Как да си върнете блокирания акаунт в Skout

Skout е бързо развиващо се приложение за социална мрежа, което позволява на потребителите да създават нови приятели. Skout, приложение за iOS и Android, е създадено, за да ви помогне да се запознаете с нови хора във вашия град, квартал и повече от 180 други страни. Той намира потребители наблизо с помощта на GPS на вашето мобилно устройство. Потребителите могат да намерят хора чрез различни критерии за търсене в допълнение към физическата близост. Skout също има огромен брой потребители по целия свят и за да поддържа доверието, Skout продължава да блокира много докладвани акаунти без никакво предупреждение. Така че, ако вашият акаунт в Skout е блокиран и търсите съвети за същото, останете на линия до края. В тази статия ви предоставяме ефективни методи, за да научите как да възстановите акаунта в Skout или как да бъдете отблокиран в Skout. Освен това ще научите какво се случва, когато деактивирате акаунта в Skout.

Как да си върнете блокирания акаунт в Skout

В Skout можете да филтрирате профили, като видите предпочитания, пол и възраст. Повече от 10 милиона души са изтеглили приложението, което е достъпно на 14 различни езика. Освен това Skout е най-високо оценено приложение за социални съобщения сред тийнейджърите, тъй като е насочено към младата аудитория. Не можете да си върнете директно блокирания акаунт в Skout. Само потребителят на Skout, който ви е блокирал, може да ви деблокира. И другият единствен оставащ начин е да се свържете с екипа за поддръжка на Skout, за да подадете заявка за деблокиране на вашия акаунт в Skout. Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи същите в детайли с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

  Как да създадете стартиращ USB за всяка настолна операционна система

Какво се случва, ако деактивирате акаунта си в Skout?

Ако деактивирате акаунта в Skout, другите потребители на Skout, включително вашите добавени приятели, няма да могат да видят вашия профил. А акаунтът ви ще бъде закрит и окончателно изтрит, ако не го активирате отново в рамките на 60 дни.

Може ли вашият акаунт в Skout да бъде хакнат?

Да, вашият акаунт в Skout може да бъде хакнат. Има много случаи в Интернет, при които акаунтите на Skout са били хакнати и от техните акаунти са изпратени спам съобщения, което кара Skout да деактивира акаунта на Skout.

Защо вашият акаунт в Skout беше блокиран?

Много потребители на Skout съобщиха, че Skout е блокирал акаунта им без видима причина и без предварително предупреждение. Основната причина, поради която Skout може да е блокирал акаунта ви, е, че някой може да ви е докладвал по някаква причина. Причините, поради които някой може да е докладвал за вашия акаунт, са:

  • Вашият акаунт може да се хареса подозрително на някого, защото нямате профилна снимка, тъй като може да се разглежда като твърде странна.
  • Изпратихте съобщение или изпратихте снимки, които бяха счетени за неподходящи.
  • Ако сте направили силно обидно изявление пред някой друг, има голяма вероятност да докладвате.
  • Вашият акаунт ще бъде блокиран, ако сте използвали приложение на трета страна, за да хакнете или промените нещо в приложението Skout.

Когато Skout блокира вашия акаунт, те маркират вашия IP адрес. Дори ако преинсталирате приложението или създадете нови акаунти, не можете да влезете в Skout с телефона, който е бил ограничен. Потребителите на Skout често се оплакват от това и след като акаунтът ви бъде блокиран, е почти невъзможно да бъде деблокиран.

Защо Skout изтрива вашия акаунт?

Скаут стана известен сред тийнейджърите и младата публика. Но Skout има някои строги политики за защита на поверителността на своите потребители. Широко използваното приложение Skout за запознанства и срещи с хора понякога блокира потребителите и изтрива акаунтите им за неподходящо поведение в платформата или сте използвали инструменти на трети страни, за да хакнете нечий акаунт в Skout.

Как да отблокирам в Skout?

Ако някой ви е блокирал в Skout по някаква причина или за да прекрати разговора с вас, няма начин да деблокирате акаунта си. Но само потребителят, който е блокирал акаунта ви, може да ви деблокира в Skout. Така че, ако сте блокирали някого по-рано, следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате този акаунт в приложението Skout.

