Можете ли да видите кой е направил екранна снимка на вашата история или публикация в Instagram?

Instagram е една от най-популярните социални платформи в света. Не само Instagram е популярен, но също така има милиони ежедневни активни потребители по целия свят. Потребителите се доверяват на приложението и споделят своите възгледи, работа и ден със света в Instagram. А причините за милиони потребители са сигурността, функциите и прозрачността на приложението Instagram с потребителите. Instagram въведе функции като истории, Reels, IGTV, режим на изчезване и много други, които грабнаха вниманието на потребителя и ги накараха да останат с Instagram чрез добавяне на такива функции. За някои потребители това е просто приложение, но за някои това е чудесен начин да покажат таланта си, да работят със света и да се свържат със своите близки и приятели, където и да се намират по света. Instagram се фокусира върху поверителността на потребителите, като запазва личния ви акаунт. Ще защитите акаунта си от тези, които не следвате. Но какво ще стане, ако следвате този човек и ако лицето направи екранна снимка на вашата история или публикация, ще получите ли известие за това? За да разберете отговора, тази статия ще ви помогне. Ще ви помогне да научите дали можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата Instagram история или публикация и можете ли да видите дали някой прави екранна снимка на вашата история в Instagram. Освен това ще разберете дали Instagram може да открие екранна снимка.

Съдържание

Можете ли да видите кой е направил екранна снимка на вашата история или публикация в Instagram?

Ще научите дали можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата история в Instagram или да публикувате по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Може ли Instagram да открие екранна снимка?

Да, Instagram може да открие екранна снимка. Докато влизате в акаунта си в Instagram на екрана за вход, не можете да направите екранна снимка. И ако се опитате да вземете такъв, той няма да ви позволи. Това означава, че Instagram може да открива екранни снимки. Откриването на екранни снимки не е функция. Това е така, защото сте разрешили приложението Instagram и поради това е възможно. Instagram може да открие екранни снимки, но няма да ви уведоми, ако някой е направил екранни снимки на вашия профил, снимка и истории. Сега знаете дали Instagram може да открие екранна снимка или не.

Можете ли да видите, когато някой прави екранни снимки на вашите истории в Instagram?

Не, не можете да видите кога някой прави екранни снимки на вашите истории в Instagram. Във вашата история в Instagram можете да видите колко хора са гледали вашата история и кои са те. Но ако някой направи екранна снимка на вашата история, няма да получите никакво известие или индикация. Ако сте изпратили историята си на някого в чата и ако в чата режимът на изчезване е активиран, ще получите съобщение в чата, когато другият човек направи екранна снимка на вашата история или чата. И след като прочетете съобщението, то ще изчезне въз основа на предпочитанията, които сте задали. Сега знаете дали можете да видите, когато някой прави екранни снимки на вашите Instagram истории или не.

  Можете ли да следвате някого в Instagram, без той да знае?

Как да видите кой е направил екранна снимка на вашата история в Instagram?

Всъщност не можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата история в Instagram. Но можете да видите кой е видял вашата история. Ако сте споделили историята си в чат с някого и ако този човек е направил екранна снимка на вашата история в чата, можете да го знаете. За да разберете как се случва, изпълнете следните стъпки:

Забележка: Уверете се, че сте включили режима Vanish в чата с този човек.

1. Отворете приложението Instagram на вашия Android или iOS устройство.

2. Натиснете върху Messenger икона от горния десен ъгъл на екрана.

3. Намерете и докоснете желания чат, на когото сте изпратили своята история в Instagram.

4. В чата ще видите малко съобщение, което гласи [username] направи екранна снимка.

Ето как можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата Instagram история или публикация в чата.

Можете ли да видите кой е направил екранна снимка на вашата публикация в Instagram?

Не, не можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата публикация в Instagram. Все още няма такава функция, която Instagram е въвела. Ако сте загрижени за публикациите си и не искате никой да ги вижда, можете да направите акаунта си частен, което няма да позволи на другите да виждат публикациите ви, докато вие и лицето не се последвате взаимно в Instagram. Instagram може да открие екранни снимки, тъй като вие давате всички необходими разрешения, докато стартирате приложението, но не ви уведомява, когато някой направи екранна снимка на вашата публикация в Instagram. Сега знаете дали можете или не можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата Instagram история или публикация.

  Как да блокирате потребителите на Facebook да ви изпращат съобщения в Instagram

Защо да се пазите от приложения или уебсайтове на трети страни?

Приложенията или уебсайтовете на трети страни понякога могат да бъдат добри. Но в повечето случаи те са вредни, могат да навредят на вашата сигурност и могат да проникнат в устройството ви или да го хакнат.

  • Когато се опитате да получите достъп до злонамерени или опасни уебсайтове на вашето устройство, вашият браузър незабавно ще ви предупреди за достъп до тях и ще ги блокира.
  • Когато изтеглите приложения на трети страни на вашето устройство, вашият браузър ще ви предупреди, че приложението е опасно и не трябва да го инсталирате.

Винаги изтегляйте и инсталирайте приложения и софтуер от официалния магазин за приложения и никога не трябва да ги изтегляте от уебсайтове на трети страни, тъй като може да съдържат вирус. И инсталирането му може да повреди устройството ви и да го хакне, без да го забележите. Ето защо никога не трябва да използвате приложения и уебсайтове на трети страни и да се държите далеч от тях.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали дали можете да видите кой е направил екранна снимка на вашата история или публикация в Instagram или не. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x