Можете ли да кандидатствате за DoorDash, след като сте били деактивирани?

Използвайки DoorDash, услуга за доставка на храна при поискване, можете да закупите храна и напитки от ресторанти във вашия квартал. DoorDash помага на фрийлансърите да печелят пари, като предоставя гъвкаво работно време и бързи плащания. Като шофьор на DoorDash може да получите деактивиран акаунт поради договорни или други нарушения. В тези случаи може да искате да научите как работи повторното активиране на акаунта в DoorDash. Ако искате да знаете как можете да кандидатствате за DoorDash, след като сте били деактивирани, ето вашата спирка. Предлагаме полезно ръководство, което ще изясни съмненията ви относно него и няколко други свързани въпроса.

Можете ли да кандидатствате за DoorDash, след като сте били деактивирани?

Продължете да четете, за да научите дали можете да кандидатствате за DoorDash, след като сте били деактивирани или не в подробности.

  Как да коригирате Cuphead не запазва напредъка

Колко време отнема обжалването на DoorDash?

Обработката на обжалването на DoorDash може да отнеме поне 2 седмици след изпращането. След като подадете жалбата, ще трябва да изчакате няколко дни, за да получите отговор от DoorDash.

Можете ли да направите друг акаунт в DoorDash?

Да, можете да създадете няколко акаунта в DoorDash, като използвате различен имейл адрес за всеки акаунт.

Как да създадете нов акаунт в DoorDash, след като бъдете уволнен?

За да създадете нов акаунт в DoorDash след уволнение или поради деактивиране на акаунта ви, трябва да използвате различен имейл адрес, пощенски код и домашен адрес. Не можете да използвате същите данни като предишния си акаунт, за да създадете нов акаунт.

Можете ли да създадете нов акаунт в DoorDash?

Да, можете лесно да създадете нов акаунт в DoorDash, като използвате различен имейл адрес за всеки акаунт, като влезете в уебсайта на DoorDash.

Можете ли да направите няколко акаунта в DoorDash?

Да, можете да създадете множество акаунти в DoorDash, като използвате различен имейл адрес за всеки акаунт.

Можете ли да създадете нов акаунт, ако бъдете деактивиран на DoorDash?

Да, възможно е да кандидатствате или да създадете нов акаунт в DoorDash, след като предишният ви акаунт бъде деактивиран или изтрит. Имате нужда от нов имейл адрес за новия акаунт в DoorDash, който искате да създадете.

  Как да проверите дали даден уебсайт е засегнат от CloudBleed

Как да изтрия информацията си от DoorDash?

Можете да изтриете своя акаунт в DoorDash, за да премахнете свързаната информация за акаунта. Можете лесно да изтриете акаунта си в DoorDash, като следвате стъпките, посочени по-долу:

1. Влезте в акаунта си в DoorDash с вашия имейл и парола.

2. Кликнете върху иконата на хамбургер.

3. Кликнете върху Акаунт от последващото меню.

4. Щракнете върху Управление на акаунта.

5. Щракнете върху Изтриване на акаунт.

Забележка: Можете също така да поискате архивиране, преди да изтриете акаунта. По този начин ще имате данните за стария си акаунт и можете да кандидатствате за нов акаунт в Doordash, ако подозирате, че текущият ще бъде деактивиран.

6. Въведете 6-цифрения код за потвърждение, изпратен на вашия мобилен номер, и щракнете върху Изпрати.

7. След това щракнете върху опцията Продължи.

8. Накрая щракнете върху Изтриване на акаунт, за да потвърдите процеса на изтриване.

Колко нарушения на DoorDash можете да получите?

Според правилата на DoorDash имате право до шест нарушения на договора на всеки 100 поръчки. Ако надхвърлите този лимит, те ще деактивират акаунта ви.

Можете ли да бъдете повторно активиран на DoorDash?

Да, възможно е повторно активиране на акаунт в DoorDash. Можете ли да кандидатствате за DoorDash след деактивиране? Изисква се да обжалвате вашия случай от страницата за поддръжка на DoorDash.

Как да сменя името на моя драйвер за DoorDash?

След като разберете как можете да кандидатствате за DoorDash, след като бъдете деактивиран, нека видим как да редактирате името си в DoorDash. За да промените името на DoorDash, следвайте стъпките, посочени по-долу:

  Как да изпробвате експериментални функции на Netflix

1. Влезте в акаунта си в DoorDash.

2. Щракнете върху икона на хамбургер.

3. След това изберете Акаунт от падащото меню.

4. От страницата на профила променете собственото и фамилното си име и щракнете върху Запазване.

Постоянно ли е деактивирането на DoorDash?

Не. Освен ако не подадете успешно обжалване, всички деактивации на акаунт в DoorDash са за постоянно. Въпреки че не можете да обжалвате за всички деактивации, имейлът ще ви уведоми дали можете. След това ще получите инструкции как да започнете процедурата.

Колко дълго можете да бъдете деактивирани на DoorDash?

Вашият DoorDash ще остане деактивиран, освен ако не обжалвате пред екипа за поддръжка за контакт на DoorDash.

Как мога да активирам акаунта си в DoorDash, след като съм бил деактивиран?

DoorDash ви предоставя формуляр за обжалване, чрез който можете да посочите причините, поради които акаунтът ви трябва да бъде активиран отново. След като попълните формуляра, специализираният екип на DoorDash ще разгледа жалбата ви и ще предприеме съответни по-нататъшни действия.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да научите как можете да кандидатствате за DoorDash след деактивиране. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.