Как да разделите екрана на iPhone

iPhone е един от най-продаваните продукти на Apple Inc и предоставя няколко практически функции, базирани на популярната операционна система iOS. И една от най-обсъжданите функции е функцията за разделен екран. Това е най-търсената функция в днешно време на смартфоните, тъй като хората обичат и искат да изпълняват много задачи на своите телефони през цялото време. В тази статия ще разгледаме функцията за разделен екран на iPhone и нейната достъпност на iPhone. И ако може да се използва на iPhone, ще знаете как да разделяте екрана на iPhone X, 11, 12 или 13 и как да разделяте екрана на iPhone iOS 14 и 15.

Как да разделите екрана на iPhone

Вградената функция за разделен екран все още не е налична в iPhone, но можете да разделите екрана си, като използвате някое от наличните приложения. Прочетете тази статия до края, за да разберете как можете да видите две приложения на екрана на вашия iPhone едновременно, като използвате приложение.

  Как да намеря човек в обслужването на клиенти на Verizon

Какво означава разделен екран на iPhone?

Функцията за разделен екран разделя екрана на две части, за да стартирате две приложения едновременно, за да спестите време. Тази функция разделя екрана на телефона и ви позволява да заредите всякакви две приложения, за да ги гледате и използвате. Въпреки това, не можете да използвате функцията за разделен екран на iOS, тъй като няма такава опция, налична за потребители в настройките на iOS. И ако все пак искате да знаете как да разделите екрана на iPhone X, 11, 12 или 13, ще трябва да инсталирате приложение на трета страна, като Split Screen – Dual Window. Ако искате да научите повече за функцията за разделен екран, предоставена от Apple за macOS или iPad, можете да посетите тяхната поддръжка на Apple за разделен екран.

Трябва ли клетъчните данни да са включени или изключени за разделен екран?

Няма значение, тъй като клетъчните данни не влияят по никакъв начин на работата на функцията за разделен екран. Но ако се нуждаете от интернет връзка, за да използвате конкретно приложение, активно в режим на разделен екран, трябва да имате включени клетъчни данни или Wi-Fi на вашето устройство.

Как да разделя екрана на iPhone?

Можете да разделите екрана на iPhone, но с приложение на трета страна. В iOS няма вградена функция картина в картина, която да ви позволи да разделите екрана на вашия iPhone от там. Следвайте предстоящите стъпки, за да научите как да направите това.

  25 най-добри тапети за Samsung Galaxy S9 и S9+

1. Отворете приложението App Store на вашия iPhone.

2. Докоснете иконата за търсене в долния десен ъгъл.

3. Сега докоснете лентата за търсене.

4. Въведете Split Screen – Dual Window в лентата за търсене и го докоснете от резултатите от търсенето.

5. Инсталирайте приложението Split Screen – Dual Window на вашия iPhone.

6. Отворете инсталираното приложение и стартирайте всички приложения в прозорците на браузъра на приложението с техните уеб версии.

Как да използвам 2 екрана на моя iPhone?

За да използвате 2 екрана или да използвате iPhone с разделен екран, трябва да инсталирате приложение на трета страна и да го използвате с помощта на стъпките, посочени по-долу:

1. Отворете приложението App Store и докоснете иконата за търсене.

2. Докоснете лентата за търсене и въведете Split Screen – Dual Window. Докоснете подходящия резултат от търсенето.

3. След това изтеглете и инсталирайте Split Screen – Dual Window.

4. Сега стартирайте желаните приложения в прозорците на браузъра на приложението с техните уеб версии.

Как да разделя екрана на iPhone? Как да разделите екрана на iPhone X, 11, 12 или 13?

За да използвате тази функция на някои от най-новите iPhone, като iPhone X, 11, 12 и 13, трябва да инсталирате приложения на трети страни за същото, можете да използвате следния метод:

1. Отворете приложението App Store на вашия iPhone.

  Как да поправите VLC Converter без аудио грешка

2. Докоснете иконата за търсене > лента за търсене.

3. Потърсете Split Screen – Dual Window и изберете желания резултат.

4. Докоснете GET, за да инсталирате приложението Split Screen – Dual Window.

5. По този начин можете да използвате всички прозорци на браузъра на приложения с разделен екран като техни уеб версии.

Как да изпълнявате няколко задачи с картина в картина на iPhone iOS 14 и 15?

Многозадачността с режим Картина в картина на iPhone iOS 14 и 15 означава разделяне на екрана. Следвайте предстоящите стъпки, за да научите как да разделяте екрана на iPhone iOS 14 и 15:

Забележка: Само най-новите iPhone с iOS 14 и 15 имат достъп до тази функция. Освен това можете да използвате режим Картина в картина само за гледане на видеоклипове или по време на лице, тъй като в режим Картина и Картина не са разрешени други приложения.

1. По време на време за лице или когато се възпроизвежда видео, плъзнете нагоре и плъзнете видеоклипа или времето за лице в горната част на екрана.

2. Ако искате да скриете видеото или времето за лице, плъзнете този прозорец наляво.

***

Надяваме се, че сте научили как да разделяте екрана на iPhone. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.