Как можете да изтриете акаунта на Amazon Photos

Amazon Photos е защитена онлайн платформа за съхранение в облак и е част от екосистемата на Amazon. С Amazon Photos можете да запазвате вашите снимки и видеоклипове в защитено облачно хранилище и да имате достъп до тях от устройства като браузъра на вашия лаптоп, iOS и мобилното приложение Andriod. Всички потребители на Amazon Prime имат достъп до неограничено хранилище за качване на снимки с пълна разделителна способност и 5 GB видео съхранение с помощта на Amazon Photos. Amazon Photos се предлага с 5 GB място за съхранение безплатно, ако нямате Prime. Можете също да използвате вашите качени снимки, за да поръчате персонализирани сувенири, като отпечатъци и празнични картички от Amazon. Потребител ли сте на Amazon Photos и се чудите защо вашите снимки в Amazon изчезнаха? Или как да изтриете всички снимки от акаунта в Amazon? Ако сте някой, който търси повече информация, свързана с Amazon Photos, останете на линия до края. Представяме ви полезно ръководство, което ще разреши всички ваши запитвания, като например как да изтриете акаунта за снимки в Amazon и дали изтриването на приложението Amazon Photo изтрива снимки.

Как можете да изтриете акаунта на Amazon Photos

Можете да изтриете акаунта на Amazon Photos от менюто Storage на уебсайта на Amazon Photos. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Кой може да види вашите снимки в Amazon?

По подразбиране потребителите, които имат достъп до вашия акаунт в Amazon, могат да виждат вашите снимки в Amazon. Но снимките на Amazon ви предоставят функция, която ви позволява да изберете с кого искате да споделите вашите снимки от Amazon. Можете да поканите хора да гледат конкретни изображения, като създадете групи само за членове и използвате семеен трезор. Членовете на Amazon Prime могат да използват Family Vault за споделяне неограничено съхранение на снимки с до пет допълнителни души.

  Какъв е вашият цифров отпечатък и защо е важно да знаете за него?

Изтриването на приложението за снимки на Amazon изтрива ли снимки?

Не, вашите качени снимки се съхраняват сигурно в облачно хранилище на Amazon Photos. Тези снимки няма да бъдат изтрити, освен ако не ги изтриете от уебсайта на Amazon Photos.

Как можете да изтриете снимки на Amazon от телефона си?

Amazon Photos е една от най-добрите онлайн платформи за съхранение в облак за безопасно съхранение на вашите снимки и видеоклипове. Всички потребители на Amazon Prime имат достъп до неограничено хранилище за качване на снимки с пълна разделителна способност и се предлага с 5 GB място за съхранение безплатно, дори ако нямате Prime. Но въпреки всички тези предимства, може да искате да изтриете приложението Amazon Photos от телефона си. По-долу са споменатите стъпки за изпълнение на тази точна процедура.

Забележка: Тази процедура няма да изтрие никакви снимки, синхронизирани във вашия акаунт в Amazon Photos. Можете отново да изтеглите приложението и да влезете в акаунта си за достъп до вашите снимки.

1. Отворете Play Store на вашето устройство.

2. Сега докоснете иконата на Хамбургер от горната лява страна на екрана.

3. След това докоснете опцията Моите приложения и игри.

4. Сега докоснете раздела Инсталирани, за да получите достъп до списъка с всички инсталирани приложения на вашето устройство.

5. Плъзнете през списъка и докоснете приложението Amazon Photos.

6. След това докоснете опцията Деинсталиране, за да го премахнете от вашето устройство.

Надяваме се, че успешно сте изтрили приложението Amazon Photos от телефона си.

Как можете да спрете вашите снимки да се синхронизират с акаунта на Amazon Photos?

Amazon Photos има функция за автоматично запазване, която качва всички ваши щракнати снимки от телефона ви във вашето облачно хранилище. Но трябва ръчно да включите тази функция, ако искате автоматично да запазвате вашите кликнати снимки в акаунта си в Amazon Photos. Нека да видим как да изключите тази опция за автоматично запазване в приложението Amazon Photos.

1. Стартирайте приложението Amazon Photos на вашия Android или iOS устройство.

2. Сега докоснете иконата на зъбно колело за настройки в горния десен ъгъл на екрана.

3. Натиснете Настройки за качване.

4. Докоснете превключвателя Запазване на снимки, за да го изключите.

Как можете да изтриете всички снимки от акаунта в Amazon?

Ето ръководство за това как можете да изтриете всички снимки от акаунта в Amazon в няколко лесни стъпки.

  Как да персонализирате лентата с инструменти за бърз достъп в приложенията на Microsoft Office

Забележка: Снимките се изтриват завинаги след 30 дни, след като са били в кошчето.

Стъпка I: Преместете всички снимки в кошчето

По-долу са стъпките, обясняващи как да преместите всичките си желани снимки в кошчето за боклук на Amazon Photos.

1. Посетете Уебсайт на Amazon Photos и влезте с помощта на идентификационните данни на вашия акаунт в Amazon.

