Купете карти за подарък с крипто чрез тези платформи [2022]

Ето ръководство за крипто карти за подарък, за да използвате тези компютърни монети в пазаруването в реалния свят, подобно на фиатна валута.

Не чакайте!

По всички шансове правителствата ще се опитат да попречат на крипто да се сблъска с фиат. Тъй като криптовалутата обещава децентрализация, тя ще отнеме това, което е скъпо за тези традиционни институции – властта.

Това е сериозна заплаха за добрите стари корумпирани финансови институции, които никога не са гледали на хората като на заинтересовани страни.

Но технологията действа като спасител на човечеството, този път като…

Крипто карти за подарък

Накратко, купувате тези карти, за да правите ежедневни неща като закупуване на пица (от Dominos), резервиране на превоз (от Uber) или влизане в любимата ви електронна търговия, за да закупите всичко, от което се нуждаете.

Това обаче не е ограничено до тях и имате множество марки, включително големи като Apple, Amazon и т.н., за да превърнете децентрализираното финансиране в реалност.

Освен това може да се използва от вас или от всеки, на когото го изпратите. Освен това можете да закупите международни версии на стоки и услуги, за да се възползвате от най-добрите сделки, без да се грижите за подходяща кредитна карта.

Несъмнено това е само началото на един феноменален механизъм, при който крипто тихомълком се навлиза в мейнстрийма, подбивайки регулаторните органи.

Така че крипто вече не е просто (рискова) инвестиция. Започна да се превръща в това, което се очакваше от него от първия ден – да действа като ВАЛУТА.

  Всички доставчици на интернет услуги трябва да вдигнат ограниченията за данни поради коронавирус

Така че без повече шум, нека скочим, за да видим къде всичко това влиза в действие с тези крипто карти за подарък.

CoinGate

CoinGate има страхотна колекция от региони, доставчици и криптовалути за използване на крипто в ежедневието.

Можете или да търсите конкретен доставчик, или да разглеждате категориите: електронна търговия, развлечения, пътувания, ресторанти и др.

CoinGate поддържа плащане в Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Dogecoin, Dai, Tether и т.н. Можете също да използвате Binance Pay, за да се възползвате от тези карти за подаръци при намалени такси за транзакции.

Bitrefil

по същия начин, Bitrefil е друга платформа, където можете веднага да филтрирате доставчици, специфични за местоположение.

Това ви позволява да плащате в Bitcoin, Ether, Dash и др. Освен това можете да използвате и Binance Pay. Списъкът с доставчици е страхотен и зависи от вашето местоположение.

Можете също да използвате крипто карти за подарък, за да плащате сметки за комунални услуги в избрани региони.

И накрая, потребителският интерфейс е по-чист от CoinGate, но нещото, за което трябва да внимавате, е нетната сума, която плащате на страницата за транзакция.

CryptoRefills

CryptoRefills е друга международна платформа за крипто карти със стотици марки.

Тази платформа може да се похвали с дълъг списък от търговци на дребно и разнообразие от опции за плащане, включително BTC, ETH, DAI, USDT, USDC и др.

CrytoRefills също има богат раздел с често задавани въпроси, през който човек може да премине, за да се информира за таксите за транзакции, лимити на разходите и т.н.

Coinsbee

Coinsbee има отлична поддръжка за крипто плащания и функционира в цял свят.

  Как да запазите имейл в Gmail като EML файл на вашия твърд диск

Освен това, той прави закупуването от над 500 марки лесно със своите крипто карти за подарък.

Можете да започнете с избора на вашия регион, след това изберете категорията, за да изберете марката и да видите предложението.

Освен това страницата за транзакция показва преобразуването на фиат в крипто, което показва действителното плащане. И накрая, можете също да изберете да използвате Binance Pay в допълнение към голям набор от криптовалути, от които да плащате.

Bitpay

В допълнение към много крипто неща, можете да банкирате Bitpay за да използвате интелигентно вашите крипто инвестиции. Въз основа на местоположението ви дава избор да пазарувате от 250+ магазина.

Това работи по различен начин от тези, които обсъждахме досега. Можете да вземете тези подаръчни карти от мобилното приложение Bitpay или разширенията на браузъра.

Впоследствие филтрира продукта, наличен във вашето местоположение. Все пак е по-добре да проверите регионалното присъствие на марката и да потвърдите в случай на неяснота.

SwiftRecharge

SwiftRechargeмобилна платформа за допълване, предлага мултинационална услуга за крипто карта за подарък в над 120 държави.

Това е домакин на повече от 2000 марки от цял ​​свят. Започвате, като изберете региона и той ви представя списък с налични търговци на дребно без филтър за категории.

SwiftRecharge приема плащане в Bitcoin, Ether, USDC, USDT и използване на Binance Pay.

И въпреки че обявеният брой марки е много голям, може да получите сравнително по-малка група въз основа на вашата география.

В заключение, той е най-добър за хора, които вече използват неговите услуги за презареждане на мобилни устройства или които не се притесняват да се регистрират.

  Какво представлява анализът на първопричината? [+3 Template Resources]

eGifter

eGifter е подобна платформа, макар и без предварително филтър за местоположение. Работи предимно в САЩ.

Това представя над 300 марки и приема плащания в Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin cash и др.

Gyft

Gyft е изключителна платформа за САЩ с 200 търговци на дребно на борда. Подобно на тези, които обсъждахме, получавате табло за управление, за да изберете от наличните марки или да започнете, като изберете категория.

Въпреки това не получавате много опции за крипто, тъй като Gyft поддържа само плащания с биткойн.

Заключение

Така че това бяха някои от услугите, които улесняват използването на вашето криптовалута, различни от по-техническите случаи на употреба като залагане.

Въпреки че изглежда увлекателно да използвате тези компютърни валути, не забравяйте да проверите обменните курсове с някои забележителни платформи за крипто обмен.

И ако сте нов в това и се интересувате от нещо повече от просто пазаруване с крипто, проверете този крипто жаргон.

И накрая, бих искал да ви разкажа за начините да печелите безплатна крипто или да се преместите, за да печелите крипто жетони, където можете да имате криптовалути, като само извървите няколко стъпки!

x