Как да създадете красива целева страница в WordPress?

Нека се запознаем с това какво представлява целевата страница и защо ви е необходима, преди да се захванем с това как да създадете такава.

Какво е целева страница?

Както подсказва името, целевата страница пренасочва потребителя към определена уеб страница за специално действие. Това може да бъде улавяне на потенциални клиенти, продажба, обявяване на продукт и т.н.

Можете да пренасочите потребителите към вашата целева страница от различни източници, като реклами във Facebook, имейли и публикации в социални медии, за да назовем само няколко.

Целевите страници са отлична перспектива за генериране на потенциални клиенти, за да разширите своя пощенски списък или да стимулирате повече продажби.

Не можете да спрете дотук; технически, можете да използвате целева страница за всичко, което привлича потребители за повече трафик и бизнес.

Защо целева страница?

Нека проучим някои от предимствата му.

Генерирайте подходящи данни и прозрения

Чудили ли сте се някога коя конкретна кампания или канал ви помага да генерирате повече потенциални клиенти? Факт е, че проследяването на поведението на целевите страници чрез различни кампании може да бъде много полезно, тъй като ще получите правилна представа за вашата целева аудитория.

Това прозрение може много добре да ви помогне да разберете общата ефективност и резултатите.

Увеличете имейл списъка

Целевите страници за предпочитане се използват като средство за генериране на потенциални клиенти, което означава, че вашият бизнес в идеалния случай би получил имейл или телефонен номер, които можете да превърнете в потенциални потенциални клиенти.

Целевата страница трябва да съдържа формуляр, който изисква потребителска информация, която много добре може да се използва като начин за увеличаване на имейл списъка ви.

С помощта на този имейл списък можете да изпращате различни промоции, бюлетини и промоционални разпродажби, които на свой ред помагат на вашия бизнес да остане на върха.

Популярността на марката

Целевите страници могат да бъдат страхотни за повишаване на информираността за вашата марка. Това ще помогне на потребителите да се ангажират с вашата марка и по този начин е по-вероятно да разпознаят вашия бизнес.

Така че, когато проектирате целева страница за вашия бизнес, имайте предвид, че външният вид и усещането на страницата са уникални, така че клиентите да я запомнят лесно. Не забравяйте да поставите логото на вашата марка на вашата целева страница.

Достоверност

Целевите страници са предназначени да работят за конкретна цел. Може би можете да оптимизирате елементите на целевата страница, така че да можете да извършите действие за тази конкретна задача колкото е възможно повече. Това ще накара потребителите да разберат, че можете да разпознаете проблемите им и по този начин да им помогнете, като разрешите проблемите им.

Освен това можете да добавите препоръки на различни хора на целевата страница за определена услуга или продукт.

Надявам се, че получавате представа за предимствата на целевите страници и как можете много добре да се възползвате от предимствата, свързани с тях.

Как да създадете фантастична целева страница?

Благодарение на следните някои от най-добрите приставки за WordPress, които ви помагат да създадете бързо целева страница.

OptimizePress

Вие сте специалист по дигитален маркетинг или собственик на бизнес, жадуващ за инструмент за създаване на целева страница, фокусиран върху реализациите?

  Задайте яркостта на екрана на iPhone далеч по-ниска от това, което Apple позволява

OptimizePress може да бъде най-добрият вариант за вас!

Той предлага повече от 40 шаблона за целеви страници, които са оптимизирани за преобразуване. Можете да го персонализирате напълно, за да промените външния му вид и усещане въз основа на вашата марка и предложения за услуги, като използвате неговия редактор – OptimizeBuilder. Това е интуитивен редактор с плъзгане и пускане, който ви позволява бързо да редактирате цвета, размера, шрифта, текста и т.н. на целевите страници.

Друго страхотно нещо за неговите шаблони е, че те реагират на мобилни устройства и изглеждат страхотно на множество устройства, за да приветстват повече посетители. Те са разработени да показват висока скорост на зареждане на страници и вече са тествани за ефективност.

Увеличете процента на реализация на вашите целеви страници, като използвате формуляри за включване в две стъпки. Всички функции, които OptimizePress предоставя, са съвместими с GDPR. Това е първият създател на страници на WordPress, който се интегрира директно с Unsplash, така че да имате достъп до 1M+ изображения без възнаграждения.

Плановете на OptimizePress започват от $99/година за 1 сайт и включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Процъфтявай, архитект

Представете предложенията си естетически и разширете имейл списъка си, като създадете целеви страници, оптимизирани за по-висока реализация от Thrive архитект.

Не е нужно да сте технически експерт или да се нуждаете от умения за програмиране, за да създавате и проектирате целеви страници. Неговият впечатляващ редактор, който те наричат ​​„щракване за редактиране“, може да отразява промените незабавно. Те също така предоставят 269 красиви шаблона, които можете свободно да персонализирате.