2. Сега изберете желаните снимки, които искате да изтриете, като щракнете върху иконата с отметка.

3. След като изберете снимката, щракнете върху опцията Премести в кошчето в горната част на страницата.

4. Кликнете върху опцията Изтриване, за да преместите избраната снимка в кошчето.

Стъпка II: Изтрийте снимки от кошчето

За да изтриете за постоянно всички ваши снимки, които сте преместили в кошчето, трябва да получите достъп до Amazon Photos с помощта на уеб браузър и да следвате предстоящите стъпки.

1. От официален уебсайт на Amazon Photosщракнете върху опцията Кошче в левия панел.

2. Сега изберете всички желани снимки, като щракнете върху иконата с отметка.

3. След това щракнете върху опцията Изтриване за постоянно от горната част на страницата, както е показано по-долу.

4. Щракнете върху опцията Изтриване, за да изтриете окончателно снимки от Amazon Photos.

Как можете да изтриете акаунта на Amazon Photos?

Ако не сте доволни от услугите, предоставяни от услугите на Amazon, и искате да напуснете членството си в Amazon Prime, трябва да изтриете акаунта си в Amazon Photos. И ето ръководство за това как можете да изтриете акаунта в Amazon Photos стъпка по стъпка.

Забележка: Уверете се, че вече сте влезли в акаунта си, преди да изпълните предстоящите стъпки.

1. Достъп до официален уебсайт на Amazon Photos.

2. Щракнете върху опцията за съхранение от левия панел.

3. След това щракнете върху опцията Отмени моя план под менюто за съхранение.

4. Щракнете върху опцията Край на вашия план, за да изтриете окончателно акаунта си в Amazon Photos.

Какво се случва със снимките, ако анулирате Amazon Prime?

Вече няма да получавате неограничено хранилище за снимки от Amazon Photos. Вашето цялостно хранилище ще бъде ограничено до 5 GB, които потребителите на Amazon, които не са Prime, имат право да използват. Но добрата новина е, че вашите изображения не се изтриват от Amazon. Можете да ги изтеглите, но ако качените ви снимки надхвърлят 5 GB, вече няма да можете да качвате, синхронизирате или споделяте никакви файлове. Освен това имате възможност да закупите допълнително място за съхранение от Amazon Photos.

  Всичко, което трябва да знаете

Може ли някой друг да качи вашите снимки в Amazon?

Amazon Photos има функция, наречена The Family Vault, която е цифров фотоархив. До шест потребители (основни и неосновни потребители на Amazon) могат да бъдат включени в Family Vault, включително собственика на Prime акаунта. Всички тези добавени членове на хранилището имат достъп до всички снимки и могат също така да качват нови снимки в хранилището, за да направят колекция от снимки и видеоклипове.

Защо вашите снимки в Amazon изчезнаха?

Забелязали ли сте, че някои от вашите снимки липсват от акаунта ви в Amazon Photos? Сигурно се чудите защо вашите снимки от Amazon изчезнаха. Така че може да се случи, когато анулирате абонамента си за Amazon Prime. Това може да е основната причина вашите снимки в Amazon да изчезнат.

Едно и също ли е Amazon Drive и Amazon Photos?

Ако търсите онлайн облачно хранилище, предоставено от Amazon, две опции, които идват наум на всеки, са Amazon Drive и Amazon Photos. Освен това понякога са еднакви, тъй като и двете са онлайн платформи за съхранение, използвани за съхраняване на снимки, но имат малка разлика. Основната разлика е:

  • Amazon Drive е направен за организиране на файлове и папки, както и за преглед на документи във всички файлови формати, включително JPEG формат.

  • Но Amazon Photos е фото услуга, създадена специално за съхраняване и показване на изображения и видео файлове. Вашите снимки и видеоклипове могат да се показват и да се наслаждават чрез приложението Amazon Photos, което е предназначено да функционира като фотогалерия.

Колко безопасно е Amazon Photos?

Ако съхранявате снимки на твърди дискове, флаш устройства и други устройства за съхранение на данни, тези устройства за съхранение могат да изчезнат, да се счупят или да се повредят и всичките ви данни могат да бъдат загубени. Така че в наши дни облачното съхранение е добра алтернатива, тъй като предотвратява загубата на данни. С облачно съхранение можете да сте сигурни, че все още можете да преглеждате снимките си на ново устройство, дори ако нещо се случи с вашето физическо оборудване. Всички водещи онлайн облачни услуги са защитени, но повечето потребители ще намерят Amazon Photos за надеждна и сигурна услуга, защото:

  • Amazon Photos сканира вашите изображения само за целите на организирането.
  • И за разлика от Google Storage, той не анализира вашите данни за маркетингови цели.

Така че Amazon Photos е сигурна опция за онлайн съхранение.

***

Надяваме се, че сте научили защо вашите снимки в Amazon изчезнаха и как да изтриете акаунта в Amazon Photos. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.

x