Можете ли да скриете кого следвате в Instagram?

Присъствието в социалните медии се сля с нашата идентичност. Хората предполагат, че със сигурност имате акаунт във Facebook или Instagram, въпреки че не е задължително. През повечето време ние публикуваме подробности за живота си в социалните медии, но не всеки е доволен от всичко, което предлага. Границите на това, което се счита за частна информация, станаха мъгляви, благодарение на Instagram и други социални медийни платформи. Затова трябва да вземете някои мерки за безопасност. Така че може да искате да запазите списъка си с последователи и последователи в Instagram скрити от всички или определени хора. Ако сте потребител на Instagram и се чудите как можете да скриете кого следвате в Instagram, вие сте на правилното място! Предлагаме ви полезно ръководство, което ще разреши всичките ви въпроси, като например как да скрия кого следвам в Instagram и да видя кого следвате в Instagram.

Можете ли да скриете кого следвате в Instagram?

Ще разберете дали можете да скриете кого следвате в Instagram по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Каква е разликата между следване и последователи?

В Instagram основната разлика между последователите и следващите е, че:

  • Ако акаунтът ви е частен, секциите за последователи са мястото, където хората, които се интересуват от вашия профил, ще ви изпращат заявки за следване.
  • В следващия раздел обаче, ако техният акаунт е частен, можете да изпращате заявки за следване на хора, от които се интересувате.

Защо някои от моите последователи в Instagram казват, че следват?

Следването в Instagram се отнася до това, когато позволите на публикациите на определени хора да се показват във вашата емисия с новини, като изберете да ги следвате. Следвате страниците или акаунтите в Instagram, чиито скорошни публикации ви харесват, и искате да видите техните предстоящи актуализации. За да могат последователите им да намерят акаунтите си за очарователни, много потребители на Instagram и професионални творци създават забавно съдържание. Зрителите обикновено следват потребителя със съдържание или публикации, които харесват в Instagram. Всеки път, когато това лице напише нещо, то се показва в емисиите с новини на зрителите, след като започнат да го следват. За да видят съдържанието на създателя, тези зрители започват да следват потребителя в Instagram, след като щракнат върху бутона Следване в потребителския профил.

  Как да деактивирате повторното споделяне към истории в Instagram за вашия акаунт

Могат ли другите да видят кого следвате в Instagram?

Да, другите потребители могат да видят кого следвате в Instagram. В днешния век на технологиите мнозина са прекалено загрижени за това колко последователи в Instagram имат. Нещата обаче могат да работят по много различен начин, когато става въпрос за хората, които следват. Ако имате частен акаунт в Instagram, само последователите, които одобрявате, могат да видят кого следвате. От друга страна, ако акаунтът ви е публичен, всеки може да види кого следвате, без да се налага да ви следва. Знаейки това, някои хора може да се чувстват неудобно, че други хора също могат да виждат тези хора.

Можете ли тайно да следвате някого в Instagram?

Да, можеш следвайте някого в Instagram, без той да знае за това. Можете да го направите, като използвате различен акаунт, програма за преглед на Instagram от трета страна или като накарате приятел да разгледа тяхната страница. Въпреки това, конкретната техника, която трябва да предприемете, ще се определи от фактите във вашата ситуация.

Можете ли да скриете списъка си за следване в Instagram? Можете ли да скриете кого следвате в Instagram?

Не, не можете да скриете броя на хората, които следвате, или хората, които следвате в Instagram, защото тези подробности са неразделна част от функционирането на сайта на социалните медии. Не можете да скриете вашите последователи в Instagram или кой ви следва, когато запазите личния си профил, но можете да управлявате кой може да ги вижда. Въпреки че не можете да попречите на последователите си да знаят кого следвате, можете да ги премахнете, блокирате или ограничите.

Как да скрия кого следвам в Instagram? Как да скриете кого следвате от вашите последователи в Instagram?

Има редица предпазни мерки за сигурност, които можете да предприемете, за да увеличите поверителността на вашия акаунт, въпреки че Instagram не предлага настройка в рамките на приложението, за да скриете кого следвате. Ето ръководство за това как можете да скриете кого следвам в Instagram с няколко лесни стъпки.

Метод 1: Задайте вашия профил на частен

Има лесно решение, ако сте загрижени за вашата поверителност в Instagram като цяло. Ако направите профила си личен, всеки, който иска да види нещо във вашия акаунт в Instagram, трябва първо да ви последва. Въпреки това всеки, който ви следва в момента, е освободен от това. Настоящите ви последователи все още могат да виждат всичко във вашия профил, включително кого следвате, дори ако акаунтът ви е частен. Вижте методите по-долу, за да направите акаунта си незабавно частен.

  Как да споделите публикация в Instagram към вашата история

Забележка: И за двете Android и iOS Потребители на Instagram.

1. Стартирайте приложението Instagram на вашия смартфон с Android или iOS.

2. След това докоснете раздела на профила от долната лента.

