Как да слушате Spotify офлайн на часовник на Samsung

Умните часовници могат да бъдат много удобни, когато ви позволяват да оставите смартфона си зад себе си. Часовниците Samsung Galaxy включват няколко функции, които правят това възможно, включително офлайн възпроизвеждане на музика от Spotify. Ще ви покажем как да го настроите на часовника си.

Изтеглянето на музика за офлайн слушане е чудесно за бягане и тренировка. Можете да свържете чифт Bluetooth слушалки и да слушате мелодии без телефона си. Освен това може да ви помогне да спестите мобилни данни, ако вашият часовник Samsung е оборудван с LTE.

Преди да започнем, трябва да знаете, че слушането на Spotify офлайн (на часовник или друго устройство) изисква премиум абонамент.

  Уеб браузърите заглушават досадните изскачащи прозорци за известия

Първо, уверете се, че имате инсталирано приложението Spotify на вашия Часовник Samsung Galaxy и твоят iPhone или Android устройство.

В зависимост от това кой часовник Samsung Galaxy притежавате, процесът на влизане в Spotify може да е малко по-различен. Приложението за часовник или автоматично ще се свърже с приложението Spotify на телефона ви, ще ви подкани да сдвоите или ще изисква да въведете вашите идентификационни данни.

След като влезем, трябва да превключим Spotify от „Отдалечен“ към „Самостоятелен“ режим. В приложението за часовник Spotify превъртете надолу и докоснете „Настройки“.

  Как да стартирате Mac OS Monterey на Ubuntu

След това изберете опцията „Възпроизвеждане“.

Изберете настройката „Самостоятелна“. В този момент може да бъдете помолени да „Сдвоите“ с телефона си.

Сега можем да намерим музика за изтегляне за офлайн слушане. Можете да прегледате музикалната си библиотека, да преглеждате подбраните списъци на Spotify или „Търсене“ за нещо конкретно.

Всички ваши плейлисти могат да бъдат намерени в секцията „Вашата музика“. В горната част на плейлист превключете превключвателя на „Изтегляне“, за да запишете целия плейлист във вашия смарт часовник.

За да запазите отделна песен, отворете медийния плейър и след това докоснете трите точки в долната част на интерфейса.

След това докоснете бутона „Запазване“.

Това ще добави песента към „Вашата колекция“, която може да бъде намерена под „Моята музика“. Включете „Изтегляне“, за да изтеглите автоматично всичко, което запазите във вашата колекция за слушане офлайн.

  Как да слушате подкасти на вашия Mac

Това е всичко. Когато отворите приложението Spotify на вашия часовник Samsung Galaxy без интернет връзка, песните, които не са налични офлайн, ще бъдат неактивни. Вие обаче ще можете да играете всичко, което сте изтеглили.

x