Колко печелят най-добрите звезди на TikTok?

Tik Tok е сред 10-те най-изтеглени приложения в света както за 2018 г., така и за 2019 г. Той непрекъснато расте и се развива, както и неговата база от фенове. Много хора се чудят дали има някакви печалби, които да се правят в Tik Tok.

Краткият отговор е да, но не можете да печелите пари директно от Tik Tok. Има покупки в приложението, които потребителите могат да купуват и подаряват на създателите на съдържание в Tik Tok, които по-късно могат да ги превърнат в пари. Така че всеки може да печели пари в Tik Tok, въпреки че може да не е лесно.

Разберете как да печелите пари в Tik Tok и колко печелят най-големите звезди на тази платформа.

Как звездите правят пари в Tik Tok?

Tik Tok е много забавно и интерактивно приложение. Създателите на съдържание могат да взаимодействат и да се ангажират със своите фенове, което представлява чудесна възможност за маркетинг. Обикновено звездите на Tik Tok правят кръстосани маркетингове във всичките си профили в социалните медии.

Например, те свързват някои или всички свои страници в Twitter, Facebook, Instagram, YouTube и Tik Tok. Докато печелите приходи от реклами от YouTube, нещата работят много различно в Tik Tok, където не можете да печелите пари директно.

  Как да изтегляте видеоклипове от TikTok без воден знак

По същество вие няма да печелите пари от Tik Tok, а от потребителите. Потребителите купуват монети за подарък на създатели на съдържание, които могат допълнително да конвертират тези точки за подарък в диаманти и да ги осребрят, ако имат достатъчно от тях.

Ако редовно събирате достатъчно диаманти, може законно да се наречете звезда на Tik Tok. Ще ви трябва акаунт в PayPal, за да получите плащане. Можете да осребрите диамантите си, когато пожелаете, при спазване на определени правила и ограничения.

Как да осребря?

Когато звезда на Tik Tok предава на живо в Tik Tok, те имат много фенове, които гледат и аплодират за тях. Ако желаят, тези потребители могат да дарят на любимия си създател на съдържание чрез подарък за стикер, който е като емоджи, което изскача на екрана на създателя на съдържанието. Те могат да получат вик от любимата си звезда, което може да бъде голяма работа (в зависимост от това кого питате).

Значителни дарения като $100 получават огромен шрифт и звездата и всички останали могат да видят кой е направил дарението. Името на профила и стикерът се появяват на екрана на всеки. В зависимост от зрителската база, тези дарения могат да станат доста диви.

  Как да запазите видеоклипове от TikTok на телефона си

Понякога хората ще се състезават и се опитват да увеличат предишните дарения само за забавление. Тези дарения се показват като баланс в профила на получателя. Минималната сума за теглене е $100, а максималната е $1000 на ден.

Някои от най-големите звезди всъщност изкарват приличен живот само с Tik Tok. Въпреки това може да е по-умно да се свържете във всички социални мрежи и да се възползвате максимално от славата си.

За колко пари говорим?

Tik Tok все още не е основна платформа за социални медии като YouTube, Facebook или Instagram. Като начало, Tik Tok е само на около година. Преди това беше огромен хит в Азия, известен като musical.ly.

В днешно време има милиони потребители на Tik Tok по целия свят, които всички са потенциални членове на аудиторията на знаменитостите на Tik Tok. Всъщност има певци и изпълнители, които са започнали в Tik Tok, преди да преминат към YouTube.

Не е нужно да сте страхотен певец, за да печелите пари в Tik Tok, тъй като много звезди на Tik Tok са комици, които правят забавни клипове. Някои от най-големите звезди в Tik Tok са Бебе Ариел, Лорен Грей, Кристен Ханчър и Джейкъб Сарториус.

  Колко данни използва Tiktok?

Бебето Ариел има най-висока нетна стойност от приблизително 1 милион долара. Тя може да е най-успешният Tik Toker за всички времена. Тя започва музикална кариера и продава маркови стоки чрез профила си в социалните мрежи.

За сравнение, Кристен Ханчър има нетна стойност от около 400 000 долара, но също така е звезда на YouTube и Instagram. Лорен Грей струва около 300 000 долара и също така прави промоции в Instagram и YouTube.

Изплаща ли се Tik Tok?

Какво мислиш? Ще стигне ли някога Tik Tok до върха на купчината на социалните медии като Instagram и други подобни? Тази млада платформа всъщност печели нови потребители всеки ден.

Можете сами да станете сензация на Tik Tok. Нека чуем за вашите мисли, нали?

x