Как да си направим анонимен акаунт в Instagram

Instagram е една от най-добрите платформи за социални медии, използвани по целия свят. Няколко потребители прекарват много от времето си в превъртане и гледане на роли в Instagram, но някои от нас също са загрижени за безопасността на нашите лични качени данни, като публикации, снимки и истории. Решението на вашия проблем е използването на анонимен акаунт в Instagram или фалшив акаунт в Instagram. Много потребители използват тези фалшиви акаунти, за да защитят поверителността си. Освен това, ако искате да знаете как да развиете анонимен акаунт в Instagram, останете на линия до края! Предлагаме ви полезно ръководство, което ще ви научи как да създадете и използвате записващ акаунт в Instagram.

Как да си направим анонимен акаунт в Instagram

Можете да създадете анонимен акаунт, като преминете към частен акаунт или създадете фалшив акаунт в Instagram. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Какво означава анонимен в Instagram?

Анонимен означава лице или нещо, чието име не е известно или не е публично оповестено. Подобно на анонимен акаунт в Instagram, акаунти, свързани с никакви лични данни, като имейл и мобилен номер, са известни като анонимни акаунти. Тези акаунти нямат никаква информация, свързана със собственика им, и за създаването на тези акаунти се използва номер на записващо устройство или фалшив имейл.

Възможно ли е да имате анонимен акаунт в Instagram?

Да, възможно е да имате анонимен акаунт в Instagram. Много потребители, които са загрижени за сигурността на своите данни, правят анонимен акаунт в Instagram. Има много начини да направите анонимен акаунт в Instagram, както ще ги научите по-нататък в тази статия.

  Как да фиксирате коментари в Instagram на iPhone и Android

Можете ли да видите анонимен акаунт в Instagram?

Не. Анонимните акаунти са предимно частни, което означава, че данните на собственика на акаунта като име, имейл или профилна снимка не се показват публично. Можете да видите потребителското име на анонимен акаунт в Instagram, който също е предимно фалшив. Така че е невъзможно да получите каквато и да е информация за анонимен акаунт в Instagram.

Можете ли да видите Insta Story анонимно?

Вероятно да, можете да видите историята на Insta анонимно, без да уведомявате потребителя за това. Начините за анонимно разглеждане на нечия история са изброени по-долу:

  • Използвайте анонимен акаунт в Instagram.
  • Instagram предварително зарежда множество истории автоматично, за да получите бързо изживяване при гледане на истории, дори когато нямате надеждна Wi-Fi или връзка за данни. Можете да включите самолетен режим на мобилния си телефон и да видите предварително заредената история в Instagram, без да уведомявате автора за тази история. Освен това не забравяйте, че можете да гледате само няколко предварително заредени истории, не всички.

  • Можете да използвате приложение или уебсайт на трета страна, като например InstaStories. Този сайт работи само за публични акаунти, които по някакъв начин не могат да бъдат достъпни в момента.

Можете ли да имате анонимен акаунт в Instagram?

Да, можете да създадете и притежавате анонимен акаунт в Instagram.

Как да си направим анонимен акаунт в Instagram?

Ако сте човек, който използва Instagram и също е загрижен за сигурността на данните, тогава използването на анонимен акаунт в Instagram е най-добрият вариант. Някои от методите за създаване на анонимен акаунт в Instagram са изброени по-долу:

Метод 1: Включете режим на частен акаунт

Instagram има функция за превключване на личния ви акаунт. Ако акаунтът ви е частен, само вашите последователи могат да виждат всички публикации, истории и актуализации, които качвате в акаунта си в Instagram. Този метод не създава проблеми при създаването на анонимен акаунт и показва вашите качени данни на потребителите, които одобрявате. За да направите акаунта си в Instagram личен, следвайте тези инструкции:

1. Отворете Instagram на вашето устройство и докоснете иконата на профила от долния десен ъгъл на екрана.

2. След това докоснете иконата на хамбургер от горния десен ъгъл.

3. Докоснете опцията Настройки.

4. След това докоснете опцията за поверителност.

