Колко доклада да бъдат забранени в Snapchat

Snapchat е една от най-популярните платформи за социални медии в света. Той позволява на потребителите да изпращат и получават текстови съобщения и автоматично изтриващи снимки, наречени Snaps. Можете също така да качвате истории и да намирате местоположенията на живо на вашия Snapchat приятел на Snap карта. Snapchat е изключително популярен сред младежите. Но чудили ли сте се някога как акаунтът ви може да бъде забранен за постоянно от Snapchat? Или Snapchat изтрива докладвания акаунт без никакви проверки? И вярно ли е, че Snapchat казва кой ви е докладвал? Ако сте някой, който търси отговорите на тези въпроси и повече информация относно Snapchat, останете на линия до края на тази статия. Предоставяме ви полезно ръководство, което ще разреши всички ваши запитвания и също така ще ви каже подробно колко доклада да бъдат забранени в Snapchat.

Колко доклада да бъдат забранени в Snapchat

Продължете да четете тази статия, за да разберете колко доклада да бъдат забранени в Snapchat в детайли с отговорите на всички други свързани въпроси.

Колко отчета са необходими, за да затворите акаунт в Snapchat?

Почти всички социални медийни платформи извършват процесите на модериране според поведението на потребителите.

 • Ако някои потребители на Snapchat се оплачат от определени акаунти поради лошо и злонамерено поведение, тези акаунти се откриват и коригират от екипа от модератори на Snapchat. Те проверяват въпросния акаунт, за да определят дали са нарушили някакви насоки на общността или не.
 • Освен това, ако открият, че целевият акаунт съдържа незаконно съдържание, Snapchat може да деактивира за постоянно акаунта или да се свърже с правоприлагащите органи.

Следователно забраната за вашия акаунт в Snapchat не се основава само на определен брой доклади. Вместо това, той се основава на броя на докладите и сериозността на вашите нарушения на правилата на общността.

  Как да създадете и импортирате Bitmoji аватар в Snapchat

Може ли докладването на акаунт в Snapchat да го изтрие?

Да, докладваният акаунт в Snapchat ще бъде изтрит, ако наистина е нарушил указанията и правилата на общността на Snapchat. Модераторите на платформата Snapchat ще разгледат докладваното щракване или докладвания акаунт в Snapchat и ще определят дали съдържанието нарушава правилата на общността. Ако нарушава тези насоки на общността, Snapchat може да изтрие акаунта или да изтрие акаунта от системата. И Snapchat може да докладва съдържанието на правоприлагащите органи, ако го считат за наказуемо престъпление.

Колко време отнема на Snapchat да изтрие докладван акаунт?

Обикновено администраторите на Snapchat предприемат действия срещу докладвания акаунт в рамките на 24 до 48 часа. Ако екипът от модератори на Snapchat счита докладваното нарушение за нарушение на техните насоки на общността, те имат право да изтрият докладвания акаунт. И ако е необходимо, те могат също така да забранят за постоянно този акаунт от платформата.

Какво се случва, ако ви докладват веднъж в Snapchat?

Ако бъдете докладвани веднъж в Snapchat, вашият профил в Snapchat ще бъде прегледан от екип от модератори, за да потвърди дали сте нарушили някое от техните правила на общността или не. По-долу са изброени последствията според тежестта на нарушението ви:

 • Ако модераторите на Snapchat открият, че вашият акаунт не е нарушил някое от техните указания на общността, това ще се счита за грешка и няма да бъдат предприети действия срещу вашия Snapchat акаунт.
 • Ако потвърдят, че сте нарушили указанията, но това не е сериозно нарушение, просто ще ви предупредят.
 • Ако Snapchat установи, че вашият акаунт съдържа незаконно съдържание и нарушава сериозно указанията, те могат да деактивират вашия акаунт за постоянно.

Освен това Snapchat не казва кой ви е докладвал, тъй като докладите, изпратени до Snapchat, са анонимни. Но тези доклади могат да доведат до забрана на акаунта ви в Snapchat.

Какво ви забранява в Snapchat?

Snapchat стриктно следва комплекта насоки на общността за поддържане на безопасността на потребителите на Snapchat. Въпреки че някои насоки имат незначителен ефект върху вашия Snapchat, тежките могат да доведат до сурови действия, включително забрана на вашия акаунт в Snapchat. Това са няколко дейности в Snapchat, които никога не трябва да опитвате и могат да доведат до забрана завинаги на вашия Snapchat акаунт от Snapchat.

  Как да групирате видео чат в Snapchat

По-долу са няколко дейности, които могат да доведат до забрана на вашия акаунт от Snapchat:

1. Използване на Snapchat чрез приложения или уебсайтове на трети страни: Използване на трети страни приложения или уебсайтове за достъп до вашия акаунт в Snapchat може да има някои предимства, като например предоставяне на допълнителни функции и функционалност. Някои може дори да ви позволят да направите екранна снимка на Snaps, без да уведомите никого. Тези приложения или плъгини на трети страни са изкушаващи, но трябва да ги избягвате, тъй като са строго забранени и може да доведат до спиране на акаунта. След първоначалното заключване на вашия акаунт за 24 часа, Snapchat може да го забрани за постоянно, ако отново използвате неодобрени приложения на трети страни.