3. Докоснете иконата на хамбургер.

4. Докоснете Настройки.

5. След това докоснете Поверителност > Частен акаунт, за да включите превключвателя надясно.

След като приключите, тези, които не ви следват в Instagram, изобщо нямат достъп до вашия профил в Instagram. Можете да избегнете нежеланите любознателни очи, като направите това.

Метод 2: Премахване на последователи

Всички, които вече ви следват в Instagram, все още могат да виждат вашия профил и кого следвате, както беше казано в предишния раздел, дори ако акаунтът ви в Instagram е настроен като частен. И така, какви настройки за поверителност са достъпни за хората, които вече ви следват? За щастие винаги има начин, ако има желание. В този случай можете да ги премахнете от вашия профил, което напълно ще скрие съдържанието на вашия профил. За да премахнете последовател от вашия профил, следвайте инструкциите по-долу.

1. Стартирайте Instagram на вашето устройство.

2. Докоснете раздела на профила > Последователи.

3. Намерете желания IG профил, който искате да премахнете, и докоснете Премахване до него.

Разбира се, може да сте загубили последовател, но в крайна сметка вашата сигурност и поверителност са много по-критични. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите как да скриете кого следвате в Instagram.

Метод 3: Блокиране на специфичен IG профил

Хората обикновено искат да запазят самоличността на своите последователи в тайна от определени потребители. За щастие блокирането им от вашия акаунт е лесен начин да направите това. Те няма да могат да видят кого следвате или друга информация за акаунта ви, ако е активиран. За да блокирате успешно потребител от вашия акаунт, следвайте лесните инструкции по-долу.

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете иконата с лупа и потърсете желаното потребителско име, което търсите.

3. Намерете и докоснете желания профил в Instagram.

4. След това докоснете иконата с три точки от горния десен ъгъл.

5. Докоснете Блокиране.

Как да скриете кого следвате в Instagram? Как да скриете следната активност в Instagram?

Не можете да контролирате какво споделят другите хора и има твърде много налична информация и снимки. Следователно трябва да преминете от публичен към частен профил, освен ако не управлявате интернет бизнес или сте влиятелна личност или знаменитост.

  Запазване на снимки от Instagram на вашето мобилно устройство и работен плот

Това автоматично ограничава достъпа до списъка с хора, които следвате, и тези, които ви следват обратно до тези, които също ви следват. Трябва да направите следното, за да преминете от публичен към частен акаунт в Instagram:

Метод 1: Превърнете IG акаунта в частен

1. Отворете приложението Instagram на вашия смартфон.

2. Докоснете раздела на профила от долната лента.

3. Докоснете иконата на хамбургер > Настройки > Поверителност >.

4. След това докоснете Частен акаунт, за да включите превключвателя.

Тази модификация е възможна и в Instagram за браузъра. Ако имате частен акаунт, другите ще трябва да поискат да ви следват.

Метод 2: Ограничаване на акаунти

Дори и да не искате да се отървете от последовател, все пак може да искате да ограничите достъпа му до вашия акаунт в Instagram, ако все още имате проблеми с него. Определено можете да направите това в Instagram. Вашето онлайн състояние и дали сте чели техните съобщения ще бъдат скрити от лицето, което сте ограничили.

1. Влезте в акаунта си в Instagram и отворете своя профил.

2. Докоснете Поверителност.

3. Плъзнете надолу до Връзки и докоснете Ограничени акаунти.

4. Намерете желания IG профил и докоснете Ограничаване до него.

Функционалността на ограничените акаунти също е достъпна чрез коментари, директни съобщения и вашия собствен профил. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите как да скриете кого следвате в Instagram.

Как да разберете дали някой ви следва в Instagram? Как да разберете дали някой ви следва?

Спомнете си времето, когато споделяхме два допълнителни бонбона в училище на нашите рождени дни. Въпреки че може да сме узрели, идеята не е. Последователите контролират динамиката на приятелствата и взаимоотношенията. Днес наличието на акаунт в Instagram е задължително за всяко приятелство. Това, което се случва, е когато откриете, че някой тайно е спрял да ви следва. Ето ръководство за това как можете да разберете дали някой ви следва в Instagram с няколко лесни стъпки.

Метод 1: Проверете желания IG профил

Отидете до желания IG профил, за да видите дали той е ваш последовател или не. Ако видите следните, споменати под биографията на този профил, можете да потвърдите, че ви следват. С тази лесна техника можете да определите дали някой ви следва в Instagram или не.

Метод 2: Прегледайте списъка си с последователи

Можете да проверите дали някой ви следва или не директно от вашия профил, което е друг начин да научите дали го следва.

1. Отидете до страницата на вашия профил в приложението си Instagram.

2. Докоснете Последователи.

3. Потърсете желания профил. Ако се появи името на човека, той ви следва; иначе не са.

***

Надяваме се, че сте научили дали можете да скриете кого следвате в Instagram или не. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

x