5. Включете превключвателя за опцията Личен акаунт.

6. След това докоснете опцията Switch to Private, за да потвърдите.

Метод 2: Създайте фалшив акаунт в Instagram

Фалшивите акаунти в Instagram също са Finsta и обикновено се използват от всеки потребител, за да използва Instagram, без да мисли за сигурната поверителност на данните. Стъпките за създаване на фалшив или анонимен акаунт в Instagram са:

1. Стартирайте приложението Instagram на вашето устройство.

2. Докоснете иконата на профил > икона на хамбургер.

3. Докоснете Настройки.

4. Плъзнете надолу и натиснете Добавяне или превключване на акаунти.

5. Натиснете Добавяне на акаунт, както е показано.

6. Докоснете Създаване на нов акаунт.

7. Въведете потребителско име и натиснете Напред.

8. След това въведете парола и натиснете Напред.

9. Натиснете Добавяне на нов телефон или имейл.

10. Сега въведете вашия телефон или имейл ID и натиснете Напред.

Забележка: Използвайте фиктивен имейл адрес и телефонен номер за вашата информация за контакт. В противен случай вашата информация от предишния ви акаунт ще бъде възстановена от Instagram.

11. Следвайте подканите на екрана, за да завършите успешно създаването на вашия акаунт.

След като създадете фалшив акаунт, уверете се, че не свързвате този акаунт с други социални медии или списъка с контакти на телефона си. Това ще попречи на потребителите с вашия Facebook акаунт и мобилен номер да ви намерят в Instagram.

Как да развиете анонимен акаунт в Instagram?

Необходимо е анонимните акаунти в Instagram да имат няколко последователи, така че акаунтите да станат по-малко подозрителни. Някои моменти, които трябва да имате предвид, за да увеличите органично анонимния акаунт в Instagram, са:

  • Публикувайте повече и според алгоритъма на Instagram, публикации, които изглеждат като от приятели или семейство, се появяват в горната част на емисията и качват висококачествено съдържание.

  • Редовно публикувайте ролки, истории и публикации, за да ангажирате последователите си.

Ето как можете да развиете анонимен акаунт в Instagram.

Как се нарича таен акаунт в Instagram?

Тайният акаунт в Instagram е известен също като фалшив акаунт в Instagram, който е известен накратко като Finsta.

Можете ли да използвате фалшиво име в Instagram?

Да, можете да използвате фалшиво потребителско име в Instagram, защото Instagram не извършва никакви проверки на вашето потребителско име. Освен това Instagram има функция за промяна на потребителските имена.

Може ли фалшив акаунт в Instagram да бъде проследен?

да Фалшивите акаунти обикновено се регистрират чрез фиктивни имейли и мобилни номера. С много налични инструменти и технологии е трудно, но възможно да се проследи фалшив акаунт в Instagram. За да научите повече за това, прочетете нашето ръководство за това как да разберете кой е направил фалшив акаунт в Instagram.

Как се прави акаунт в Instagram Burner?

Акаунтът за записване в Instagram е същият като фалшивия акаунт в Instagram, Finsta, и анонимен акаунт в Instagram. Стъпките за създаване на акаунти за записване на Instagram са:

1. Отворете приложението Instagram.

2. Докоснете иконата на профил > иконата на хамбургер > Настройки.

3. Плъзнете надолу и докоснете Добавяне или превключване на акаунти.

4. Натиснете Добавяне на акаунт > Създаване на нов акаунт.

5. Въведете желаните потребителско име и парола и натиснете Напред.

6. Натиснете Добавяне на нов телефон или имейл.

7. Сега въведете вашия фиктивен телефон и имейл ID.

8. Следвайте подканите на екрана, за да създадете записващ акаунт в Instagram.

***

Надяваме се, че това ръководство е било полезно и сте успели да разберете как работи анонимен акаунт в Instagram и как да създадете фалшив акаунт в Instagram. Също така, ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да ги споделите с нас. Също така ни кажете какво искате да научите по-нататък в секцията за коментари по-долу.