Как да си върна стария Snapchat акаунт

Snapchat създава истории, преди други играчи да влязат на пазара. Филтрите за промяна на играта, въведени от тях, все още се считат за най-добрите сред останалите. Той управляваше социалните медии, преди Instagram да завладее всичко. Когато Instagram излезе като подобрена версия, много хора напуснаха старите си акаунти в Snapchat и преминаха към Instagram, като по този начин загубиха достъп до своите акаунти или данни, съхранявани в техните профили в Snapchat. В търсене на всичките си стари снимки и съобщения, твърде ли сте озадачен как да си върна стария акаунт в Snapchat? Предлагаме ви полезно и ефективно ръководство, което ще ви научи как да си върнете стария Snapchat и много повече около същия проблем.

Как да си върна стария Snapchat акаунт

Възможно е да си върнете акаунта в Snapchat, като влезете отново в акаунта си или нулирате паролата на конкретния акаунт. Нека видим и двата метода с подробни стъпки, подпомогнати с полезни илюстрации.

Мога ли да получа достъп до стар акаунт в Snapchat?

Да, възможно е да си върнете стария Snapchat акаунт. Има няколко начина да направите това:

  • Ако сте деактивирали акаунта си, в рамките на 30 дни след заявка за деактивиране. В този случай можете да влезете в акаунта си, като въведете потребителското си име в приложението на устройството, на което сте влезли.
  • Вторият метод включва въвеждане на вашето потребителско име и парола. Ако сте забравили паролата си, не се колебайте да използвате своя телефонен номер или имейл ID за възстановяване.
  Как да изтриете изпратено съобщение в Snapchat

Как да възстановя стария си акаунт в Snapchat?

Ако не можете да си спомните паролата на стария си акаунт в Snapchat и ако не сте деактивирали акаунта си, възстановяването на акаунта е възможно чрез стъпките, посочени по-долу:

1. Отворете приложението Snapchat на вашето устройство.

2. Натиснете Влизане.

3. Докоснете Забравена парола?

4. Докоснете чрез имейл.

Забележка: Можете също да натиснете чрез Телефон, за да получите обаждане или OTP. Просто въведете еднократната парола или взаимодействайте с предварително записания разговор, за да получите достъп за нулиране на паролата.

5. Въведете имейл адреса и натиснете Изпрати, за да получите имейл, който ще ви позволи да нулирате паролата си.

6. От вашата входяща кутия докоснете полученото съобщение за нулиране на парола в Snapchat > ​​връзка за нулиране, както е показано по-долу.

7. Въведете новата парола два пъти, за да потвърдите и докоснете Запазване, за да нулирате паролата.

Къде мога да намеря инструмента за възстановяване на акаунт в Snapchat?

Намирането на инструмента за възстановяване на акаунт в Snapchat е лесно. Ако вече сте създали код за възстановяване, тогава инструментът за възстановяване ще бъде намерен, като следвате стъпките по-долу:

1. Отворете приложението Snapchat.

2. Докоснете иконата на профил в горния ляв ъгъл, за да видите вашия профил.

3. Докоснете иконата на зъбно колело за настройки.

4. Докоснете Двуфакторно удостоверяване.

Как да си върна стария Snapchat акаунт? Как да си върнете стария Snapchat, ако сте забравили паролата си?

Ако сте загубили достъп до акаунта си в Snapchat или не сте запомнили паролата, не трябва да се притеснявате. Следвайте стъпките по-долу, за да си върнете стария акаунт, в случай че забравите паролата:

1. Стартирайте Snapchat на телефона си и докоснете опцията Вход.

2. Докоснете Забравена парола? > чрез телефон.

3. Въведете своя ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР и натиснете Изпрати.

4. Сега въведете кода за потвърждение и докоснете иконата Готово.

  Как да промените, когато съобщенията изтичат в Snapchat

5. Въведете паролата два пъти, за да потвърдите и натиснете Изпрати.

Как мога да получа стария си Snapchat акаунт без парола?

Искате да си възвърнете контрола върху акаунта си в Snapchat, но сте загубили паролата? Разгледайте стъпките, дадени по-долу, за да създадете нова парола:

1. Отворете Snapchat на вашето устройство.

