Можете ли да започнете отначало с TurboTax?

TurboTax е данъчен софтуерен пакет, който се използва за изготвяне на американски данъчни декларации. TurboTax може да работи на Windows, Macintosh, iOS и Android. TurboTax онлайн предлага удобството за изготвяне и електронно попълване на вашата данъчна декларация виртуално от вашия компютър или мобилно устройство чрез интернет. Освен това всички данни се съхраняват в базата данни на TurboTax, която е безопасна и криптирана, така че никой да не може да я манипулира или открадне. Ако искате да използвате услугите на TurboTax за данъчни декларации за доходите, тази статия ще ви помогне да научите повече за това. Ще ви помогне да разберете как можете да започнете отначало с TurboTax и дали можете да подадете документи два пъти в TurboTax. Освен това ще научите дали можете или не можете да рестартирате данъчната си декларация в TurboTax и евентуално как да изтриете акаунта си в TurboTax. Нека се потопим!

Можете ли да започнете отначало с TurboTax?

TurboTax предлага безплатна версия само за обикновени данъчни декларации, която ви позволява да подадете формуляр 1040, да поискате спечеления данъчен кредит върху дохода, да съгласувате вашите напреднали данъчни кредити за деца и да приспаднете лихва по студентски заем. Ако закупите план с пълна услуга, агент ще подготви всичките ви документи, ще ви напътства как можете да спестите данъци и ще подаде декларация вместо вас. Продължете да четете тази статия, за да научите подробно как можете да започнете отначало с TurboTax.

  Как да инсталирате Raspbian на Raspberry Pi

Колко декларации можете да подадете с TurboTax?

В TurboTax онлайн можете да подготвите и подадете по електронен път една федерална декларация и до пет свързани щатски декларации, като използвате един акаунт в TurboTax. Можете да използвате един имейл адрес за електронно подаване на до пет федерални декларации. Ако искате да подадете няколко декларации, трябва да използвате компактдиска/изтеглената версия на TurboTax, където можете да подготвите колкото искате декларации, но можете да подадете електронно само до пет декларации. За всяка уникална федерална данъчна декларация ще ви трябва отделен акаунт в TurboTax.

Можете ли да подадете два пъти на TurboTax?

Не, не можете да подадете два пъти в TurboTax. След като подадете декларация, не можете да подадете нова декларация със същия SSN. Дори и да се опитате, няма да можете да го направите. Ако вашата декларация бъде отхвърлена, само тогава можете да подадете нова декларация, освен ако няма да можете да подадете един и същ файл за връщане два пъти в TurboTax. Използвайки един имейл, можете да подадете по електронен път множество декларации, но не повече от пет, като всяка декларация трябва да бъде уникална с уникалните идентификационни данни за вход.

Можете ли да започнете отначало с TurboTax?

Да, можете да започнете отначало с TurboTax. Ако сте допуснали някакви грешки или не сте сигурни за декларацията, която ще подадете, в такъв случай можете да изчистите данните си за декларация и да започнете отначало и да подадете нова нова декларация. Тъй като не можете да изтриете акаунта си в TurboTax, можете или да го деактивирате, или да изчистите връщането си и да започнете отначало.

  Как да се регистрирате за библиотечна карта от вкъщи

Можете ли да рестартирате данъчната си декларация на TurboTax?

Да, можете да рестартирате данъчната си декларация на TurboTax. Докато не сте изпратили плащане, не сте приспаднали таксата TurboTax от възстановяването или не сте се регистрирали, можете свободно да рестартирате данъчната си декларация на уебсайта и приложението TurboTax. Не можете да изтриете акаунта си в TurboTax, но можете само да рестартирате или изчистите връщането си.

Как можете да изтриете напредък в TurboTax?

За да изтриете напредъка или да започнете отначало с TurboTax, изпълнете следните предстоящи стъпки:

1. Посетете Страница за влизане в TurboTax на вашия браузър.

2. Въведете вашия имейл, потребителско име или телефонен номер и щракнете върху Продължи.

3. Въведете кода за потвърждение, ако е получен, и щракнете върху Продължи.

4. Въведете паролата и щракнете върху Вход.

5. Кликнете върху вашето връщане, за да го отворите.

6. От менюто на левия панел щракнете върху Данъчни инструменти.

7. След това щракнете върху Изчисти и започнете отначало.

8. Щракнете върху Да, за да изтриете връщането си.

Ето как можете да започнете отначало с TurboTax.

Как можете да изтриете данъчна декларация на TurboTax?

За да изтриете данъчна декларация на TurboTax, просто изпълнете следните стъпки:

1. Стартирайте браузъра си и влезте във вашия TurboTax сметка.

2. Отворете връщането си.

3. Кликнете върху Данъчни инструменти > Изчисти и започнете отначало.

4. За да изтриете връщането си, щракнете върху Да.

Можете ли да отмените данъчната си декларация и да започнете отначало?

Да, можете да анулирате данъчната си декларация и да започнете отначало, но само когато не сте се регистрирали, не сте извършили плащане или не сте приспаднали таксата TurboTax от възстановяването. Ако сте направили грешка при подаването на декларацията, можете лесно да отмените данъчната си декларация, като влезете във вашия TurboTax акаунт. Сега знаете дали можете или не можете да започнете отначало с TurboTax.

  Как да изтриете всички iMessages от Mac или MacBook

Можете ли да създадете нов TurboTax акаунт?

Да, можете да създадете нов TurboTax акаунт. Ще ви трябва само имейл, телефонен номер, банкова сметка за възстановяване на средства, ако имате такива, и някои други необходими документи, които са необходими при подаване на декларацията. Докато създавате акаунт, трябва да въведете своя имейл или телефонен номер, да въведете някои подробности, да въведете нова парола и просто да се регистрирате, за да подадете декларацията си. Освен това можете да закупите услуга, така че агент да се погрижи за връщането ви.

Как да изтриете акаунта си в TurboTax?

Не можете да изтриете TurboTax акаунт, но можете само да го деактивирате. Можете да изпратите заявка за деактивиране с валидна причина на [email protected] След като изпратите имейла, представителите на intuit ще се свържат с вас, за да започнат процеса на деактивиране на TurboTax.

Как можете да изтриете всичко в TurboTax?

За да отговорите на въпроса си как можете да започнете отначало с TurboTax, трябва да следвате следните предстоящи стъпки:

1. Отидете на Страница за влизане в TurboTax и влезте в акаунта си.

2. Кликнете върху вашата декларация > Данъчни инструменти.

3. След това щракнете върху Изчисти и започнете отначало > Да.

Защо не можете да изчистите и да започнете отначало с TurboTax?

Ето няколко причини, поради които не можете да изчистите и да започнете отначало с TurboTax:

  • Вие сте се регистрирали или сте подали декларация.
  • Вие сте изпратили плащане за вашето подаване на връщане.
  • Вие сте приспаднали таксата TurboTax от сметката за възстановяване.
  • Това може да се случи поради проблем със сървъра или мрежата или грешка в уебсайта или приложението.
  • Вашето връщане е в ход и не е отхвърлено.

***

Надяваме се, че сте научили как можете да започнете отначало с TurboTax. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни уведомете каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x