  Как вашият iPhone скоро може да замени ключовете ви за кола

Забележка: Уверете се, че сте влезли във вашия акаунт в Skout.

1. Отворете приложението Skout на вашето устройство.

2. Докоснете иконата на профила от горния ляв ъгъл, както е показано по-долу.

3. Докоснете Настройки.

4. Сега докоснете опцията Блокирани потребители.

5. Изберете от списъка желания потребител, който искате да деблокирате.

6. След това докоснете опцията Деблокиране от горния десен ъгъл.

7. Отново докоснете Unblock от изскачащия прозорец, за да потвърдите процеса на деблокиране.

Как да възстановите блокиран акаунт в Skout на iPhone?

Няма директен начин да възстановите блокирания акаунт на вашия iPhone. Трябва да се свържете с екипа за поддръжка на имейла за поддръжка: [email protected] Преди да се свържете с екипа за поддръжка, можете да опитате други методи:

Забележка: Тези методи може или не могат да работят за вас.

  • Изчистете кеша на приложението Skout
  • Преинсталирайте приложението Skout
  • Опитайте да създадете нов акаунт, като използвате различен имейл адрес и друго устройство
  • Променете UIN кода на телефона си (Това може да стане само чрез хакване на телефона ви)

Как да си върнете акаунта в Skout?

Когато имате блокиран акаунт в Skout, те отбелязват вашия IP адрес. Дори ако преинсталирате приложенията или създадете нови акаунти, не можете да влезете в Skout с помощта на телефона, който е бил ограничен. След като Skout блокира или изтри вашия акаунт, е много трудно или почти невъзможно да бъдете отблокиран в Skout или да възстановите акаунта на Skout. Един от единствените възможни начини за възстановяване е да се свържете с екипа за поддръжка на адрес [email protected]

Как да възстановите акаунта си в Skout?

Ако акаунтът ви не е блокиран и искате да възстановите акаунта в Skout, трябва да влезете в приложението Skout на вашето устройство. Следвайте стъпките по-долу, за да нулирате паролата си за Skout и да я възстановите:

1. Отворете приложението Skout на мобилния си телефон.

2. Докоснете иконата за имейл, както е показано по-долу.

Забележка: Можете също да изберете всяка друга опция за влизане, която искате да изберете.

  Какво представлява чипът M1 на Apple за Mac?

3. Сега докоснете опцията Влизане с имейл.

4. Докоснете Забравена парола?

5. Въведете вашия регистриран имейл в Skout и докоснете Reset Password.

6. Сега потърсете Skout mail, съдържащ връзка за нулиране на парола, и докоснете предоставената връзка.

7. На сайта за нулиране на парола въведете и въведете отново новата желана парола и докоснете Задаване на моята парола.

Забележка: Уверете се, че и двете пароли са абсолютно еднакви.

8. Отново отворете приложението Skout и влезте с вашия имейл ID и нова парола.

Как да разберете дали някой ви е блокирал в Skout?

Трудно е да разберете кога вашият акаунт в Skout е блокиран от някого. Skout не ви показва никакви известия и не ви уведомява, ако някой ви е блокирал в Skout. Но можете да разберете, ако някой ви блокира в Skout, тъй като няма да можете да му изпратите съобщение или да видите неговия профил, тъй като той няма да се показва във вашите контакти или списък със съобщения. В резултат на това те вече не могат да ви видят, но могат да ви деблокират в бъдеще, ако размислят.

Има ли обслужване на клиенти на Skout?

Meet Group, Inc. е собственик и оператор на Skout. Ако искате да се свържете или да достигнете до Skout с вашите запитвания и предложения, можете да ги изпратите на адрес [email protected] Също така можете да се свържете с тях на техния номер за обслужване на клиенти: (215) 862-1162.

***

И така, надяваме се, че сте разбрали как да възстановите блокирания акаунт в Skout с подробните стъпки за ваша помощ. Можете да ни уведомите за всякакви въпроси относно тази статия или предложения за всяка друга тема, по която искате да направим статия. Пуснете ги в раздела за коментари по-долу, за да знаем.

x