Как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram Story

Instagram има доста лудост сред всички поколения. Можете лесно да намерите млади до по-възрастни хора, които се опитват да се възползват от новите функции на Instagram като филтри за камери, барабани, изпращане на съобщения и др. Ако сте любопитни за тези функции и искате да научите повече за Instagram, вие сте на правилното място. Ние сме тук, за да ви просветим как да разберете дали някой ви е ограничил в историята на Instagram и как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram DM.

Как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram Story

Ограничаването на която и да е платформа за социални медии не е забавно, но първо трябва да потвърдите този случай, преди да действате. Можете лесно да го стартирате, като го проверите от собствения си акаунт в Instagram със стъпките за него, изброени по-късно в тази статия. Продължавайте да четете, за да научите повече за това!

  Как да изтеглите вашите данни от Instagram

Какво се случва, когато някой ви ограничи в Instagram?

Има няколко точки, които можете да проверите как да разберете дали някой ви ограничава в историята в Instagram или DM:

  • Вече няма да можете да виждате активното им състояние в директни съобщения. Независимо дали са онлайн или не, вие ще бъдете лишени от това знание.
  • Вашите директни съобщения до тях ще бъдат или непрочетени, или в заявката им за съобщение, следователно изчакващи.
  • Вашите коментари за техните публикации ще бъдат видими само за тях и за вас.

Ако някой ме ограничи в Instagram, мога ли да видя тяхната история?

Да, дори ако някой ви е ограничил в Instagram, пак можете да видите неговата история. Ограничението не ви пречи да гледате профила, историята или видеоклиповете на лицето.

Ако някой ви ограничи в Instagram, можете ли да видите неговите харесвания?

Да, ограничението не спира ограничен потребител на Instagram да преглежда профили, харесвания и коментари. Можете да видите харесвания на публикация на някого, дори ако той е ограничил акаунта ви.

Ако някой ме ограничи в Instagram, мога ли все пак да му изпращам съобщения?

Да, ако някой ви ограничи в Instagram, все още можете да му изпратите съобщение. Ограничените потребители могат да виждат профила на останалите, точно както всеки друг потребител на Instagram. Те могат също да изпращат директни съобщения до лицето, което ги е ограничило. Единствената уловка е, че вашето съобщение ще отиде направо в секцията за заявки на директните съобщения или няма да знаете дали те са прочели вашите съобщения или не.

  Instagram знае ли дали купувам последователи? Ще забранят ли акаунта ви?

Как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram?

Проверката дали някой ви е ограничил в Instagram е много лесно. Има няколко начина, по които можете да го проверите.

  • Можете да използвате акаунта на общ приятел, за да видите дали другият потребител ви е ограничил или не. Ако бъде ограничен, общият потребител няма да може да види вашия коментар за публикацията на потребителя, който ви е ограничил.
  • Можете също да го проверите, като изпратите на потребителя директно съобщение, тъй като вашето съобщение ще лежи в секцията за заявка за съобщение на потребителя и следователно няма отговор от него.

Ами ако не ви следват обратно?

Самият Instagram не ви уведомява за прекратяване на следенето на дейности от последователи, но винаги можете да използвате приложение на трета страна, за да го проверите. Можете също така да получите отговор как да разберете дали някой ви е ограничил в историята на Instagram, като проверите дали ви следва или не.

1. Отворете приложението Instagram.

2. Докоснете иконата на профил в долния десен ъгъл.

3. Сега докоснете Последователи.

4. Въведете името на желания профил в лентата за търсене.

5. Ако не ви последват обратно, ще се покаже резултатът Няма намерени потребители.

  Как да пренаредите филтрите за поръчка, които се появяват в Instagram

Ами ако нямат профилна снимка?

Ако потребител на Instagram няма снимка на профила, това означава:

  • Не са качвали нито един.
  • Поради лични/поверителни причини, те са решили да останат анонимни от другите потребители.

Как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram Story или DM?

Ако някой ви е ограничил в историята на Instagram, няма да бъдете уведомени за това. Как да разберете дали някой ви е ограничил в историята на Instagram е лесно. Всичко, от което се нуждаете, е помощта на общ приятел в Instagram. Ако те могат да видят историята на другия човек, докато вие не можете, тогава е сигурно, че човекът ви е ограничил да гледате неговата история. Ако търсите как да разберете дали някой ви е ограничил в Instagram DM, тогава можете да го проверите чрез:

  • Директно изпращане на съобщения до потребителя.

  • Ако те не са отговорили на вашето съобщение и едновременно са активни в своята емисия, тогава има вероятност да са ви ограничили.

Можете да научите повече за ограничени и неограничени акаунти в Instagram от страницата за помощ на Instagram.

***

Надяваме се, че сте научили как да разберете дали някой ви е ограничил в историята на Instagram. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.