Използвайте техните предварително изградени елементи, като таймери за обратно отброяване, препоръки, бутони и т.н., вместо плъгини. Неговият конструктор на страници включва интересни елементи като гъвкави оформления на колони, привличащи вниманието ефекти при задържане на мишката, комбинации от изображения и текст, 700 шрифта за избор, оформления с пълна ширина и др.

Можете незабавно да визуализирате страница на различни размери на екрана, за да проверите как изглежда и да превключите видимостта на нейния елемент. Освен елементи, вие получавате много градивни елементи като текст, заглавие, фонова секция, коментари във Facebook, туитове, социално споделяне, разделител, персонализирано меню, лента за напредък, брояч на запълване, икони на ретината, оценка със звезди, вграждане на видеоклипове и много други .

Можете да управлявате и изпълнявате A/B тестове директно на вашите целеви страници от таблото за управление. Вземете членство в Thrive за $19/месец за достъп до всички функции или лиценз, започващ от $67 за 1 година.

Elementor

Elementor е един от водещите сайтове, към които търговците се обръщат за изграждане на страхотни и неограничени целеви страници. Създавайте всеки дизайн, който можете да си представите за вашите целеви страници бързо и лесно с пълна свобода на дизайна.

Можете или да избирате от техните над 100 професионални шаблона, или да създадете такъв от нулата, за да покажете своята креативност. Той предоставя 20+ градивни елемента, включително уникални като Google Maps, карусел с изображения, кутия с икони, акордеон, SoundCloud, кратък код и др.

Можете да създавате различни целеви страници с Elementor, включително страници за продажби, улавяне на потенциални клиенти, изпръскване, страници за притискане и т.н. Свържете го с други маркетингови инструменти за SEO, имейл маркетинг, A/B тестване, аудио, видео качвания и т.н.

Можете да използвате безплатната му версия или да изберете Pro план, започващ от $49/година за 1 сайт.

  Как да създадете предварително зададено скриване на слайдове в PowerPoint

PluginOps

Създайте отзивчиви целеви страници, като използвате PluginOps. Този плъгин е базиран изцяло на CSS или HTML и е проектиран специално, за да ви помогне да създадете целеви страници, включително водещи страници, страници за включване и т.н.

Преместете всеки елемент и изпълним модул или пренаредете редовете, като плъзнете и пуснете елементите с помощта на неговия визуален редактор. Надеждният инструмент гарантира най-добрата производителност на вашите целеви страници и ако нещо се обърка, можете да го редактирате веднага, което може да се отрази незабавно.

Те предоставят предварително проектирани и адаптивни шаблони и безплатни джаджи. Той е съвместим с теми на WordPress и те вече са тествали повече от 50 от тях. Позволява ви да включите формуляри за абонати или други формуляри, използвайки кратък код.

PluginOps поддържа редактиране от телефона, за да направи проектирането удобно и да ви помогне да създадете целеви страници от множество варианти на устройства. Можете също да направите вашите целеви страници SEO оптимизирани чрез коригиране на заглавия на страници, миниатюрни изображения, мета ключови думи и тагове.

Бризи

с Бризисъздаването на страхотно изглеждащи целеви страници е лесно и бързо, без да са необходими умения за дизайнер или програмист.

Brizy не ви обърква с много опции за един елемент. Вместо това, той директно показва какво е необходимо за елемента, който ще редактирате. Създавайте дизайни за нула време с помощта на неговия новаторски редактор и избирайте от десетки предварително направени дизайни и 150 блока.

Получавате 4000+ икони както за Glyph, така и за Outline версии и намирате точната за вашите нужди чрез търсене по ключови думи и филтриране през различни категории. Можете незабавно да превключите към мобилен изглед, за да видите промените, за да направите целевите страници удобни за мобилни устройства.

Управлявайте изображенията без усилие, като ги качвате, преоразмерявате, мащабирате и фокусирате за секунди. Brizy архивира всичките ви данни в облака и всяка промяна, която направите, също може да бъде запазена автоматично, така че да можете да се върнете по всяко време и да я редактирате.

диви

Мощният създател на страници в WordPress – диви е един от най-добрите налични на пазара с превъзходен и интуитивен визуален редактор. Независимо дали сте начинаещ или професионалист в дизайна, той ви захранва с 40+ впечатляващи дизайнерски елемента, за да създавате ефективно страхотни целеви страници.

Тя ви позволява да добавите свой собствен персонализиран CSS и да го комбинирате с визуалните дизайни на Divi. Контролирайте външния вид на вашите целеви страници чрез адаптивното и вградено редактиране на текст на Divi. Можете да управлявате и запазвате неограничени персонализирани страници и да ги използвате повторно, когато имате нужда от тях.

