Най-добрите зарядни устройства за Apple Watch за 2023 г

Apple не е единствената компания, която произвежда висококачествени зарядни устройства за Apple Watch. Въпреки че официалният кабел за зареждане на Apple Watch остава нашият предпочитан избор, има и други отлични алтернативи, особено ако сте с ограничен бюджет или търсите допълнителни функции като нощно шкафче или зареждане на няколко устройства.

The Магнитното бързо зарядно устройство на Apple Watch с USB-C кабел не предлага нищо фантастично, но обикновено е по-надеждно от повечето предложения на трети страни. Тъй като е аксесоар от първа страна, той гарантирано ще работи с вашето носимо устройство и всички предишни модели.

Apple надгради шайбата за зареждане, за да поддържа бързо зареждане на най-новите модели, Apple Watch Series 9 и Ultra 2, така че да може часовникът ви да бъде напълно зареден за нула време. Кабелът е с идеалната дължина за използване на бюро или нощно шкафче и почти не заема място в чантата ви, което го прави отличен вариант за пътуване.

Магнитно устройство за бързо зареждане на Apple Watch към USB-C кабел

Най-добър като цяло

$25 $29 Спестете
$4

Магнитното бързо зарядно устройство на Apple Watch с USB-C кабел е същото зарядно устройство, което идва в комплект с новите покупки на Apple Watch. Той е лесен за използване, компактен и поддържа бързо зареждане на най-новите модели.

Професионалисти

 • Бързо зареждане
 • Лесен за използване
 • Безопасен и качествен
 • Удобен за пътуване

Белкин

За няколко долара повече от магнитното бързо зарядно устройство на Apple Watch, преносимото бързо зарядно устройство Belkin за Apple Watch може не само да зареди бързо вашия Apple Watch, но също така предлага опцията за използване на режим на нощно шкафче, което го прави солиден избор за вашето бюро или нощно шкафче .

Въпреки че е с по-висока цена, той може да се похвали с много по-добро качество на изработка и утежнена основа, която не позволява на зарядното да се плъзга от повърхности. Има и регулируем циферблат, който може да побере различни размери на Apple Watch. Независимо дали имате стандартния Apple Watch или по-големите модели Ultra, тази стойка за зареждане може бързо да допълни вашия часовник, като същевременно го демонстрира красиво.

  Как се нарича шофирането твърде близо зад превозно средство?

Преносимо бързо зарядно устройство Belkin за Apple Watch

Най-добра стойка за зареждане

Преносимото бързо зарядно устройство Belkin за Apple Watch е отлична алтернатива на официалното зарядно устройство за Apple Watch, ако искате да използвате нощно шкафче с вашия Apple Watch. Превръща вашия часовник в будилник, който е идеален за зареждане до леглото.

Професионалисти

 • Бързо зареждане за Apple Watch
 • Съвместим с режим на нощно шкафче
 • Компактен и елегантен дизайн
 • Удобен за пътуване

минуси

 • Не включва захранващ адаптер

Казус логика

Зарядното за Apple Watch Case Logic е бюджетна опция, която работи чудесно с всички поколения на Apple Watch. Той има същия дизайн като официалното зарядно устройство на Apple, но има USB-A порт вместо USB-C. Все още е лесен за използване и се съхранява добре.

Единственият недостатък е, че се зарежда малко бавно, но това няма да е проблем, ако зареждате устройствата си през нощта, тъй като има достатъчно време да заредите часовника си до 100 процента капацитет на батерията.

Зарядно за Apple Watch Case Logic

Най-добър бюджет

$8 $11 Спестете
$3

Case Logic Apple Watch Charger е едно от най-достъпните зарядни устройства за Apple Watch. Въпреки че може да не поддържа бързо зареждане, той може да зареди напълно часовника ви за една нощ.

Професионалисти

 • Достъпни
 • Работи с всички модели Apple Watch
 • Съхранява се добре

Анкер

Трудно е да сбъркате с това джобно зарядно устройство за Apple Watch от Anker, ако искате да запазите часовника си зареден, когато пътувате или на работа. Той е с почти същия размер като флаш устройство и се включва директно в USB-C порт на вашия лаптоп, захранваща банка или адаптер за стена, което ви позволява да зареждате часовника си по всяко време и навсякъде.

Преносимото магнитно зарядно устройство Anker за Apple Watch работи с всички поколения на Apple Watch и носи „MFi-сертифициран“ печат за одобрение от Apple, така че е безопасно да се използва с продукти на Apple, включително Apple Watch и AirPods. Въпреки че няма новия модул за бързо зареждане, той все още се зарежда по-бързо от повечето опции на трети страни и има силни магнити, за да държи часовника ви сигурно на място.

