Как се играе Tridle

Докато Wordle е истинската OG на пъзел игрите, много други мистериозни игри с думи бяха пуснати след споменаването му. Всички тези пъзел игри с думи са вълнуващи и пристрастяващи. Играчите трябва да познаят мистериозните думи в кутии, подобни на мрежа. Тези игри не само предоставят съвети, но и някои от тях позволяват на потребителите да играят играта отново. Една такава игра е Tridle, която ви позволява да се забавлявате с пъзела толкова дълго, колкото искате. Ако сте нов в играта и искате да знаете как да играете Tridle на Wordle 2, сте попаднали на правилната страница. В днешното ръководство за играта с думи Tridle ще научим всички основни неща за играта. Освен това ще хвърлим малко светлина върху това какво представлява играта Tridle, правилата, които трябва да следвате, докато я играете, някои трикове, които могат да ви помогнат да спечелите играта, и което е по-важно, всички незначителни подробности, които се изискват от играчите, за да я играят. И така, нека започнем с нашето ръководство и да научим всичко за тази игра на Wordle с 3 букви.

Как се играе Tridle

Ще научите как да играете Tridle на официалния уебсайт и Tridle на Wordle 2 по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Какво е Tridle Game?

Тройка е базиран на своя популярен аналог Wordle, който е пъзел игра с думи. В играта играчът се опита да реши три пъзела (Triple Wordle) едновременно. Играта също е взела препратки от други игри като Dordle (2) и Quordle (4).

  • В тази игра играчите трябва да отгатнат три последователни думи.
  • Потребителите получават 8 опита да решат три думи.
  • И трите мистериозни думи имат отделни решетки, които са им посветени.
  • Всяка мрежа работи точно както в мрежата на Wordle.

  • Всяка дума също следва същите правила като в Wordle.

  • Цветовете, въведени в играта, са зелено, оранжево и черно.

Къде да играете Tridle Word Game?

Точно като други пъзел игри с думи, можете да играете тази игра онлайн. Няма официално приложение за тази пъзел игра. Играчите, които се интересуват да играят, могат да посетят официален уебсайт на Tridle онлайн. Можете да получите достъп до уебсайта от множество устройства, включително настолен компютър, лаптоп, мобилен телефон или дори таблет.

Как да играете Tridle на Wordle 2?

Мрежата на Tridle има повече квадрати от Wordle. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате за това, трябва да се съсредоточите върху трите думи, които могат да ви помогнат да спечелите играта. За да научите повече за това как да го играете, преминете през стъпките, дадени по-долу:

Забележка: Можете да опресните страницата, за да играете друга игра.

1. За да играете играта на вашето устройство, стартирайте Уеб сайт на Tridle и прочетете инструкциите.

2. След това щракнете върху иконата X, за да започнете играта.

3. Сега, след като дъската се появи, просто въведете вашето предположение и щракнете върху Enter.

4А. Ако има правилни букви, те ще се показват в зелен цвят, докато играете Tridle.

4B. Ако са правилни, но са на грешното място, тогава буквите ще станат оранжеви.

4C. В случай, че буквите не се показват в правилната дума, те ще станат черни.

5. Сега познайте дума отново, като използвате уликите от въведената преди това дума.

6. Повторете процеса, докато разберете правилно думите си.

Забележка: Можете да продължите да познавате правилните думи в продължение на 8 опита.

След като завършите играта, можете да споделите резултатите си и с приятелите си.

Как мога да споделя резултатите от Tridle?

След като завършите своята гатанка с думи в играта, можете също да споделите резултатите си с приятелите си онлайн. Можете също така да копирате вашите резултати в клипборда и да споделите този копиран резултат във всяка социална медийна платформа.

1. След като завършите играта Tridle, щракнете върху Споделяне на резултатите.

2. Копирайте резултата си и го споделете като своя публикация във Facebook.

Ето как да споделяте резултати, след като играете Tridle.