Създавайте невероятни ефекти при задържане с Divi и трансформирайте модулите в интерактивни и забавни елементи. Можете да персонализирате всички основни текстови елементи като блокови кавички, списъци, връзки за закотвяне и други. Добавете намек за личен щрих към вашия сайт, като създадете динамичен преход между блоковете със съдържание с помощта на разделители на формата.

Добавете уникални ефекти с редактор на граници, за да контролирате цвета, размера, стила и заоблените ъгли. Използвайте неговия усъвършенстван редактор на код за подчертаване на синтаксис, избиране на цвят, отчитане на грешки, автоматично попълване, намиране и замяна, търсене, многоредов избор и т.н. Можете да намерите много филтри и ефекти, падащи сенки, текстови сенки и анимации, за направете целевите страници интересни.

  Как да свържете Google Drive към Slack

Divi предоставя мощно разделно тестване, за да провери кое съдържание и дизайн могат да се представят по-добре. Той също така дава полезна информация, за да ви помогне да изберете по-добрата версия измежду двете, за да увеличите успеха на вашата целева страница. Цената му започва от $89 за 1 година или можете да му се наслаждавате цял живот, като платите еднократна такса от $249.

Кислород

Насладете се на обширния контрол и гъвкавостта на създаването на целеви страници от Кислород. Неговият визуален редактор е мощен и може лесно да плъзга ръбовете на елементите на дизайна, за да приложи интервали и да ги подреди по желания от вас начин.

Той е удобен за разработчици с основни HTML елементи и ви позволява да пишете JS, CSS и PHP на живо. Насладете се на разширени функционалности като адаптивни строителни елементи и динамични данни чрез цикли и повторители.

Основната му цена започва от $99, еднократна такса, и включва 60-дневна гаранция за връщане на парите.

Търсите ли удобен за начинаещи и най-лесният инструмент за създаване на целеви страници за WordPress?

WPOnepager мога да помогна!

Помага ви да създавате различни целеви страници за фирми, услуги, продукти, приложения, събития и целеви страници за автобиография. Той предлага 100+ превъзходно проектирани първокласни блока и шаблони. Добавете блокове само с едно кликване и го направете удобен за SEO и отзивчив за мобилни устройства.

Той също така предоставя невероятни анимационни ефекти, които грабват очите, слайдове за превъртане и красива типография за всеки блок, така че хората да се чувстват комфортно, когато четат вашите целеви страници. Можете да запазите цялата си работа във вашата библиотека и да я използвате, използвате повторно или редактирате по всяко време на различни страници.

Можете също да проверите отзивчивостта на вашите целеви страници на таблет, мобилно устройство и компютър. WPOnepager поддържа множество езици, така че можете да обслужвате глобалната аудитория.

Цената му започва от $39/година за 1 сайт и $99 за цял живот, включително 7-дневна гаранция за връщане на парите.

SiteOrigin

Създател на страници от SiteOrigin е един от най-популярните WordPress плъгини, с повече от 1 милион инсталирани. Работи с почти всеки тип тема и можете да създадете страницата без кодиране.

Някои от характеристиките:

  • Редактор на живо – вижте как изглежда, без да запазвате/опреснявате страницата си
  • Предлага се на 17 езика
  • Контрол на версиите – не се притеснявайте, ако сте счупили нещо с новата промяна. Винаги можете да се върнете назад или напред с едно щракване.
  • Персонализиран CSS – имате нужда от малко CSS допълнение? Няма проблем.

Най-важното е, че е БЕЗПЛАТНО.

Бобър строител

Бобър е един от високо хвалените създатели на страници на WordPress, който работи безупречно с Рамка на Genesis.

Beaver е удобен за разработчици, SEO оптимизиран, отзивчив и поддържа WooCommerce. Може да си сътрудничи с всяка тема на WordPress.

Повече от 275 000 сайта се доверяват на Beaver. Можете да създадете целева страница от нулата или да изберете от повече от 30 шаблона.

Бобър получи олекотена версия с ограничена функционалност БЕЗПЛАТНО, така че опитайте и вижте как върви.

Qards

Qards от Designmodo е фантастичен плъгин за създаване на забележителна целева страница в стил на картичка или презентация. Можете да създадете промоционален сайт, стартиране, статия или фото история за минути. Qards е напълно отзивчив и поддържа редактиране на линия.

Не само целева страница, но можете да създадете цялостен уебсайт с Qards без кодиране.

По-рано създаването на целеви страници беше скъп процес, но с горния плъгин можете бързо да създадете приложима целева страница на достъпна цена. Някои от тях са БЕЗПЛАТНИ.