Коригирайте липсата на налични данни за харесвания във Facebook

Facebook е известен като пионер сред платформите за социални медии. Той беше променен и актуализиран през годините, откакто беше пуснат през 2004 г. Много потребители се сблъскват с този проблем, че Facebook не показва харесванията на други потребители в техните публикации във Facebook. Страницата показва, че няма налични данни Facebook харесва, възможната причина за проблема може да е, че Facebook не работи или може да е временен проблем. В това ръководство ще научим проблеми с групата във Facebook без налични данни.

Как да коригирате липсата на налични данни за харесвания във Facebook

Продължете да четете тази статия, за да научите за решенията на грешката при липса на налични данни за изгледи във FB.

Какво означава Facebook да каже „не“ на наличните данни?

Когато потребителите докоснат харесвания, коментари или искат да видят нещо във Facebook, това означава, че няма налични данни. Потребителите съобщават, че когато докоснат бутоните за харесване или коментар за която и да е публикация, те не могат да видят нищо и получават съобщение за грешка, няма налични данни. Може да се вижда и в двете публикации, независимо дали са ваши или на приятели.

  Как да премахнете барабани от приложението Facebook

Няма налични данни за грешка във Fb Views

Всеки път, когато някой се опита да докосне изгледите на която и да е видео публикация и не може да види данните, свързани с видеоклипове, получава грешка „Няма налични данни за изгледи във Fb“. Малко недостатъци или грешки в приложението на Facebook са причината за това. Като актуализирате приложението, изтриете кеша или отидете на уебсайта на Facebook, можете да коригирате проблема.

Няма налични данни Грешка във Facebook групата

Грешката „Няма налични данни“ може да се срещне и от потребители във Facebook групи, което им пречи да преглеждат членовете или друга информация, свързана с групата. Този проблем е причинен от грешка в приложението Facebook, която може да бъде разрешена чрез изчистване на кеша, актуализиране на приложението или посещение на уебсайта на Facebook.

Начини за коригиране на грешка „Харесвания във Facebook при липса на налични данни“.

Толкова е досадно, ако не можете да видите харесванията на публикацията си, но разбирате за броя на харесванията на публикацията си, но не можете да получите достъп до имената на хората, които са харесали или реагирали на вашата пост. Въпреки това, можете да следвате посочените по-долу методи, за да проверите дали разрешава вашите проблеми.

Метод 1: Проверете състоянието на сървъра

Първо вижте дали Facebook в момента не работи. Проверявате състоянието на сървъра на Facebook с помощта на детектор за изключване. Тук ще научите за скорошното прекъсване на работата на Facebook. Можете да изчакате Facebook да се върне онлайн само ако сървърът не работи. Има вероятност данните да не са налични във Facebook, ако сървърът на Facebook не работи. В този случай изчакайте, докато сървърът на Facebook заработи.

  Как да изключите известията от Facebook Marketplace

1. Отворете браузъра си и посетете официалния сайт на Даундетектор.

2. Уверете се, че получавате съобщението, Потребителските доклади показват, че на екрана няма текущи проблеми във Facebook.

Метод 2: Използвайте различна връзка

Би било предизвикателство да проучите всеки компонент на вашата мрежа, ако има проблем с връзката. Уверете се, че вашата мрежа работи и е стабилна. Ако е възможно, сменете връзките и вижте дали нещо се е променило. Можете да проверите нашето най-добро ръководство за отстраняване на неизправности на смартфони с Android за повече информация, за да превключите вашата мрежова връзка.

Метод 3: Влезте отново във Facebook

Опитайте втория метод – излизане от вашия акаунт – ако сървърът на приложението работи правилно. След това изключете браузъра или приложението си, дайте им кратък момент да се установят и влезте отново. Вижте дали грешката е коригирана.

1. Стартирайте началния екран на вашето устройство и докоснете Facebook. След това докоснете иконата на менюто в горния десен ъгъл на екрана. Докоснете Изход, както е показано.

2. Бъдете търпеливи и изчакайте, докато излезете от акаунта си във Facebook.

3. Рестартирайте вашия Android и докоснете своя Facebook акаунт, за да влезете отново.

Метод 4: Изчистете кеша на приложението Facebook

Грешката „Няма налични данни във Facebook изгледите“ може да се дължи на прекомерна кеш памет в приложението Facebook. Следвайте стъпките по-долу, за да коригирате липсата на налични данни за харесвания във Facebook, като изчистите кеша:

1. Отидете на Настройки.

2. Изберете Приложения.

3. Докоснете Facebook, за да видите всички приложения.

5. Отворете Storage & Cache.

  Как да добавите приятели във Facebook в Pokémon Go

6. Изберете Кеш, след което изберете Изчистване на кеша.

Метод 5: Актуализирайте приложението Facebook

Може да има шансове грешката няма налични данни харесвания във Facebook да пристигне в най-новата версия на приложението Facebook. Така че изчакайте следващата версия на приложението Facebook. Можете да актуализирате вашето Facebook приложение чрез следните стъпки:

1. Отидете на началния екран, потърсете Play Store и го отворете.

2. След това въведете Facebook в менюто за търсене, както е показано.

3А. Ако приложението се нуждае от актуализация, докоснете опцията Актуализиране.

3B. Ако приложението вече е в последната си версия, ще видите само опциите Отваряне и Деинсталиране. В този случай преминете към следващия метод.

4. Изчакайте, докато актуализациите се инсталират на вашето устройство

Метод 6: Преинсталирайте приложението Facebook

Повредените инсталационни файлове на приложението Facebook може да пречат на скриптовете на Facebook да показват известие за грешка при извличане на данни, ако ги използвате. Опитайте да преинсталирате приложението от Google Play Store, за да разрешите проблема.

1. Отидете в Play Store и потърсете във Facebook.

2. След това докоснете Деинсталиране.

3. Изчакайте, докато Facebook бъде напълно изтрит от вашия Android. След като сте готови, потърсете отново Facebook и докоснете Инсталиране.

4. След като Facebook бъде инсталиран на вашето устройство, докоснете Отвори, както е показано.

Метод 7: Превключете към уебсайта на Facebook

Използвайки уеб или мобилен браузър, влезте във вашия Facebook акаунт. Ако влезете в акаунта си и получите достъп до уебсайта на Facebook чрез уебсайт във Facebook, можете да получите достъп до Facebook без никакви проблеми. За разлика от уебсайта на Facebook, грешката при липса на налични данни за прегледи на fb обикновено засяга само приложението Facebook (за Android и iOS).

***

Благодарение на милиарда активни месечни потребители на Facebook, всеки проблем с приложението Facebook се съобщава широко и винаги се иска бързо решение. Очакваме, че тази статия ще разреши грешката „Няма налични данни за харесвания във Facebook“ и всеки от методите, споменати по-горе, може да се използва за това.

x