Къде да гледате един ден наведнъж, сезон 4 (пълен урок)

Един ден по едно време е популярен американски ситком, базиран на едноименния сериал от 1975 г. Оригиналната поредица беше излъчена през 1975 г. и продължи 9 години до 1984 г., докато модерното рестартиране беше пуснато през 2017 г.

Един от изпълнителните продуценти на оригиналния ситком се обърна към Sony Pictures Television чрез компанията й Act III Productions, като представи идеята за преработване на ситкома с латиноамериканско семейство като протагонисти на сериала.

Премиерата на преосмислената версия на One Day at a Time беше в Netflix на 6 януари 2017 г. и имаше добро представяне в продължение на три сезона на популярната платформа за стрийминг, докато не беше премахната, подобно на много други страхотни телевизионни предавания.

Къде да гледате един ден по време, сезон 4

Отменено от Netflix, съживено от Pop

Netflix обяви отмяната на сериала на 14 март 2019 г., но няколко месеца по-късно, на 27 юни, Поп беше носител на страхотни новини за феновете на сериала: шоуто щеше да бъде възродено. Всъщност One Day at a Time беше първото телевизионно шоу, което се възроди в телевизионна мрежа.

В резултат на това четвърти сезон беше премиерен почти година по-късно, на 24 март 2020 г., на Pop. Въпреки това, поради пандемията от COVID-19, март 2020 г. беше и моментът, в който производството на „Един ден по едно време“ беше спряно напълно.

През ноември 2020 г. Pop обяви, че са отменили сериала още веднъж след четвъртия сезон и въпреки че Sony Pictures TV планираше да пазарува сериала, серията на ситкома беше окончателно прекратена през декември 2020 г.

  Как да играете стари флаш игри през 2020 г. и след това

И така, къде ни оставя това? Ако сте били фенове на „Един по един ден“, вероятно не сте доволни от това емоционално влакче в увеселителен парк, което е еволюцията на ситкома: отменено, после не отменено, след това отложено, след което отново отменено.

Къде да гледате един ден по време, сезон 4

Сезони 1-3:

Ако не сте го гледали досега, все още можете да гледате One Day at a Time в Netflix, но само първите му три сезона. Въпреки че Netflix отмени шоуто, той все още държи в библиотеката си първите три сезона на шоуто преди отмяната. За сега.

Ето защо, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за акаунт в Netflix (ако нямате такъв) и да се отпуснете! Недостатъкът е, че Netflix вече не предлага пробен период, така че ще трябва да закупите абонаментен план, за да се насладите на всичко, което може да предложи.

Струва си да се спомене, че тъй като „Един ден в даден момент“ е ситком в САЩ, той може да не е достъпен в определени страни по света. Нашата препоръка би била да помолите някой от вашите приятели или роднини да провери дали сериалът е наличен във вашата страна, преди да закупите план за Netflix.

Ако не е налично във вашия регион, можете да опитате да заобиколите геоблокирането, като използвате VPN. Но ще стигнем до това само след няколко мига.

Един ден наведнъж, сезон 4:

За съжаление, няма да можете да гледате четвъртия и последен сезон на One Day at a Time в Netflix, тъй като платформата загуби правата си да го предава след анулиране на шоуто. Въпреки това, можете да предавате поточно четвъртия сезон на шоуто безплатно по CBS, стига да сте на американска земя.

  Вмъкнете персонализиран брой редове в Excel с този прост макрос

Всичко, което трябва да направите, е да посетите Страница за един ден на уебсайта на CBS и щракнете върху бутона Гледайте сега или изберете конкретен епизод от списъка по-долу. Ако имате инсталиран блокер на реклами във вашия браузър, CBS ще ви попречи да гледате шоуто, докато не го изключите.

Как да гледате Един ден по CBS

След като се покаже съобщението за спонсора, комедийният сериал трябва да започне да се възпроизвежда във вашия браузър. Трябва също да забележите няколко вертикални линии в лентата за възпроизвеждане на епизода, което сигнализира за времето, когато рекламата ще започне да се възпроизвежда по време на епизода. Освен това, поставянето на пауза на епизода ще минимизира плейъра и вместо това ще покаже реклама за кликване в целия екран.

Не е точно удобно, но поне не е нужно да плащате за гледане на четвърти сезон, нали? Някак си, тъй като няма да можете да гледате шоуто, ако в момента сте извън САЩ, както накратко споменахме по-горе.

Въпреки това, можете да използвате VPN, за да заобиколите географските ограничения и да гледате One Day at a Time Season 4 на CBS без никакви ограничения. Е, с изключение на рекламите, разбира се.

Използвайте VPN, за да гледате Един ден наведнъж

NordVPN - Избор на редактори

Ако не можете да гледате Един ден наведнъж поради географски ограничения, надеждна VPN услуга като NordVPN може да ви помогне да се измъкнете от тази туршия без значителни усилия. Просто трябва да инсталирате VPN на вашето устройство, да изберете базиран в САЩ сървър и да се насладите на стрийминг на шоуто.

  Как да включите фенерчето, като докоснете гърба на вашия iPhone

NordVPN ви предоставя невероятно бързи скорости на връзката, което ще улесни гладкото, без буфериране изживяване на видео стрийминг, като същевременно защитава поверителността ви, така че вашето онлайн местонахождение да остане между вас и устройството, което използвате за достъп до интернет.

Тази услуга също така налага политика за нулево регистриране, двоен VPN, който отскача връзката ви втори път за допълнителна защита, 256-битово криптиране и дори CyberSec, което е отличен начин за блокиране на реклами и злонамерени домейни, без да използвате специален инструмент.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN, ако искате да научите повече за тази услуга.

Професионалисти
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА: 2-годишен план (68% отстъпка – линк по-долу)
Повечето VPN сървъри с различни IP адреси
До 6 едновременни връзки
Без регистрационни файлове и криптирани връзки за пълна поверителност
24/7 чат поддръжка.

Против
Някои сървъри могат да бъдат бавни и ненадеждни
Приложенията могат да бъдат малко тромави за използване.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

Как да гледате един ден онлайн – ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Като се вземат предвид всички неща, ако сте разочаровани, че Netflix е отменил Един ден наведнъж след само три сезона, ще се радвате да научите, че можете да гледате четвъртия сезон по CBS безплатно, но има случайни реклами и вие можете да го направите само ако сте в САЩ.

От ярката страна можете да добавите VPN към микса, което трябва да ви помогне да заобиколите всяко несправедливо гео-ограничение, наложено по пътя ви, и да предавате поточно четвъртия сезон на Един ден в даден момент, независимо от държавата, в която се намирате в момента.