Можете ли да създадете Instagram без Facebook?

Instagram е социална медийна платформа, създадена в Съединените щати през 2010 г. от Кевин Систром и Майк Кригер. Instagram в крайна сметка беше закупен от Facebook Inc., която сега е известна като Meta Platforms. Някои хора не искат да свързват своите акаунти във Facebook със своите акаунти в Instagram, защото не искат дейността им в Instagram да се споделя в техните акаунти във Facebook или защото смятат, че това би нарушило поверителността им. Тъй като не ви е дадена парола, докато използвате Facebook за създаване на акаунт в Instagram, това може да е проблематично. Трябва да промените паролата си, за да влезете, ако искате да използвате Instagram, без да го свързвате с Facebook. Така че, ако търсите съвети дали можете да създадете Instagram без Facebook, вие сте на правилното място. Предлагаме ви полезно ръководство, което ще ви научи как да преглеждате Instagram без Facebook и да изтриете Facebook, но да запазите Instagram. Също така ще научите как можете да преследвате личната си информация в Instagram.

Можете ли да създадете Instagram без Facebook?

Потребителите на приложението Instagram могат да качват медии, които могат да бъдат променени с филтри и подредени с помощта на хаштагове и географски етикети. Обществените или последователите, които вече са одобрени, могат да виждат публикации. Освен това потребителите могат да разглеждат актуални материали, като снимки, да следват други потребители, за да добавят тяхното съдържание към лична емисия, да изследват съдържанието на други потребители по етикет и местоположение и да разглеждат съдържанието на други потребители по местоположение и етикет. Продължете да четете тази статия, за да научите дали можете да създадете Instagram без Facebook и как да дебнете личния си Instagram.

Забележка: Тъй като смартфоните нямат едни и същи опции за настройки, те варират от производител до производител. Следователно, уверете се, че настройките са правилни, преди да промените някоя от тях на вашето устройство. Предстоящите стъпки бяха извършени на телефона OnePlus Nord CE2 за илюстративни цели.

Можете ли да създадете Instagram без Facebook?

Да, можете да създадете Instagram без Facebook акаунт. Можете да се регистрирате за акаунт в Instagram, като използвате своя имейл или телефонен номер. Сега нека видим как можете да видите Instagram без Facebook.

  Как да създадете акценти в историята в Instagram

Как можете да видите Instagram без Facebook?

Можете или да се регистрирате за акаунт в Instagram, като използвате своя имейл адрес или телефонния си номер. Ето как можете да видите Instagram без Facebook:

1. Навигирайте до Уебсайт на Instagram на вашия браузър.

2. Щракнете върху опцията Регистрация.

3. Въведете следните данни и щракнете върху Регистрация.

 • Мобилен номер или имейл
 • Пълно име
 • Потребителско име
 • Парола

4. Добавете рождения си ден на следващия екран и щракнете върху Напред.

5. След това въведете кода за потвърждение, който сте получили на своя имейл адрес, и щракнете върху Напред.

6. И накрая, следвайте профилите в Instagram, които искате да следвате, и влезте в новия си акаунт в Instagram без Facebook.

Продължете да четете, за да научите как можете да създадете Instagram без Facebook.

Instagram винаги ли е свързан с Facebook?

Не, Instagram не винаги е свързан с Facebook. Ако решите да свържете своя Facebook акаунт с вашия Instagram акаунт, само вашите Facebook и Instagram ще бъдат свързани.

Можете ли да изтриете Facebook, но да запазите Instagram?

Да, можете да използвате Instagram, дори ако сте изтрили акаунта си във Facebook. Имате един акаунт във Facebook и Messenger, така че премахването на единия ще изтрие и другия. WhatsApp, Instagram и всички други приложения, в които сте използвали своя Facebook акаунт, за да влезете, няма да бъдат засегнати от това.

Какво ще се случи с акаунта ви в Instagram, ако изтриете акаунта си във Facebook?

Тъй като имате само един акаунт за Messenger и Facebook, изтриването на единия ще премахне и другия. Ако влезете в WhatsApp, Instagram или друго приложение, използвайки вашия Facebook акаунт, това няма да се случи. Всички ваши публикации в Instagram, които сте споделили във Facebook, ще бъдат изтрити, ако изтриете акаунта си във Facebook, но не и акаунта си в Instagram. Продължавайте да четете по-нататък, за да научите как да преследвате личните си данни в Instagram.

Можете ли да сте в Instagram, без никой да знае?

Въпреки че е осъществимо, може да е предизвикателство да отворите тайно акаунт в Instagram. Ето няколко предложения:

 • Не се препоръчва свързването на вашите други профили в социалните медии с вашия акаунт в Instagram.
 • В акаунта си в Instagram не публикувайте лична информация.
 • Бъдете внимателни, когато решавате кого и какво да следвате в социалните медии.
 • Решете да направите акаунта си частен.
 • Ако правите акаунт, изберете по-малко използван имейл адрес.
 • Не забравяйте да внимавате, когато публикувате изображения и видеоклипове.

Искате ли да научите как можете да създадете Instagram без Facebook? Прочетете тази статия от самото начало, за да намерите стъпките, обясняващи това подробно.

Какъв е смисълът от получаване на Instagram?

