Снабден с оптичен сензор HERO 25K на Logitech
 • Тежи под 63 грама
 • Акумулаторна батерия
 • Може да превключва между кабелна и безжична връзка
 • Съвместим с всеки захват

минуси

 • Няма RGB
 • Левичарите нямат достъп до допълнителните бутони

Ако голяма част от това, което играете, включва интензивно действие и скорост, като шутър от първо лице, имате нужда от мишка за игри, която е в крак с внезапни и спорадични движения. С Logitech G Pro X Superlight не можете да поискате по-добра мишка – двойно повече, ако играете състезателно.

Logitech G Pro X Superlight е оборудван с мощния оптичен сензор HERO 25K на Logitech. Не само точното проследяване на пикселите го прави толкова добър, но и нивото на персонализиране, което получавате. Можете да увеличите DPI до 25 600 и да ограничите честотата на запитване до 1000 Hz, всяка от които може да се регулира по ваш вкус.

Всичко това е добре, но тайното оръжие на Logitech G Pro X Superlight е суперлекото му тегло. При 63 грама едва усещате теглото на мишката, особено в съчетание с големите PTFE крачета. Плъзга се като масло върху горещ тиган, карайки тези движения да се чувстват без усилие.

Вертикална мишка Logitech MX

Най-включващ

Всеки заслужава да се присъедини към забавлението

$91 $100 Спестете
$9

Вертикалната мишка Logitech MX е определението за ергономичност. Поддържа ръката ви в естествена позиция, намалява мускулното напрежение и умората, за да ви накара да играете по-дълго!

Професионалисти

 • Чудесен избор, ако страдате от хронична физическа болка
 • Ергономичният дизайн намалява напрежението върху китката ви
 • Акумулаторна батерия
 • Може лесно да превключва между устройства

Комбинирайки уникални персонализирани функции с ергономичен дизайн, Logitech MX Vertical Mouse е подходящ избор за запалените геймъри. Основната идея зад наклона от 57 градуса е да се намали мускулното напрежение и да се предотврати усукване на предмишницата с десет процента в сравнение с невертикална мишка. Следователно можете да играете продължителни сесии, без да изпитвате дискомфорт.

Животът на батерията е отличителна характеристика на Logitech MX Vertical Mouse, тъй като ви предлага до четири месеца време за игри с едно зареждане. В допълнение, можете бързо да заредите мишката за една минута, за да получите три часа сок. Гърбът прилепва добре към дланта ви, докато мекият на допир материал предлага максимален комфорт по време на дълги игрови сесии.

Шансовете да изпитате мускулна умора са минимални, тъй като мишката има 4000 DPI високопрецизен сензор, който намалява движението на ръката до четири пъти. Можете да свържете Logitech MX Vertical Mouse към три компютъра едновременно с помощта на USB обединяващ приемник, USB-C кабел за зареждане или Bluetooth технология.

Logitech G703 Lightspeed

Най-добър длан

Бърз, точен, регулируем и идеално подходящ за хващане с длан

$70 $100 Спестете
$30

Ако сте умерено състезателен и се нуждаете от надстройка, Logitech G703 Lightspeed е опция за нокаут за дланта. Неговият дизайн дава на дланта ви пълен контрол, като същевременно поддържа комфорт.

Професионалисти

 • Използва оптичния сензор HERO 25K на Logitech
 • Бутоните за палци са различни
 • Включва подвижни тежести
 • Съвместим със система за зареждане PowerPlay
 • До 35 часа живот на батерията

минуси

 • Забележимо по-тежък от средната мишка

Logitech G703 Lightspeed имаше няколко актуализации от създаването си. Изчезна PixArt 3366, заменен от отличния оптичен сензор HERO 25K на Logitech, същият, който се използва в много от мишките за игри от висок клас. Това е видът сензор, който искате във всяка състезателна ситуация, независимо дали е местно събитие или когато парите са на карта.

По-важното е, че Logitech G703 Lightspeed е най-добрият приятел на дланта. Тайната е в дизайна, с голяма гърбица в задната част, която дланта ви може удобно да обхване за максимален контрол. Освен това бутоните на мишката са доста чувствителни. Като захват за дланта, върховете на пръстите вършат работата, а не кокалчетата на пръстите ви.

И накрая, Logitech G703 Lightspeed е отворен за някои светлинни персонализации. Заедно с шест програмируеми бутона, можете да вземете допълнително тегло от 10 грама, ако искате малко повече тегло. Софтуерът G Hub на Logitech също е доста лесен за използване и ви дава възможност да регулирате RGB осветлението, профилите и да настройвате фино настройките за производителност като DPI.

