Можете ли да се върнете към старото оформление на Instagram?

Instagram има голяма потребителска база и е популярна социална платформа, където потребителите са милиони. Instagram грабва вниманието на своите потребители, като подобрява услугата си или добавя нови функции. За да добави нови функции, Instagram пуска актуализацията и я проверява в техните помещения, наречено алфа тестване. След като алфа тестването приключи, то преминава през актуализация за онези потребители, които са се регистрирали за бета програмата. След събиране на отзиви от бета тестери, ако са доволни, Instagram пуска новата актуализация на всички потребители по света по региони. Тези актуализации могат да включват всичко, като нова функция, нови промени в оформлението, подобрение на сигурността или всяко подобрение на приложението. Ако сте някой, който иска да се върне към старото си оформление на Instagram или старата версия на Instagram, защото не ви харесва, тази статия ще ви помогне с това. Той ще ви напътства в стъпките за това как да промените вашия Instagram обратно към нормалното и да промените оформлението на вашия Instagram. Също така ще разберете как да промените изгледа в Instagram.

Можете ли да се върнете към старото оформление на Instagram?

Ще научите как да се върнете към старото оформление на Instagram по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Защо вашият формат на Instagram се промени?

Най-вероятно вашият формат на Instagram се е променил поради по-новите актуализации на Instagram. Ако сте се регистрирали за бета програмата на Instagram, ще получавате актуализациите по-често от обикновен потребител, където ще изпитате всички експериментални функции. Ако една от актуализациите включва промяна на оформлението, старото ви оформление на Instagram се променя на новото. Освен това, ако не харесвате новото оформление, можете да го върнете както е било по всяко време, като просто инсталирате предишната версия на приложението Instagram на телефона си.

  Как да споделяте вашето видео в Instagram на живо за 24 часа

Можете ли да се върнете към старото оформление на Instagram?

Да, можете да се върнете към старото оформление на Instagram по всяко време, като деинсталирате текущата версия на приложението Instagram и изтеглите по-старата версия по ваш избор. Не можете да изтеглите по-старата версия на Instagram от Play Store или App Store и няма опция за преминаване към предишната версия на приложението.

Ще се върне ли Instagram към нормалното?

Да, Instagram ще се върне към нормалното, ако и само ако решат. Също така, поради отрицателните отзиви на потребителя за текущите актуализации в приложението. По-вероятно е Instagram да се опитва да бъде като TikTok, като популяризира барабаните, защото TikTok стана известен с кратките видеоклипове. Instagram имаше IGTV и формати за публикуване на видео преди Reels, но те ги добавиха като отделен раздел. Шансовете Instagram да се върне към нормалното са по-малки поради популярността на Reels и потребителите, които ги гледат и създават професионални ролки.

Как да промените своя Instagram обратно към нормалното?

Instagram често пуска новите версии на приложението си както за устройства с Android, така и за iOS, с добавени нови функции и по-малко грешки в сравнение с предишната версия. Но тази актуализация често увеличава теглото на приложението, което понякога може да бъде твърде много и може би няма да работи, ако използвате мобилен телефон с ниски спецификации. Понякога актуализациите на Instagram променят оформлението си, за да го направят по-привлекателен, но след надграждане може да откриете, че сте предпочели по-старата версия повече.

Тъй като Play Store и App Store ви предоставят само най-новата версия на всички приложения, трябва ръчно да изтеглите по-старата версия и след това ръчно да я инсталирате на вашето устройство. Ето ръководство за това как можете да използвате по-ниската версия на Instagram.

Забележка: Уверете се, че сте отбелязали текущата версия на Instagram.

Стъпка I: Деинсталирайте текущата версия на Instagram

1. Стартирайте Play Store на телефона си.

Забележка: Можете да отворите App Store на вашия мобилен телефон с iOS.

2. Сега потърсете Instagram от лентата за търсене и докоснете опцията Instagram от резултатите от търсенето.

3. След това докоснете опцията Деинсталиране, за да деинсталирате успешно текущата версия на Insta от вашия телефон.

  Как да преглеждате Instagram истории без акаунт

Ето как деинсталирате актуализация на IG от текущата версия, за да върнете старото оформление на Instagram.

Стъпка II: Изтеглете предишната версия на Instagram

1. Посетете APK Mirror уебсайт което съдържа всички версии на Instagram.

2. Сега докоснете по-ниската версия на приложението Instagram от най-новата.