2. Докоснете Вход > Забравена парола?

3. Докоснете чрез имейл.

4. Въведете имейл адреса и натиснете Изпрати.

5. Отворете вашата пощенска кутия и намерете имейла за нулиране на парола за Snapchat, който сте получили.

6. Докоснете връзката за нулиране в този имейл.

7. На следващата страница въведете паролата в полетата New Password и Confirm Password, както е показано по-долу.

8. Накрая докоснете Запазване, за да нулирате паролата, както е показано по-горе.

Как да разбера какъв имейл съм използвал за Snapchat?

Няма дефинирана процедура, за да разберете какъв имейл сте използвали за акаунта си, но ви предлагаме един лесен за използване метод за същото.

1. Отворете приложението Имейл на вашето устройство.

2. Въведете Snapchat в лентата за търсене, както е подчертано по-долу.

Сега филтрирайте през различни пощенски кутии в търсене на имейли, получени от приложението, което ще посочи имейл адреса, използван преди това за достъп до приложението Snapchat. Направете това с всички имейл идентификатори, които притежавате.

Мога ли да си върна стария акаунт в Snapchat след 30 дни?

Да, можете да си върнете стария акаунт след 30 дни. Ако сте деактивирали акаунта си, той ще бъде деактивиран за 30 дни. Приятелите ви няма да могат да се свържат с вас, докато акаунтът ви е деактивиран. Snapchat изтрива за постоянно вашия акаунт само след 30 дни от заявката за деактивиране.

Как да възстановите изтрит акаунт в Snapchat след 30 дни?

Невъзможно е да възстановите акаунта след 30 дни след изтриването. Получавате 30 дни от деня на деактивирането, ако искате да възстановите акаунта си. Акаунтът се изтрива завинаги от сървърите. Вашите данни вече не могат да бъдат извличани и възстановявани. Винаги обаче можете да създадете нов акаунт, за да използвате тази социална медийна платформа.

  Как да коригирате грешка с докосване за повторен опит в Snapchat Lens

Как мога да възстановя моя Snapchat без телефонен номер или имейл?

Понякога може да забравите телефонния номер или имейл, свързани с вашия акаунт в Snapchat, или ако вече нямате достъп до свързаните. В такъв случай трябва да се свържете с поддръжката, за да възстановите акаунта. Следвайте стъпките по-долу:

1. Отидете на страницата за поддръжка на Snapchat.

2. Натиснете Свържете се с нас.

3. Докоснете Нямам достъп до моя акаунт.

4. В О, не! Кажете ни повече… раздел, докоснете опцията Не мога да потвърдя моя имейл и мобилен номер.

5. Плъзнете надолу и докоснете YES под Нуждаете се от помощ с нещо друго? както е показано по-долу.

6. След това попълнете задължителните полета и натиснете ИЗПРАТИ.

С тази информация те ще сканират базата данни за частични прилики в телефонните номера и имейл идентификаторите и ще ви помогнат да възстановите акаунта си и да нулирате паролата си. Не забравяйте да проверите входящата си кутия за имейли, получени от Snapchat.

Snapchat изтрива ли неактивни акаунти?

Не, не изтрива неактивни акаунти. Въпреки това, след 30 дни неактивност от деактивирането на вашия акаунт, той ще бъде окончателно изтрит и изтрит от сървърите.

Защо Snapchat изтри акаунта ми?

Snapchat има сериозни и строги правила и условия за използването на своята платформа. Много потребители не спазват изискванията и акаунтите им се забраняват или изтриват. Вашият акаунт може да бъде изтрит или заключен поради следните причини:

  • Ако осъществявате достъп до Snapchat или неговите услуги чрез приложение, плъгин или модификация на трета страна
  • Изпращане на спам или участие в каквато и да е дейност, която нарушава Правилата на общността на Snapchat, като голота
  • Те откриха подозрително поведение във вашия акаунт, което показва, че е бил хакнат

***

Надяваме се, че тази статия беше полезна и научих как да си върна стария акаунт в Snapchat. Кажете ни кой метод работи най-добре за вас. Моля, пуснете вашите запитвания или предложения в секцията за коментари, ако има такива. Освен това ни кажете какво искате да научите след това.