Колко време отнема изтриването на акаунт в Discord?

Discord е софтуерен инструмент за съобщения, създаден специално за геймъри, за да комуникират помежду си, докато играят игри. Но сега Discord е толкова широко използван, че дори хора, които не играят игри, могат да се възползват от него. Благодарение на простия интерфейс на Discord, всеки може да настрои сървъри за чат и да комуникира с приятели или непознати чрез текст, аудио и видео. Discord се предлага на всички платформи безплатно. С тези функции Discord се превърна в топ платформа в своята индустрия и нов стълб на онлайн комуникация за много потребители. Вие сте потребител на Discord, който не го използва много и се чудите колко време отнема изтриването на акаунт в Discord? И как да изтриете завинаги акаунта си в Discord? Ако сте някой, който търси повече информация, свързана с вашия акаунт в Discord, ние ви предоставяме полезно ръководство, което ще разреши всички ваши запитвания, като например колко време отнема самоунищожаването на акаунт в Discord и каква е разликата между деактивиране и изтриване акаунт в Discord.

Колко време отнема изтриването на акаунт в Discord?

Ще разберете колко време отнема изтриването на акаунт в Discord и колко време отнема самоунищожаването на акаунт в Discord по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Кой е основателят на Discord?

Discord е основан от Джейсън Ситрон и Стан Вишневски, за да реши проблема на геймърите по целия свят. Discord е направен специално за геймърите да общуват помежду си, докато играят игри заедно.

  Как да използвате Voicemod на Discord [Mobile and PC]

Каква е разликата между деактивиране и изтриване на акаунт в Discord?

Сигурно сте се чудили каква е разликата между деактивирането и изтриването на акаунт в Discord и кое е по-подходящо за вас, докато обмисляте да напуснете платформата.

  • Деактивирането на акаунт в Discord означава пауза. Когато деактивирате акаунт, можете да получавате покани за приятелство и имейл адресът, свързан с вашия акаунт в Discord, вече няма да получава никакви известия. Можете също така да активирате отново своя деактивиран акаунт, като просто влезете в този Discord акаунт.

  • Ако обаче изтриете акаунта си, всичките ви данни ще бъдат изтрити за постоянно. А изтриването на акаунта е окончателно и не може да бъде отменено в бъдеще.

Изтриването на съобщение в Discord изтрива ли го за всички?

Да, ако вие изтриете съобщение в Discord, то се изтрива за всички. Дори това съобщение също се изтрива от сървъра на Discord. Но когато изтриете съобщение на сървър, всички ще бъдат уведомени, че сте изтрили съобщение, и може да попитат защо сте го направили. Вместо това можете да редактирате съобщенията си, ако сте изпратили грешно съобщение.

Как да деактивирате акаунта си в Discord?

Ако вече не използвате Discord, трябва да деактивирате акаунта си. Защото, ако сте деактивирали акаунта си, можете да го активирате отново в бъдеще, ако искате. Деактивирането на акаунта ви в Discord е прост процес, който изисква само няколко кликвания. Преди да научите колко време отнема изтриването на акаунт в Discord, нека видим ръководството за деактивиране на вашия акаунт в Discord в няколко лесни стъпки.

Вариант I: Използване на версия за настолен компютър или уебсайт

Ако използвате Discord предимно с помощта на настолен компютър или уеб, можете да деактивирате акаунта си в Discord с помощта на уеб браузър или настолно приложение Discord. Да видим стъпките.

1. Посетете Уебсайт на Discord на вашия браузър.

2. Влезте в акаунта си в Discord, като използвате вашите регистрирани идентификационни данни.

3. Щракнете върху иконата на зъбно колело за настройки в долния ляв ъгъл до вашето потребителско име в Discord.

4. Щракнете върху Моят акаунт.

5. След това щракнете върху опцията Деактивиране на акаунта.

6. Въведете паролата за акаунта си в Discord и щракнете върху Деактивиране на акаунта.

Продължете да четете, за да научите колко време отнема изтриването на акаунт в Discord.

Вариант II: Използване на мобилно приложение

Използвате ли Discord предимно чрез мобилното приложение Discord? Ако отговорът е да, тогава може да искате да деактивирате акаунта си в Discord с помощта на приложението Discord на телефона си. Нека видим процедурата стъпка по стъпка.

1. Отворете приложението Discord на вашия iOS или Android устройство.

2. Влезте в акаунта си в Discord, като използвате идентификационните си данни за акаунта.

3. След като влезете, докоснете иконата на хамбургер от горния ляв ъгъл на екрана.

4. След това от долната навигационна лента докоснете своя аватар в Discord, за да получите достъп до потребителските настройки.

5. Сега докоснете Моят акаунт.

6. Плъзнете докрай надолу и докоснете опцията Деактивиране на акаунта.

7. Въведете вашата парола за Discord и натиснете Disable.

Как да изтриете завинаги акаунта си в Discord?

Нека видим как да изтриете завинаги акаунта си в discord на телефона си.

Забележка: Имайте предвид, че ако притежавате сървър, ще трябва или да го премахнете, или да го дадете на някой друг, защото няма да можете да изтриете акаунта си от Discord, ако все още контролирате сървър.

1. Стартирайте приложението Discord на телефона си.

Забележка: Уверете се, че сте влезли в акаунта си.

2. Докоснете иконата на хамбургер > раздела за аватар на Discord.

3. След това докоснете Моят акаунт > Изтриване на акаунт.

4. Въведете вашата парола за Discord и докоснете Изтриване.

Как да изтриете акаунта си в Discord незабавно?

Можете да изтриете акаунта си в Discord с помощта на гореспоменатите стъпки.

Колко време отнема изтриването на акаунт в Discord?

Discord може да изтрие акаунти, които не са били използвани повече от две години или повече. Но ще получите имейл или текстово съобщение, което ви информира, че вашият акаунт е на път да бъде изтрит, веднага след като е бил неактивен в продължение на две години. И ако все още няма отговор от ваша страна, акаунтът ви ще бъде изтрит.

Какво се случва, когато изтриете акаунта в Discord?

Когато изтриете акаунта си в Discord, Discord преименува потребителското ви име с термина Изтрит потребител, за да ви направи анонимни. Освен това съобщенията, които сте изпратили по-рано, остават неизтрити, поддържайки потока и на двете директни лични съобщения и групови разговори. Ако искате да изтриете съобщенията си, трябва да ги изтриете едно по едно, преди да изтриете акаунта си.

Колко време отнема самоунищожаването на акаунт в Discord?

Discord ще премахне вашия акаунт, ако е бил неактивен повече от две години и не сте предприели никакви действия, въпреки че сте били предупредени.

Discord изтрива ли акаунти?

Да, Discord изтрива всички неактивни акаунти и акаунти в нарушение.

Колко време трае деактивирането на Discord?

Когато изтриете своя акаунт в Discord, вашият акаунт първо се деактивира и продължава за 14 дни. Ако не влезете в акаунта си в Discord в рамките на тези 14 дни, той ще бъде изтрит за постоянно.

***

Надяваме се, че сте научили колко време отнема изтриването на акаунт в Discord и колко време отнема самоунищожаването на акаунт в Discord. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

x