Коригирайте Sling TV Down на Android

Sling е известна интернет телевизионна мрежа и конкурент на Dish и други кабелни услуги. Този доставчик на онлайн телевизионни услуги не само предава поточно телевизионни предавания на живо, но също така предоставя на зрителите да гледат онлайн филми и международни канали. За американските зрители това е тема за разговори заради изключителното и безпроблемно използване на устройства като телефони, таблети, настолни компютри и други платформи за стрийминг. Сред всички тези професионалисти, потребителите се сблъскват с грешка Sling 4-402 на своите устройства. Както всичко цифрово, Sling TV също има своите недостатъци, но ние ви покрихме с нашето ръководство за това как да коригирате Sling TV на Android. Така че, без да отлагаме повече, нека да започнем с познаването на грешката 4-402 и някои методи за нейното разрешаване.

Как да коригирате Sling TV Down на Android

Грешка 4-402 на Sling TV обикновено възниква поради проблеми с грешки в софтуера. Това води до това, че съдържанието на Sling TV не се възпроизвежда правилно или просто не се зарежда. Освен това този код за грешка е доста често срещан в приложението Sling TV и следователно се нуждае от постоянно решение за непрекъснато гледане. За потребителите на Android Sling TV сме събрали някои ефективни методи, които ще ви помогнат да коригирате код на грешка 4-402.

Забележка: Тъй като телефоните с Android нямат едни и същи настройки и тези настройки се различават за всяка марка, стъпките, посочени по-долу, може леко да се променят от вашето устройство. Посочените по-долу методи се изпълняват на Vivo 1920.

Метод 1: Рестартирайте приложението Sling TV

При проблем със Sling TV на Android първото нещо, което можете да направите, е да стартирате приложението отново на устройството си с операционна система. Ако вашият Sling TV спре да работи, показва грешка при зареждане или не работи с канал, тогава може да има технически проблем, водещ до проблема. По този начин повторното стартиране на приложението помага за разрешаването му, което може да стане с помощта на посочените по-долу стъпки:

  Нови функции във Firefox 29 за настолни компютри и Android

1. Затворете приложението Sling TV на вашето Android устройство.

2. Сега докоснете иконата на приложението Настройки на началния екран на вашето устройство.

3. Изберете настройките за приложения и разрешения.

4. След това докоснете App manager.

5. Намерете приложението Sling TV и натиснете Принудително спиране.

6. Сега стартирайте отново приложението Sling TV, за да проверите дали работи добре.

Метод 2: Смяна на каналите

Грешка в Sling 4-402 се дължи най-вече на грешка в софтуера, която може да ви попречи да гледате определен канал. Затова опитайте да смените каналите на вашето приложение Sling TV, за да видите дали проблемът продължава и с други канали. Ако не, тогава един канал може да има технически проблеми.

Метод 3: Излезте от други устройства

Обичайно е да видите потребители на Sling TV да влизат в различни устройства, за да гледат любимите си предавания удобно. Но многократните влизания също могат да създадат проблем под формата на грешка или просто да накарат Sling TV да не се зарежда. Поради това се препоръчва да излезете от всички други устройства и да останете влезли в устройството си с Android. Можете да излезете от други устройства, като използвате стъпките по-долу:

Забележка: Преди да опитате стъпките, уверете се, че знаете идентификационните си данни за вход.

1. Отворете официалния уебсайт на Sling TV и влезте в акаунта си, като използвате правилните идентификационни данни.

2. Отидете до Моят акаунт.

3. Изберете Лична информация и отворете Хронология на устройството.

4. Тук излезте от всички устройства.

Метод 4: Изчистете кеша на приложението

Sling TV down на Android също може да бъде причинено поради зареден кеш на приложението, което води до проблеми със зареждането и буферирането. Следователно изчистването му е от съществено значение и за да го направите, следвайте стъпките, посочени по-долу:

1. Стартирайте настройките на устройството си с Android.

2. Отидете на настройките за приложения и разрешения и отворете мениджъра на приложения.

3. Сега намерете и докоснете приложението Sling TV.

  Как да управлявате YouTube на Android TV с вашия iPhone или телефон с Android

4. След това докоснете Съхранение.