2. Публикуване на обидно съдържание: Изпращането или искането на някого за снимки или съобщения с явен сексуален характер може да доведе до забрана на вашия акаунт в Snapchat, тъй като акаунти, които популяризират или разпространяват информация с явен сексуален характер в Snapchat, са забранени. Да помолите някого на възраст под 18 години за какъвто и да е вид неподходящи чатове или снимки е още по-лошо и може да доведе до потенциална постоянна забрана. Snapchat също ще ви докладва на правоприлагащите органи.

3. Използване на фалшив акаунт: Използването на фалшив акаунт в Snapchat или опит да се преструвате на някой, който не сте, и доклади за това, че полагате усилия да заблудите другите относно това кой сте, може да доведе до забрана на вашия акаунт в Snapchat.

4. Разпространение на омраза: Както повечето социални медийни платформи, Snapchat също се опитва да предотврати всякакъв вид невярна информация, която може да нарани другите и да разпространи омраза. Но ако споделяте съобщения и снимки, които клеветят или насърчават насилие или дискриминация въз основа на раса, етническа принадлежност, национален произход, религия или други фактори, има големи шансове Snapchat да наложи постоянна забрана на вашия акаунт.

5. Споделяне и популяризиране на незаконни дейности: Извършването или разпространението на информация, свързана с престъпни дейности или оказване на влияние върху някого да извърши незаконна дейност в Snapchat, може да доведе до постоянна забрана на вашия акаунт в Snapchat.

6. Изпращане на спам съобщения и Snaps: Изпращането на спам съобщения и Snaps може да доведе до това вашият Snapchat акаунт да бъде забранен за постоянно от Snapchat.

  Как да коригирате Snapchat Cameos, които не се появяват в приложението

Защо Snapchat акаунтите на хората се изтриват?

Основните причини, поради които Snapchat акаунтите на хората се изтриват, са, че те са изпратили или поискали от някого сексуално явни снимки или съобщения, разпространяват омраза или спам съобщения или са нарушили насоките на общността на Snapchat. Може да има допълнителни обяснения за изтриването на вашия акаунт от Snapchat.

Как можете да изтриете нечий акаунт в Snapchat?

Към момента няма директен метод за изтриване на нечий акаунт в Snapchat. Но със сигурност можете да докладвате всеки акаунт в Snapchat, който е нарушил указанията на общността на Snapchat. Екипът от модератори на Snapchat ще разгледа доклада ви за този конкретен акаунт. И ако преценят, че докладваното нарушение е нарушение на техните насоки на общността, те биха могли изтрийте завинаги този акаунт от платформата.

Как можете да бъдете забранени за постоянно от Snapchat?

Това са няколко дейности в Snapchat, които никога не трябва да опитвате и докладите за тези дейности могат да ви накарат да бъдете забранени завинаги от Snapchat. По-долу са тези дейности:

 • Използване на фалшив акаунт
 • Изпращане на спам съобщения и снимки
 • Използване на Snapchat чрез приложения или уебсайтове на трети страни
 • Разпръскване на омраза
 • Споделяне и популяризиране на незаконни дейности в Snapchat
 • Публикуване на изрично съдържание

Snapchat казва ли ви кой ви е докладвал?

Не, няма начин Snapchat да разбере кой ви е докладвал, защото всеки сигнал е анонимен.

Може ли Snapchat да вижда вашите снимки?

Да, ако някой е съобщил за вашето Snap на Snapchat, той има право да го види, за да определи тежестта на нарушението. Snapchat е платформа за социални медии, която дава приоритет на поверителността на потребителите. Така че потребителите на Snapchat трябва да са наясно, че има определени изключения, когато модераторите могат да имат достъп и да видят вашите отчетени снимки или съобщения.

Може ли Snapchat да види вашата ролка от камера?

да Snapchat има нужда от достъп до вашата ролка на камерата, за да качвате снимки и видеоклипове и да изпращате снимки на приятелите си, както е споменато в Политика за поверителност на Snapchat.

Криптиран ли е Snapchat от край до край?

Да, Snapchat е криптиран от край до край, но не напълно. Snapchat не използва същото криптиране за текстови съобщения, както при други видове съобщения. Може да е предизвикателство да разберете напълно какво се случва с вашите съобщения, след като достигнат до сървърите на Snap, тъй като Snapchat не споменава никъде кое криптиране използва.

***

Така че, надяваме се, че сте разбрали колко доклада трябва да бъдат забранени в Snapchat и какви дейности водят до забрана на акаунт в Snapchat. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.