Как да скриете подробности за използването на данни в T-Mobile

T-Mobile е марка за мобилни комуникации, която предоставя различни услуги за достъп до Интернет. Те предоставят услуги за мобилни телефони, лаптопи, таблети, преносими компютри и всички други устройства, които работят с достъп до интернет, като 2G, 4G, 5G и т.н. В тази статия ще разрешим някои често срещани проблеми, свързани с използването на T-Mobile, Подробности за използването на данни на T-Mobile и т.н. Така че, продължете да четете статията до края, за да научите повече за неограничените данни на T-Mobile и историята на браузъра за изтриване на Tmobile.

Как да скриете подробности за използването на данни в T-Mobile

Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи как да видите подробности за използването на данни на T-Mobile и да изтриете подробно записите за разговори на T-Mobile.

  Какво е пълнеж на удостоверения? (и как да се защитите)

T-Mobile наистина ли е неограничен?

Да, той е неограничен за T-Mobile, докато и освен ако не използвате претоварена кула и сте използвали над 50 GB данни в цикъл на фактуриране. Ако не сте на претоварена кула, ще получите неограничена скорост на мрежата, както обеща T-Mobile. Използването на T-Mobile зависи единствено от наличността на кулата.

Как да получите вашата T-Mobile безжична история?

За да проверите хронологията на вашата безжична връзка с T-Mobile на уебсайта на T-Mobile, можете да обмислите следните стъпки:

1. Посетете страницата за вход на T-Mobile и въведете вашите данни за вход.

2. След като влезете, щракнете върху опцията ИСТОРИЯ НА АКАУНТА.

3. Под филтри изберете Услуги и щракнете върху опцията Изтегляне на PDF.

Може ли притежателят на акаунта да види моята интернет история T-Mobile?

Не, притежателят на акаунта не може да види вашата интернет история, тъй като услугата T-Mobile не проследява какво сърфирате. Той просто пази записи на вашите подробности за използването на данни от T-Mobile.

Колко дълго T-Mobile съхранява хронологията на сърфирането?

T-Mobile не следи историята ви на сърфиране. Те следят използването на вашите данни. Така че не е нужно да се тревожите за хронологията си на сърфиране.

Как да скрия моите подробности за използването на данни в T-Mobile?

Не можете да скриете вашите подробности за използването на данни в T-Mobile, тъй като тази функция все още не е предоставена. Но не е нужно да се притеснявате, защото вашите данни за използване на T-Mobile са безопасни в приложението на T-Mobile. Ако искате да намерите подробности за използването на вашия акаунт, можете да ги намерите в секцията за акаунт на приложението T-Mobile. За да получите допълнителна помощ, трябва да разгледате тази страница за поддръжка на T-Mobile.

  Как да изстържете списък с теми от Subreddit с помощта на Bash

Как да изтрия подробности за използването на данни в T-Mobile?

За съжаление, няма начин да изтриете данните си в T-Mobile, тъй като това е единственото доказателство за това колко данни сте консумирали и как използвате T-Mobile. T-Mobile не е предоставил на своите потребители пълномощия да изтриват подробности за използването на данни. За повече помощ относно същото можете да се обърнете към общността на T-Mobile.

T-Mobile показва ли текстови съобщения на сметката?

Не, T-Mobile няма да покаже действителните текстови съобщения в генерираната сметка. Но ще покаже всички номера от вашите текстови съобщения и история на обажданията, което означава номерата, с които сте изпращали съобщения или сте се обаждали.

Колко назад T-Mobile съхранява телефонни записи?

T-Mobile съхранява всички ваши записи за максимум 12 месеца. След този период записите изчезват завинаги и не можете да ги върнете.

Могат ли притежателите на сметки в T-Mobile да четат текстови съобщения?

Не, притежателите на акаунти в T-Mobile не могат да четат текстовите съобщения. T-Mobile не позволява на притежателите на своите акаунти да четат текстови съобщения. Но можете да видите подробностите за използването на T-Mobile от секцията Акаунт на вашия акаунт.

  Защо Netflix пита „Все още ли гледате?“ (и как да го спра)

Може ли T-Mobile да вижда изтрити текстови съобщения?

Не, T-Mobile не може да види изтритите текстови съобщения. След като съобщенията изчезнат, те изчезват завинаги и никой няма достъп до тези съобщения.

Как да изтрия своите записи на разговори в T-Mobile?

За да изтриете записите на обажданията на T-Mobile, ще ви трябва приложение, наречено Digits, разработено от T-Mobile.

Можете да обмислите да следвате стъпките по-долу, за да изтриете записи на разговори:

1. Стартирайте приложението Digits на мобилния си телефон.

2. Докоснете опцията Обаждания от горното меню на приложението,

3. Изберете опцията Редактиране в горния десен ъгъл на екрана.

4. Докоснете опцията Изтриване на всички в долния ляв ъгъл на екрана.

5. Отново докоснете Изтриване в изскачащия прозорец за потвърждение.

Вашите регистрационни файлове са изтрити успешно.

***

Така че се надяваме, че сте разбрали повече за използването на T-Mobile, неограничените данни на T-Mobile, подробностите за използването на данни на T-Mobile и хронологията на браузъра за изтриване на T-Mobile. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.