5. Накрая изберете опцията Изчистване на кеша.

След като изчистите кеша, опитайте да стартирате приложението отново, за да видите дали сега работи добре, без да показва грешка 4-402.

Метод 5: Разрешете достъп до местоположението на Google GPS

Sling TV предава на живо и изисква местоположение за персонализираното съдържание, което искате да гледате на него. И ако не може да го направи, може да ви е трудно да заредите приложението и да превъртите любимите си канали. В този случай трябва да разрешите достъп до вашето местоположение на Google GPS на вашето устройство.

1. Отворете настройките на вашия смартфон.

2. След това докоснете настройката за местоположение.

3. Натиснете App access to location.

4. Уверете се, че вашето местоположение е РАЗРЕШЕНО ПРЕЗ ПРЯКОТО ВРЕМЕ за Google и Карти.

Метод 6: Актуализирайте приложението Sling TV

Остарялото приложение на вашия Android е основната причина за софтуерни грешки и проблеми, които срещате при стартирането на приложенията. Такъв е и случаят със Sling TV на Android, затова се уверете, че всички приложения на вашия телефон с Android са актуални. Можете да прочетете нашето ръководство за това как автоматично да актуализирате всички приложения за Android наведнъж за задълбочен преглед.

Метод 7: Преинсталирайте приложението Sling TV

Друг метод за подпомагане на всички потребители на Android с грешката на Sling 4-402 е чрез повторно инсталиране на приложението на техните устройства. Ако актуализирането на приложението не ви даде плодотворно решение, тогава нова инсталация на приложението със сигурност може. Преинсталирането на приложението помага за разрешаването на проблема с повредени изтегляния или проблеми с грешки, свързани с по-старата версия. Така че, опитайте го със стъпките, дадени по-долу:

1. Стартирайте настройките на вашето устройство.

2. Отидете на настройката Приложения и разрешения.

3. Отворете App Manager.

4. Намерете приложението Sling TV и го натиснете.

5. Изберете опцията Деинсталиране.

6. Сега отворете приложението Play Store и изтеглете отново Sling TV.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Q1. Защо приложението Sling TV на моя Android показва грешка 4-402?

Отг. Най-вероятните причини приложението Android Sling TV да показва грешка 4-402 са грешки в софтуера на приложението, технически проблеми и остаряла версия на приложението.

  Търсене сега ви позволява да търсите вашето устройство или интернет отвсякъде [Android]

Q2. Какво ще направи изчистването на кеша с приложението Sling TV?

Отг. Изчистването на кеша ще помогне за изтриване на допълнителни запазени файлове в приложението Sling TV, които пречат на работата му.

Q3. Има ли друг начин да излезете от всички устройства, освен да посетите официалния уебсайт на Sling?

Отг. Освен да излезете от всички устройства от официалния уебсайт на Sling, можете също да го направите, като излезете ръчно от устройства като вашия Android, телевизор, лаптоп и други, където вече сте влезли с вашия акаунт в Sling.

Q4. Мога ли да изтегля безплатно приложението Sling TV за Android?

Отг. Да, изтеглянето на приложението Sling TV за Android е безплатно.

Q5. Може ли рестартирането на телефон с Android да помогне за разрешаването на кода за грешка 4-402?

Отг. Ако грешката 4-402 във вашето приложение Sling TV на вашия телефон с Android се дължи на технически проблем, рестартирането на вашето устройство може да бъде от полза.

***

Както беше обсъдено по-рано, всичко цифрово има своите плюсове и минуси, както и случаят с приложението Sling TV. Тази невероятна цифрова мрежа за телевизионни зрители е начин да гледат любимите си предавания, докато те предават на живо в другата част на света. Но с всички тези невероятни функции идва код за грешка 4-402, който може да развали настроението на потребителите на Sling. Надяваме се, че нашето ръководство ви е помогнало по един или друг начин да разрешите проблема със Sling TV на Android. Уведомете ни кой от методите работи най-добре на вашия смартфон, за да разрешите проблема. Ако имате още запитвания или ценни предложения, които да дадете, пуснете ги в секцията за коментари по-долу.

x