Как да прехвърлите баланса на Amazon Gift Card към друг акаунт

Подаръчните карти на Amazon са предплатени карти, които можете да изпратите на любимите си хора като подарък. Подаръчните карти дават на получателите свобода по отношение на избора на подарък. Можете да закупите всичко в този диапазон от парите, получени от карта за подарък от платформата за пазаруване в Amazon. Отминаха дните, когато се чудехте какъв подарък да подарите на любимите си хора, но сега можете да изпращате карти за подаръци онлайн доста лесно. Ако сте някой, който търси съвети за същото, ние ви предлагаме полезно ръководство, което ще ви научи как да прехвърлите баланс от карта за подарък на Amazon към друг акаунт.

Как да прехвърлите баланса на Amazon Gift Card към друг акаунт

По-нататък в тази статия ще научите дали можете да прехвърлите подаръчните карти на Amazon или не. Освен това ще разберете как можете да прехвърлите eGift карти към другия акаунт в Amazon с помощта на подробни изброени стъпки.

Мога ли да прехвърля баланса на Amazon Gift Card към друг акаунт? Възможно ли е да прехвърлите баланса на вашата карта за подарък на Amazon?

Не, не можете да прехвърлите баланс от карта за подарък на Amazon към друг акаунт. Не е възможно да прехвърлите баланса на вашата карта за подарък на Amazon директно, но можете да изпратите eGift карта до желания акаунт в Amazon. Парите ще бъдат добавени към тяхната сметка за плащане в Amazon за по-нататъшна употреба.

  Как да поправите, че камерата на Google Meet не работи

Как да прехвърля баланс на карта за подарък на Amazon към друг акаунт?

Съгласно Общите условия на Amazon е забранено прехвърлянето на баланс от карта за подарък от един акаунт в друг. Въпреки това, вашата карта за подарък може да бъде неизкупена, като се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на Amazon. След това можете да го осребрите в друг акаунт в Amazon. Също така, от своя страна, можете да изпратите eGift карта на вашите близки по следния начин:

1. Посетете Amazon Gift Cards Store и щракнете върху eGift Cards отгоре.

2. Щракнете върху желания стил на картата за подарък.

3. Изберете Сума и Тип на доставка, както е показано.

4. Въведете имейл адреса на получателя, името на подателя, съобщението, количеството и датата на доставка.

5. Накрая кликнете върху Купете сега и завършете процеса на плащане, за да изпратите картата eGift.

Забележка: Получателят ще получи сумата в своя акаунт в Amazon Pay.

Можете ли да прехвърлите карта за подарък на Amazon към друг акаунт?

Не, не можете да прехвърлите вашата карта за подарък Amazon към друг акаунт. Но можете да изпратите карта за подарък на всеки чрез текст или имейл и получателят ще получи сумата в картата в своя баланс за плащане в Amazon. Следвайте стъпките, споменати по-горе, за да го разберете в подробности.

Как да прехвърля карта за подарък към друга сметка?

Не можете да прехвърлите карта за подарък към друг акаунт, след като кодът за иск е осребрен. Можете да се свържете с Amazon Help и да поискате да отмените изкупуването на картата за подарък с помощта на предстоящите стъпки.

1. Посетете Amazon Help във вашия браузър.

2. Щракнете върху Стартиране на чат.

  Как да изтеглите Google Meet

Забележка: Можете също да използвате функцията Call me, ако нямате достъп до функцията за чат.

3. Ще се отвори прозорецът за чат с Amazon Customer Service.

4. Започнете разговора с помощника за чат на Amazon и изберете Управление на моя акаунт, Prime или карти за подарък.

5. Продължете да избирате подходящите опции, за да предадете желаната заявка.

След като картата за подарък се върне в оригиналния акаунт, можете да я прехвърлите в желаната от вас сметка.

Мога ли да прехвърля баланса на Amazon Gift Card към PayPal?

Не, не можете да прехвърлите баланса на карта за подарък на Amazon към PayPal. Въпреки това, можете да използвате Amazon Pay, за да изпращате и получавате eGift карти до всеки желан акаунт.

Мога ли да прехвърля баланса на Amazon Gift Card към банкова сметка?

Не, не можете да прехвърлите баланса на картата за подарък на Amazon директно към банкова сметка, тъй като тези средства могат да се използват само за закупуване на артикули в самия Amazon. Има един начин парите ви да бъдат преведени обратно във вашата банкова сметка, ако поръчате нещо в Amazon чрез Amazon Pay и го анулирате незабавно. Ще получите възстановяване на сумата по банковата си сметка след приключване на процеса на анулиране. Въпреки това, това не би било етично от ваша страна и трябва да се има предвид само при спешни случаи.

Мога ли да прехвърля баланса на Amazon Gift Card към кредитна/дебитна карта?

Не, не можете да прехвърлите баланса на картата за подарък на Amazon към кредитна/дебитна карта, тъй като това ще изисква от вас да прехвърлите средства от баланса на вашата карта за подарък към вашата банкова сметка, което не е възможно.

Мога ли да прехвърля баланса на Amazon Gift Card в друга държава?

Не, не можете да изпратите баланса на вашата карта за подарък на Amazon в друга държава. Можете да изпращате карти за подаръци на Amazon само на всеки, който има акаунт в Amazon, без значение в коя държава. Всичко, което трябва да направите, е да изберете правилната валута, да влезете в уебсайта на Amazon на съответната държава и да проверите дали отговаряте на условията и статуса на изкупуване в тази страна.

  Alexa, защо служителите гледат моите данни?

Мога ли да използвам баланса в Google Play на Amazon?

Не, не можете да използвате баланса в Google Play на Amazon. Балансът в Play Store не може да се използва за уебсайтове за електронна търговия. Може да се използва само за приложения и игри в Play Store, както и за покупки в приложението.

Как да подаря карта Amazon?

Има различни видове карти за подаръци като електронни карти за подарък, физически карти за подаръци, карти за подаръци за марка и корпоративни/насипни карти. Тук ще видим как да изпратите карта за физически подарък чрез тези стъпки:

1. Посетете Amazon Gift Cards Store.

2. Изберете ФИЗИЧЕСКИ ПОДАРЪЧНИ КАРТИ.

3. Щракнете върху желания стил на картата за подарък.

4. Накрая кликнете върху Купете сега и завършете процеса на плащане.

5. След като получите картата за физически подарък, можете да я подарите на всеки, който пожелаете.

Можете също да изпратите eGift карта на всеки. За да направите това, следвайте стъпките, споменати по-рано в статията.

Как да осребрите карта за подарък на Amazon?

За да осребрите карта за подарък, следвайте тези стъпки, след като влезете в акаунта си в Amazon:

1. Щракнете върху иконата Всички хамбургери в горния ляв ъгъл на началната страница на Amazon.

2. Щракнете върху опцията Вашият акаунт под Помощ и настройки.

3. Щракнете върху раздела Карти за подаръци.

4. Щракнете върху опцията Осребряване на карта за подарък от левия панел.

5. Въведете кода за иск и щракнете върху Приложи към баланса си, за да осребрите карта за подарък на Amazon.

***

Надяваме се, че сте научили как да прехвърляте баланс на карта за подарък на Amazon. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни какво искате да научите по-нататък.