Забележка: Можете да игнорирате APK файловете с алфа или бета тагове в техните имена, защото те са тестови версии и са разработени за тестови цели. Следователно, ако искате да преминете към стабилна версия на Insta, те трябва да се избягват.

3. След това щракнете върху иконата за изтегляне до избраната от вас версия, за да деинсталирате актуализация в Instagram и да изтеглите предишната.

4. Плъзнете надолу и докоснете връзката ИЗТЕГЛЯНЕ на APK, както е показано по-долу.

5. След това ще бъдете пренасочени към страница, показваща, че вашето изтегляне започва.

6. След това докоснете опцията Изтегляне от изскачащото съобщение.

Стъпка III: Инсталирайте изтегления APK

1. Стартирайте приложението File Manager на телефона си.

2. Докоснете APK файла на Instagram, който сте изтеглили по-рано.

3. След това докоснете опцията Инсталиране, за да започнете инсталационния процес. След няколко секунди изтеглената от вас версия на приложението Insta ще бъде инсталирана на вашия телефон.

4. Накрая влезте в акаунта си, за да използвате приложението със старото оформление по ваш избор.

Надяваме се, че следвайки тези стъпки, можете успешно да деинсталирате актуализация на IG и да инсталирате старата версия по ваш избор.

Как променяте оформлението на Instagram?

Можете да следвате по-горе стъпки за да промените оформлението на Instagram с по-старата версия.

Как променяте оформлението на мрежата в Instagram?

За да промените оформлението на мрежата в Instagram, изпълнете следните стъпки:

Забележка: И за двете Android и iOS Потребители на Instagram.

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете иконата плюс от горната част на екрана.

3. Изберете желаните снимки от вашата галерия във формат, който я прави да изглежда като една голяма картина.

Забележка: Можете също така да използвате сайтове на трети страни, за да направите изображение на мрежово оформление за Instagram.

4. Докоснете иконата със стрелка напред > иконата със стрелка напред > иконата Готово, за да публикувате снимките.

  Как да използвате Instagram ефекти на iPhone и Android

5. След публикуване докоснете иконата на профила от долния десен ъгъл на екрана.

6. И там можете да видите, че старото ви оформление на мрежата е променено.

Защо оформлението на вашия Instagram се промени?

Оформлението ви в Instagram трябва да се е променило поради новата актуализация. Instagram непрекъснато добавя функции и подобрява своя потребителски интерфейс. И поради това получавате толкова много актуализации с експериментални промени в оформлението. Най-често този вид актуализация, включително промени в оформлението и нови функции, се насочва само към онези потребители, които са се регистрирали за бета програмата на Instagram. И ако не получат отрицателна рецензия за новата актуализация, те я изпращат на всеки друг потребител като стабилна актуализация.

Какво се случи с оформлението на Instagram?

Оформлението на Instagram е променено малко. Новата актуализация не включва големи промени в оформлението, стана малко по-голяма. Емисиите, които преглеждате, имат повече място, новият бутон Reel е добавен в долната част, а бутонът за добавяне на снимка/видео е издигнат до иконата на съобщението. Разделът на профила изглежда по същия начин, сега можете да видите раздела Макари отделно. А от профила можете да качите своя публикация или да направите лента, като просто щракнете върху иконата плюс в горния десен ъгъл на екрана.

Как променяте изгледа в Instagram?

За да промените изгледа в Instagram, просто изпълнете следните стъпки:

Забележка: Уверете се, че сте влезли във вашия акаунт в Instagram.

1. Отворете приложението Instagram на телефона си.

2. Докоснете логото на Instagram от горния ляв ъгъл на екрана.

3. Докоснете Следване или Любими.

4. Сега ще виждате само онези акаунти, които сте следвали или сте добавили към любимите си.

Ето как променяте изгледа в Instagram.

Instagram върна ли актуализациите?

Да, Instagram връща актуализациите. Instagram предоставя услуга, базирана на неговия продукт, и отрицателните отзиви относно всяка функция или актуализация идват от нейните потребители. Така че те незабавно предприемат действия по отношение на това, когато връщат актуализацията или връщат функцията или дават на потребителите си нова актуализация с корекция. Наскоро Instagram върна актуализацията, след като получи отрицателни отзиви от потребители. Актуализацията включваше увеличение на препоръчителните публикации от акаунти, които потребителите дори не следват, и емисия на цял екран, която наблягаше на кратки видеоклипове в Reels.

***

Надяваме се, че сте научили дали можете да се върнете към старото оформление на Instagram и как да промените изгледа в Instagram. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни уведомете каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x