Мишка Logitech G305 Lightspeed

Най-универсален

Добре закръглено изживяване с точен сензор

$34 $50 Спестете
$16

Мишката Logitech G305 Lightspeed разполага с ефектен дизайн за надеждност, функция и производителност. Въпреки че използва батерии, добър комплект ще го поддържа да работи до 250 часа.

Професионалисти

 • Лек, механичен дизайн
 • Надеждна безжична връзка
 • Снабден с оптичен сензор HERO на Logitech

минуси

 • Може да ви се стори твърде малък, ако имате големи ръце

Гъвкава, издръжлива и удобна, мишката Logitech G305 Lightspeed е едно от открояващите се предложения на Logitech. Дори със своя прост форм фактор, мишката осигурява ненадмината отзивчивост. Мишката ви помага да станете по-добър играч, особено ако обичате да играете шутъри от първо лице.

Неговият 12 000 DPI оптичен сензор Hero ви осигурява високоскоростна реакция и точност. Сензорът също достига максимална скорост от 400 IPS (инча в секунда), което означава, че мишката може да поддържа високоскоростни движения. Тази мишка е лека, тежи 99 грама, което ви позволява да маневрирате по повърхността без усилие.

Още по-добре, шасито се усеща здраво и има матово покритие, което му придава първокласен вид. До батерията има отделение, което фиксира донгъла, когато пътувате, гарантирайки, че няма да загубите своята светкавична връзка. Мишката се предлага в четири цвята (черен, лилав, син и бял), което ви позволява да изберете опция, която изглежда привлекателна за вас и пасва на настройката на вашия работен плот.

Logitech G705

Най-компактен

По-малък за по-фини ръце

$80 $100 Спестете
$20

Това, че ръцете ви са малки, не означава, че не можете да се присъедините към забавлението, не и докато Logitech G705 съществува. Той има точното количество тактилна обратна връзка, производителност и тегло за голямо разнообразие от игрови жанрове.

Професионалисти

 • До 40 часа живот на батерията (и презареждаема)
 • Две допълнителни копчета отстрани
 • Може да се свързва с 2 отделни съвместими устройства
 • Има очарователен, но удобен дизайн

минуси

 • Само с дясна ръка
 • Страничните копчета трябва да са малко по-широки

Бебешки ръце, малки, изящни – както и да описвате ръцете си, тези ваши малки ръкавици може да имат проблеми с хващането дори на мишки за игри със среден размер. Те са тромави и твърде тромави, а теглото ги кара да се чувстват извън равновесие. Има голяма разлика, когато преминете към много по-малка мишка за игри, като Logitech G705.

Предвид размерите на Logitech G705, той е значително по-малък от средната компютърна мишка с добри два до три инча. Горната половина е по-твърда, като ви дава точното количество обхват, за да щракнете върху бутоните на мишката в ръба, а не в средата. Освен това двата допълнителни бутона за палеца са осезаеми и лесно достъпни, въпреки че можеха да са малко по-дълги.

Без съмнение най-добрата част от Logitech G705 е неговата производителност. Той е доста бърз и отзивчив, така че няма да имате проблем да се наслаждавате на шутъри от първо лице. Въпреки това, той има точното количество тегло – 85 грама – за да ви осигури известен контрол.

Избираме най-добрата игрална мишка Logitech за вас

В наши дни намирането на правилната мишка за игри стана много по-лесно. Приоритизирането на производителността не се е променило, но вие също искате да обмислите функции като допълнителни бутони или доколко игралната мишка е адаптирана към определени дръжки.

Поради тази причина Logitech G502 X Plus Lightspeed е нашият безспорен шампион. Оптичният сензор HERO 25K е силен удар в отдела за производителност и отива над и отвъд със своите допълнителни бутони, като бутона „снайперист“. Освен това е доста приятно за очите.

Ако сте с ограничен бюджет, Logitech G203 е следващото най-добро нещо, особено ако не сте женени за един жанр игра. Има малко RGB, дизайнът е удобен и получавате шест програмируеми бутона. Освен това можете да увеличите DPI до 8000 и дори да регулирате чувствителността.

Logitech G502 X Plus

Най-добър като цяло

Кралят на игралните мишки Logitech

$141 $160 Спестете
$19

С над дузина програмируеми бутони, текстурирана облицовка и матово покритие, Logitech G502 X Plus Lightspeed е създаден за нищо друго освен за игри. Всъщност дългият му живот на батерията насърчава дългите игрови сесии.

Професионалисти

 • Наклони и спадове в дизайна се усещат удобно в ръцете
 • До 130 часа живот на батерията (и презареждаема)
 • 13 програмируеми бутона
 • Съвместим със система за зареждане PowerPlay
 • Плъзга се през май като кънкьор на лед

минуси

 • Справя се добре с FPS, въпреки че може да искате нещо по-леко
  Как да персонализирате клавишните комбинации на KDE Plasma 5
x