  12 най-добри безжични петлични микрофона за Vlogging

Преносимо магнитно зарядно устройство Anker за Apple Watch

Най-доброто за пътуване

Отивам някъде? Това преносимо магнитно зарядно устройство Anker за Apple Watch ви позволява да захранвате часовника си от почти всяко място. Имате нужда само от устройство със захранван USB-C порт, като MacBook, iPad или захранваща банка, за да заредите часовника си.

Професионалисти

 • Изключително компактен и лек
 • Безопасно зареждане
 • Държи сигурно Apple Watch
 • Не се нуждае от електрически контакт

минуси

 • Не зарежда бързо най-новите модели Apple Watch

Белкин

Има много страхотни зарядни устройства 3 в 1, но безжичното зарядно устройство Belkin 3 в 1 с MagSafe (2-ро поколение) има няколко допълнителни функции, които го правят най-добрият вариант за вашите устройства на Apple. Той може да се похвали с елегантен Т-образен дизайн, който окачва вашия iPhone и Apple Watch във въздуха, което ви позволява лесно да виждате входящите известия.

Но това, което наистина го отличава от тълпата, е неговата невероятна скорост на зареждане. Тази стойка 3 в 1 може да зарежда вашия iPhone с най-високите скорости и също така поддържа бързо зареждане за най-новите часовници на Apple. Въпреки че е скъпо, напълно си заслужава, ако притежавате iPhone, Apple Watch и AirPods. Плюс това идва с всички аксесоари, включително захранващ адаптер.

Belkin 3-в-1 безжично зарядно устройство с MagSafe (2-ро поколение)

Най-доброто зарядно устройство 3 в 1

$120 $150 Спестете
$30

Безжичното зарядно устройство 3 в 1 Belkin с MagSafe е перфектната опция, ако искате да заредите своя Apple Watch, iPhone и AirPods наведнъж. Моделът от 2-ро поколение добавя бързо зареждане за Apple Watch към 15W MagSafe зареждане за най-новите iPhone.

Професионалисти

 • Зарежда три устройства едновременно
 • Бързо зареждане за iPhone и Apple Watch
 • Елегантен дизайн и първокласно качество на изработка
 • Елиминира проводниците

ЧЗВ

Въпрос: Часовниците на Apple използват ли MagSafe?

Докато зарядните устройства MagSafe и Apple Watch използват магнити, зарядното устройство на Apple Watch използва различен механизъм, наречен индуктивно зареждане, който не е съвместим с MagSafe. Използването на зарядно устройство MagSafe за захранване на вашия Apple Watch няма да работи.

  5 начина да получите Netflix с отстъпка

Въпрос: Мога ли да използвам своето зарядно устройство за iPhone, за да зареждам моя Apple Watch?

Да, можете да използвате зарядното устройство за iPhone, за да захранвате своя Apple Watch. Apple Watch използва магнитно зарядно устройство с USB-C конектор, който можете да включите в захранващия адаптер на вашия iPhone, при условие че има USB-C порт.

Въпрос: Какъв тип зарядно устройство използва Apple Watch?

Apple Watch използва собствено магнитно безжично зарядно устройство, което се прикрепя към гърба на вашия часовник. Ако имате Apple Watch Series 7 или по-нова версия, магнитното бързо зарядно устройство на Apple Watch с USB-C кабел може да зареди вашия часовник 33 процента по-бързо от по-старите зарядни устройства или опциите на трети страни без поддръжка за бързо зареждане.

Въпрос: Трябва ли да зареждам Apple Watch всяка вечер?

Да, можете да зареждате своя Apple Watch всяка вечер. Apple Watch има функция за оптимизирано зареждане на батерията, която забавя зареждането над 80 процента, за да удължи живота на батерията.

В: Добре ли е да използвам зарядно устройство, което не е на Apple, с моя Apple Watch?

Докато официалното зарядно устройство от Apple е най-добрият начин за зареждане на вашия Apple Watch, все още можете безопасно да използвате зарядно устройство на трета страна, за да захранвате часовника си. Зарядните устройства, които не са на Apple, обикновено са достъпни и работят добре с всички часовници на Apple; въпреки това препоръчваме само тези с MFi сертификат, за да гарантираме съвместимост и безопасност.

Въпрос: Мога ли да зареждам моя Apple Watch без зарядно? Ако да, как?

Не можете да зареждате своя Apple Watch без магнитното зарядно устройство. Въпреки това, ако имате USB-C магнитен заряден кабел, можете да го включите директно в USB-C порта на вашия MacBook, захранваща банка или дори вашия iPhone (ако използвате iPhone 15), което ви позволява да го зареждате, без да изисква стенен контакт.

Въпрос: Какво представлява Зелената змия на смъртта?

Зелената змия на смъртта е предупреждение, което изскача, когато часовникът ви е много нисък. Свързването му със зарядно може лесно да реши проблема, но ако все още продължава, оставете го за няколко дни, за да позволите на батерията да се изтощи напълно, преди да го свържете към захранването.

x