Какви са съветите и триковете за игра на думи с 3 букви?

Въпреки че е изключително лесно да се играе играта, има няколко съвета и трика, които можете да използвате, за да се отличите в нея и да я спечелите. Тези съвети също ще подобрят ефективността ви в играта.

  • За да започнете с играта, първо трябва да стратегизирате добре първата си дума. Важно е да започнете с такава дума, която може да ви помогне да познаете ясно следващия си ход. Първата ви дума може да ви помогне с някои важни съвети. Можете да познаете първите си думи с гласни в тях, тъй като е изключително полезно. Например използването на AUDIO, AULIO, ADIEU, LOUIE и OUIJA може да бъде чудесен старт.
  • Можете също така да започнете своята игра Wordle с 3 букви с думи с 5 напълно различни букви. Това може да ви помогне с намеци много по-добре. Повечето думи от 5 букви, които се използват, имат букви A, E, I, T, O, U и S. Някои примери, които можете да използвате в играта, са ULTRA, RAISE и ROATE.
  • Следващият съвет, който може да ви помогне да играете играта, е да проверите 3-те мрежи с най-голямо внимание. Почти всеки, който играе играта, може да насочи вниманието си към всичките 3 мрежи едновременно. Това не е нищо друго освен разсейване, което може да направи решаването на думите още по-трудно. Така че, в този случай, опитайте да се съсредоточите върху една мрежа и първо да я решите, а след това да преминете към следващата.
  • Друг трик, който може да ви помогне много в тази игра на думи, е да проверите всички нейни решения. Играта има набор от думи с 5 букви, които обикновено се използват като отговори. Можете да изберете три произволни думи от списъка, с които да започнете.

Как да проверя отговорите на Tridle Word Game?

Избирането на първите три думи от списъка с най-често използвани думи в тази пъзел игра може да ви помогне много. Следните стъпки ще ви помогнат да намерите този списък с думи:

1. Отворете браузъра на вашия компютър и посетете Уеб сайт на Tridle където играете играта Tridle.

2. Щракнете с десния бутон върху страницата и изберете Проверка от менюто.

3. След това от десния панел на страницата щракнете върху раздела Елементи.

4. След това натиснете Ctrl + F и въведете tridlewords в лентата за търсене.

5. Сега намерете маркираната дума и щракнете с десния бутон върху нея.

6. Кликнете върху Копиране на адреса на връзката.

7. Сега поставете адреса на връзката в нов прозорец на вашия браузър.

8. Ще получите списък с думи, които можете да използвате, за да започнете играта си.

Мога ли да играя Tridle отново?

Да, можете да играете играта отново в същия браузър. Можете или да обновите браузъра, или просто да изберете Продължи и след това Играйте отново, след като завършите текущата си игра. Можете също така да го играете няколко пъти на ден с чисто нова мрежа за решаване.

Мога ли да получа повече от 8 предположения в играта?

Не, не можете да получите повече от 8 предположения в Tridle. 8 предположения обикновено са достатъчни, за да решат три думи в играта. Ако обаче ги намирате за недостатъчни, можете да потърсите помощ от секцията със съвети и трикове, предоставена в ръководството по-горе.

Има ли режими на игра в Tridle?

Не, Tridle има само един режим на игра. Въпреки това, можете да играете тази игра повече от веднъж на ден или няколко пъти, ако желаете.

В коя категория попада тази игра?

Tridle се крие под ежедневната дума Wordle game. Играта се препоръчва за хора от всички възрастови групи. Можете също да намерите подобни игри в интернет със същата концепция.

Какво е Wordle 2?

Wordle 2 е безплатна онлайн игра с пъзел с думи, в която играчите могат да познаят скрита дума в шест опита. Думата се състои от 5 букви и обикновено включва прост отговор.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да играете Tridle и как да играете Tridle на Wordle 2 с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

  Как да подчертаете текст във вашата презентация на PowerPoint
x