Как да създадете акаунт в Yelp

Занимавате се с бизнес, но не получавате потенциални клиенти? Ако сте един от собствениците на бизнес, трябва да създадете акаунт в Yelp. Бизнес страница в Yelp ще ви помогне да се свържете с нови клиенти. Можете също да създадете добра воля за вашия бизнес, като се ангажирате с клиенти или потребители, тъй като потребителите публикуват отзиви в Yelp, които помагат на вашата бизнес страница да расте бързо. В крайна сметка Yelp е ангажираща платформа, която ви позволява да се свързвате с потребители по целия свят. Ако наистина искате да имате голям успех в бизнеса си, планирайте правилна стратегия и направете своя бизнес подходящ маркетинг. Трябва да създадете акаунт в Yelp, тъй като това ще ви помогне в маркетинга, като кажете на клиентите вашите услуги и т.н. Прочетете тази статия, за да научите всички тези процедури заедно с метода за управление на настройките на акаунта в Yelp. Нека се потопим!

Как да създадете акаунт в Yelp

Продължете да четете, за да намерите стъпките, обясняващи как да създадете акаунт в Yelp и да управлявате подробно настройките на акаунта в Yelp с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Какво е Yelp Business?

The Yelp Business има уебсайт и мобилно приложение, което помага за свързването на хората с вашите местни фирми. Yelp е платформа за намиране, преглед и разговор за местни фирми. Той свързва хората с местните фирми, като им показва отзиви, снимки, работно време и други подробности в лесен за използване формат. Потребителите могат да публикуват свои собствени отзиви и снимки на бизнеса, за да помогнат на другите да вземат по-добри решения. Yelp също така предоставя информация за най-доброто време за посещение на бизнеса въз основа на това кога е най-натоварено или има специални събития.

Yelp безплатен ли е или платен?

Да, Yelp е безплатно приложение. Можете да създадете своя бизнес страница за достигане до много клиенти безплатно в Yelp. Yelp не взема никакви такси или каквато и да е такса за обработка от вас.

Забележка: Ако искате да добавите бутон с подканваща фраза към вашата бизнес страница, клиентът може директно да се свърже с вашия бизнес. Yelp ще таксува $1 на ден.

  Как да скриете или премахнете коментари в Google Документи

Безплатно ли е да използвате Yelp?

Да, потребителите могат да използват Yelp безплатно за търсене в бизнеса. Също така е безплатно да създадете бизнес страница в Yelp.

Трябва ли да заявя моя бизнес в Yelp?

Да, трябва да заявите бизнеса си в Yelp. Заявяването на вашия бизнес в Yelp ще ви помогне да привлечете нови клиенти и да изградите осведоменост за марката. Отзивите на Yelp също могат да бъдат филтрирани по категории като услуга, цена, паркинг и т.н. По този начин заявяването на вашия бизнес в Yelp е добра идея, ако искате да се класирате високо в този сайт за отзиви. Препоръчително е да заявите своя бизнес в Yelp, защото това ще ви помогне да се свържете с клиенти, които са близо до вас и се интересуват от вашата услуга или продукт.

Защо не мога да вляза в акаунта на Yelp?

Можете да влезете в Yelp for Business само ако сте заявили своята бизнес страница и сте създали акаунт в нея. Може да има някои причини, поради които се сблъсквате с проблеми по време на процеса на влизане; като: Неправилен имейл или парола и т.н. Трябва да се уверите, че използвате правилния имейл адрес, докато влизате. Напълно възможно е да сте създали страницата си с работния си имейл и да се опитвате да влезете с личния си.

Забележка: Ако наскоро сте добавили своя бизнес към Yelp, имате нужда от одобрение, тъй като новите бизнес добавки първо се одобряват от модераторите на Yelp и този процес може да отнеме известно време.

Как да влезете в Yelp акаунт?

Ще можете да влезете в акаунта си в Yelp, като преминете през следните стъпки:

1. Отворете което и да е приложение за браузър на телефона си. Използвахме приложението Google Chrome за демонстрационни цели.

2. Посетете Yelp уебсайт.

3. Докоснете иконата на хамбургер от горния десен ъгъл на страницата.

4. Натиснете Вход от падащото меню.

5. Сега въведете регистрирания си имейл адрес и парола в съответните полета.

6. След това докоснете Вход.

Забележка: Ако сте забравили паролата си, докоснете Забравена парола? и следвайте инструкциите, за да нулирате паролата си.

Как да създадете акаунт в Yelp?

Следвайте стъпките по-долу, за да създадете акаунт в Yelp:

1. Отидете на Yelp уебсайт.

2. Докоснете иконата на хамбургер > Регистрация.

3. Въведете вашето име, имейл адрес, парола и пощенски код в съответните полета.

4. След това докоснете Регистрация.

Забележка: Ако желаете, можете да въведете и рождената си дата в даденото поле.

5. Добавете профилна снимка и намерете приятели на следващите страници, за да настроите успешно акаунта си в Yelp.

Вашият акаунт ще бъде създаден успешно. Ето как създавате акаунт в yelp.

Как да настроите бизнес акаунт в Yelp?

Струва ли си да създадете акаунт в Yelp? Да, Yelp ще ви помогне да се свържете с нови клиенти и да развиете бизнеса си.

  OLED срещу QLED и още: Кой телевизор трябва да купите?

