Как да скрия поръчките на Amazon

Amazon е един от най-надеждните уебсайтове за онлайн пазаруване, като на него са изброени надеждни продукти. Милиони хора са купили милиарди неща от тази платформа досега. Но понякога хората може да имат нужда или да искат да скрият определена поръчка от акаунта си в Amazon по някаква причина. И ако сте от хората, които имат предвид въпроса как да скрия поръчките на Amazon, радвам се, че сте тук! Тази статия ще ви даде отговор как да скриете поръчки по въпроса за приложението Amazon и други свързани въпроси.

Как да скрия поръчките на Amazon

Можете да скриете миналите поръчки в Amazon във вашия акаунт в Amazon, но с едно условие. Продължете да четете, за да разберете състоянието и стъпките, за да го направите.

Можете ли да скриете поръчки в Amazon? Можете ли да скриете поръчка в приложението Amazon?

Да, можете да скриете поръчки на уебсайта на Amazon, но не и чрез приложението за Android или iOS. Можете да го направите само от уеб браузър от вашия телефон с Android или iOS или лаптоп/компютър. Ако искате да скриете поръчките на Amazon през браузъра на телефона си, не забравяйте да зададете страницата като настолен сайт, тъй като това е единственият начин да видите опцията за архивиране, за да скриете поръчките си.

  Какво представлява Xbox Cloud Gaming (Проект xCloud)?

Как да скрия поръчките на Amazon?

Възможно е да архивирате поръчките на Amazon, като ги архивирате, тъй като това премества историята на поръчките в секцията за архивиране от нормалната секция история на поръчките. Но е възможно само през уеб браузър в режим на десктоп. Следвайте предстоящите стъпки за архивиране на поръчки във вашия акаунт в Amazon.

Забележка: Следните стъпки се изпълняват в приложението за браузър Google Chrome за Android. Ако искате да използвате друг браузър, уверете се, че настройките на страницата на браузъра са зададени съответно, преди да изпълните стъпките.

1. Отворете браузъра на телефона си и посетете страницата за влизане в Amazon.

2. Влезте във вашия акаунт в Amazon с имейл или телефонен номер и парола.

3. След като влезете, докоснете иконата с три точки на вашия браузър от горния десен ъгъл.

4. Изберете опцията Desktop site, за да видите сайта на Amazon в настолен режим.

5. Сега докоснете Връщания и поръчки от горния десен ъгъл на страницата.

6. Намерете желаната минала поръчка и докоснете опцията Архивна поръчка за тази конкретна поръчка.

7. Докоснете Архивиране на поръчката още веднъж за изскачащо потвърждение.

Как да скрия поръчка в приложението Amazon? Как да скрия конкретна поръчка в Amazon?

Можете да архивирате конкретна поръчка във вашия акаунт в Amazon чрез сайта за настолни компютри. Прочетете и следвайте стъпките по-долу, за да извършите същото.

1. Отворете браузъра на телефона си и отидете на страницата за влизане в Amazon на телефона си.

2. Въведете своя имейл или телефонен номер и парола, за да влезете в акаунта си в Amazon.

  Какво е пропускателна способност? 6 най-добри инструменти за измерване на производителност

3. След това докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на раздела на вашия браузър.

4. Докоснете опцията Desktop site, за да видите страницата в режим на настолен компютър.

5. Сега докоснете опцията Връщания и поръчки > Архивиране на поръчка за конкретната поръчка.

6. Накрая натиснете Архивиране, за да потвърдите процеса на архивиране.

Има ли начин да скриете или изтриете поръчки в Amazon?

Да, но можете само да скриете/архивирате поръчката си, но не и да я изтриете. Можете да скриете поръчката си, като я архивирате в акаунта си в Amazon. Той ще скрие конкретната поръчка от обичайната страница с история на поръчките. Следвайте стъпките, споменати по-горе в тази статия, за да научите метода за архивиране на поръчки. Ако искате да видите скритата/архивирана поръчка, ще трябва да се върнете в секцията за архивиране, за да видите или дори разархивирате поръчката.

Как да скрия историята на поръчките в приложението Amazon?

Не можете специално да скриете историята на поръчките във вашия акаунт в Amazon, тъй като изключителната опция все още не е налична в приложението. Но има решение. Amazon предоставя опцията Архивна поръчка за всяка от предишните ви поръчки. Ако използвате тази функция, можете да архивирате поръчката във вашия акаунт в Amazon и да я преместите от страницата с историята на поръчките. Можете да прочетете и следвате стъпките, изброени по-горе в тази статия, за да се научите да архивирате поръчки.

Как да скрия поръчките на Amazon в Echo?

Не можете да скриете поръчки на Amazon от Echo/Alexa. Въпреки това, единственият начин да скриете/архивирате поръчки е като ги архивирате ръчно през уебсайта на Amazon. Като алтернатива можете да изключите известията за поръчки на Amazon на Echo/Alexa, като следвате стъпките по-долу:

  Как да форматирате автоматично дума или фраза в MS Word

1. Отворете приложението Alexa на вашето смартфон устройство.

2. Докоснете раздела Още от долния десен ъгъл.

3. Докоснете опцията Настройки.

4. Докоснете опцията Известия.

5. След това докоснете Amazon Shopping.

6. Сега деактивирайте опцията За артикули в актуализации за доставка под Позволете на Alexa да каже или покаже заглавия за артикули, които сте поръчали.

Как да скриете поръчки в Amazon на iPhone?

Има само един и същ начин да скриете поръчките си както на iPhone, така и на телефони с Android. И на двата типа устройства ще трябва да архивирате поръчките от настолния сайт на Amazon. Следвайте стъпките, споменати по-горе в тази статия, за да скриете поръчки на вашите iPhone устройства през браузъра на телефона.

Можете ли да архивирате поръчка от Amazon, преди да бъде изпратена?

Да, можете да архивирате вашите поръчки от Amazon, преди да бъдат изпратени. Той ще премахне вашите поръчки от списъка ви с редовни поръчки и ще ги скрие в секцията Архивирани поръчки.

Amazon има ли частен режим?

Не, самият Amazon няма опция за частен режим. Но можете да използвате режима инкогнито във вашия браузър, докато осъществявате достъп до уебсайта на Amazon. Ако искате да включите режима „инкогнито“/да отворите нов раздел „инкогнито“ в браузъра си, можете да го направите, като докоснете иконата с три точки в горния десен ъгъл на браузъра.

***

Надяваме се, че сте научили как да скрия поръчките на Amazon. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.