Instagram е платформа за социални медии, която позволява на потребителите да публикуват снимки и видеоклипове с техните връзки. Много млади хора (и по-възрастни) използват приложението, което е достъпно за безплатно изтегляне от магазините за приложения. Целият смисъл на Instagram е да подкрепя създателите, като същевременно предоставя платформа за творчество в областта на медиите и развлеченията. Един от факторите, допринасящи за увеличаването на популярността на фотографията, вероятно е Instagram. По-голямата част от потребителите на приложението несъмнено са се възползвали отлично от възможността, която предоставя на младите хора да изразят живота си чрез забавни, филтрирани снимки, хаштагове или малки видеоклипове. Възможността да следвате влиятелни личности в приложението и да сте в крак с новините, откриването на бизнес и социалните взаимодействия е друго предимство, което се харесва на младите хора.

  Защо My Facebook не се актуализира в Windows 10?

Как можете да дебнете личната си информация в Instagram?

Има допълнителни уебсайтове на трети страни, където можете да преследвате частни акаунти. Трябва просто да въведете желания акаунт в Insta на лицето, което искате да шпионирате в такива уебсайтове, за да видите техния профил. Тези уебсайтове могат да бъдат достъпни от всеки браузър на всяко устройство.

Поради желанието на потребителя да контролира кой има достъп до тяхната информация и да взаимодейства с тях, частните акаунти в Instagram са настроени като частни, а не като публични. Някои хора правят това, за да ограничат мрежата си от връзки до близки роднини и приятели. Някои хора просто искат това ниво на сигурност за своя профил, защото са частни. Ако частен акаунт не е приел вашата заявка, Instagram не ви позволява да го проверите. Можете да следвате нашето ръководство за 16-те най-добри частни приложения за преглед на Instagram без човешка проверка, за да научите за някои от тези уебсайтове, за да дебнете личните си данни в Instagram. Прочетете това ръководство от самото начало, за да разберете стъпките за създаване на Instagram без Facebook.

Забележка: В никакъв случай не е препоръчително да нарушавате поверителността на хората и техните лични акаунти в Instagram. Решението да имате частен акаунт и да скриете публикации и медии от конкретен потребител трябва да се уважава от другите потребители на платформата.

Как можете да видите частен акаунт в Instagram?

Не се препоръчва да нарушавате поверителността на притежателя на частен акаунт в Instagram. Но все пак има няколко заобиколни решения в интернет, за да може всеки да извърши подобно действие по каквато и да е причина. Можете да прочетете и следвате нашето ръководство за това как да видите частен акаунт в Instagram, за да научите различни методи, които можете да използвате, за да видите частен акаунт в Instagram.

Защо трябва да изтриете Facebook?

Изтриването на Facebook може да има няколко причини, свързани с разпоредбите за сигурност на приложението Facebook. Някои от причините могат да бъдат:

 • Facebook събира значително количество данни за вас: Facebook винаги е събирал много информация за вас, което не е тайна. Просто надникнете в данните, дадени в етикета за поверителност на Apple в App Store, за да видите доколко социалната мрежа ви следва, докато използвате вашия iPhone. Историята на браузъра ви, местоположението и историята на търсенията са сред данните, които Facebook събира, и това са елементи, които много хора искат да запазят лични.

 • Facebook получава вашата информация за WhatsApp: Когато Facebook обяви придобиването си на WhatsApp през 2014 г., той се ангажира да поддържа платформите независими. Сега, когато стана ясно, че това не е така, няколко потребители на WhatsApp са разстроени и заплашват да спрат да използват приложението.

 • Facebook следи вашата онлайн активност, докато използвате други приложения и уебсайтове: Facebook следи вашата онлайн активност, докато използвате други приложения и уебсайтове, в допълнение към събирането на данни за вас. Това доведе до конфликт между Facebook и Apple, които скоро ще въведат функция против проследяване, която ще спре способността на търговците да идентифицират потребителите.

Можете да прочетете тази статия от самото начало, за да разберете как можете да създадете Instagram без Facebook.

Как можете да се отървете от Facebook?

Можете да се отървете от вашия Facebook акаунт с помощта на следващите стъпки. Но също така може да поискате да влезете и да вземете копие на вашите данни (като вашите изображения и публикации) от Facebook, преди да анулирате акаунта си. Не се притеснявайте, вашето желание се сбъдна. Следвайте стъпките по-долу, за да се отървете от акаунта си във Facebook и да изтеглите данните си.

Забележка: Няма да можете да си върнете нищо, което сте добавили, след като профилът ви във Facebook бъде деактивиран.

1. Щракнете върху иконата със стрелка надолу от горния десен ъгъл на екрана.

2. Щракнете върху Настройки и поверителност.

3. Щракнете върху Настройки.

4. След това щракнете върху опцията Вашата информация във Facebook.

5. Кликнете върху Преглед за опцията Деактивиране и изтриване.

6. След това изберете радио бутона Изтриване на акаунт и щракнете върху Продължете към изтриване на акаунт.

7. Щракнете върху Изтриване на акаунт.

8. Въведете паролата и щракнете върху Продължи.

9. Отново щракнете върху опцията Изтриване на акаунт в изскачащия прозорец.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали как можете да създадете Instagram без Facebook и да видите Instagram без Facebook с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x