Знаете ли, че над 90 милиона души посещават Yelp всеки месец, за да достигнат до ресторанти и да намерят домашни услуги? Проучване ни казва, че 97% от хората, които посещават Yelp, правят покупка. Така че силното присъствие в Yelp ще ви помогне да спечелите потенциални клиенти.

След като знаете как да създадете акаунт в Yelp, следвайте стъпките, за да настроите бизнес акаунт в Yelp:

1. Посетете Yelp за бизнес уебсайт и въведете името на вашия бизнес.

2А. Докоснете желаните резултати от списъка с бизнес предложения.

2B. Или натиснете Добавяне към Yelp безплатно.

3. Въведете вашия бизнес имейл адрес и натиснете Продължи.

Забележка: Имейл адресът ще ви помогне да проверите какво се случва с вашата страница.

4. Въведете всички подробности за бизнеса и докоснете Добавяне на бизнес от долната част на страницата.

5. Ще получите имейл относно потвърждението на вашия имейл. Докоснете връзката Потвърждаване на имейл адрес от този имейл, за да потвърдите имейл адреса си.

6. След това въведете вашето име и парола, за да започнете да заявявате вашия бизнес и докоснете Готово.

Ще трябва да завършите страницата си, като следвате инструкциите на екрана. Ще получите актуализацията, след като вашата бизнес страница бъде потвърдена. Може да отнеме няколко дни, докато получите известието за това.

Как да публикувам в Yelp като бизнес?

Можете да публикувате бизнеса си в Yelp с помощта на стъпките, споменати по-горе. Всички изпратени бизнес подробности ще бъдат проверени от модераторите на Yelp за потвърждение. Предоставете колкото можете повече информация, когато добавяте бизнес към Yelp, тъй като той ще бъде одобрен по-бързо и ще се появи в резултатите от търсенето. Отнема два работни дни или може би по-малко от това. Прочетете тази статия от самото начало, за да научите как да създадете акаунт в Yelp.

Как да управлявате настройките на акаунта в Yelp?

Следвайте стъпките, за да управлявате настройките на акаунта в Yelp:

1. Посетете Yelp уебсайт на вашия браузър.

Забележка: Уверете се, че сте влезли в акаунта си.

2. Кликнете върху иконата на профила > опцията Настройки на акаунта от горния десен ъгъл.

3. Ще се отвори страницата на вашия профил. Сега щракнете върху бутона Добавяне/Редактиране до желаното поле, за да го промените.

4. След като направите промените, превъртете надолу до дъното на страницата и щракнете върху Запазване на промените.

Забележка: Можете също да промените вашия имейл адрес, парола, приятели, местоположение и т.н. от тук.

Как да публикувате отзиви в Yelp?

Ако искате да напишете отзив за бизнес, който сте посетили наскоро, следвайте стъпките по-долу, за да публикувате отзиви в Yelp:

1. От вашия Табло за управление на акаунта в Yelpкликнете върху Напишете рецензия от горния десен ъгъл.

2. Въведете желаното име на фирма и бизнес адрес в наличните ленти за търсене и щракнете върху иконата за търсене, за да извършите търсене.

  9 уеб сървъра на Python, които да опитате за следващия си проект

3. Кликнете върху желания бизнес от резултатите от търсенето.

4. Щракнете върху желаната звезда за оценка, за да поставите оценката и напишете отзива си в полето за отзиви по-долу.

5. Кликнете върху полето Прикачване на снимки, за да прегледате и добавите снимки към вашия преглед.

6. Накрая щракнете върху Публикуване на преглед, за да качите успешно вашия преглед за този бизнес.

Вашият преглед ще бъде изпратен успешно. Ако публикувате рецензии на Yelp, това ще помогне на бизнеса да расте.

Как да посетите Yelp Reviews Help Page?

Не забравяйте, че можете да прегледате каквото искате според опита си на бизнес страници. Но ако прегледът ви нарушава условията на услугата Yelp, той ще бъде премахнат от модераторите на Yelp. За да посетите помощната страница за прегледи на Yelp, посетете Страница на центъра за поддръжка на прегледи и снимки на Yelp на вашия браузър. Тук ще получите отговори на всички въпроси, свързани с прегледа.

Как да видите рецензии на Yelp?

Ако видите публикувания отзив в профила си, но не го получавате на бизнес страницата, в момента не се препоръчва. Отзивите се премахват само ако се установи, че са в противоречие с Общите условия на Yelp или ако акаунтът ви е затворен напълно.

След като създадете акаунт в Yelp, можете да видите публикуваните си отзиви в Yelp, като преминете през следните стъпки:

1. Навигирайте в Yelp уебсайт в браузъра си и влезте в акаунта си.

2. Щракнете върху иконата на профила > опцията About Me от горния десен ъгъл.

3. Щракнете върху опцията Отзиви от левия панел, за да видите всички отзиви, които сте публикували във вашия акаунт в Yelp.

Как да се свържете с поддръжката на Yelp?

Можете да се свържете с поддръжката на Yelp чрез:

Екипът за обслужване на клиенти на Yelp ще ви предостави решението веднага щом получи вашето запитване.

Как да се свържете с поддръжката на ресторант Yelp?

Можете да се свържете с поддръжката на Yelp Restaurant чрез:

Забележка: Телефонната линия работи само от понеделник до петък.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да създадете акаунт в Yelp и да управлявате настройките на акаунта в Yelp с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви запитвания или предложения относно всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x