Как да преместите бутона надолу в приложението Reddit

Reddit не изглежда като прекалено сложен уебсайт за навигация, но да направим съдържанието му лесно за гледане в мобилно приложение е предизвикателство. Разнообразието на съдържанието е огромно; получавате всичко – от текстови публикации, видеоклипове, изображения, GIF файлове до връзки. На всичкото отгоре има коментарите и вложените нишки за коментари. Официалното приложение Reddit както за iOS, така и за Android има малък бутон надолу, който помага за улесняване на навигацията в нишките, но може да попречи, тъй като се носи над съдържанието. Това, което малко хора може да знаят и потребителят на Reddit u/Neonlad е открил, е, че можете да преместите бутона надолу в приложението Reddit. Можете буквално да го позиционирате където пожелаете.

  Virtru ви позволява да изпращате сигурни имейли от Gmail, Outlook и Yahoo Mail

Бутон надолу в приложението Reddit

Бутонът надолу, ако не го разпознавате с това име, е плаващият бутон с две стрелки, сочещи надолу. За да го видите, трябва да докоснете публикация и да започнете да превъртате през коментарите.

Докоснете и задръжте бутона и той ще стане по-голям, стига да го държите. Плъзнете го до всяка част от екрана, която искате, и след това го освободете. Бутонът ще остане там, където го пуснете.

Бутонът надолу в приложението Reddit запомня позицията си, след като е бил преместен. Можете да го преместите отново, когато имате нужда. Всеки път ще си спомня последното място, където е изпуснато.

  Как да си сътрудничим на Microsoft Whiteboard

Това е полезно както за текстови публикации, така и за други типове публикации. За текстови публикации бутонът непременно прикрива нещо. Той е малък, така че не може точно да скрие цял абзац или дори изречение, но ако се опитвате да прочетете тема, това може постоянно да доведе до по-лошо изживяване при четене. Свободата да го премествате означава, че можете да го позиционирате някъде, което прави четене по-добре.

За други публикации, тези, които не са базирани на текст, свободата да преместите бутона означава, че съдържанието никога не е скрито. Представете си, че всяко изображение в Reddit има досаден бутон отстрани. Разбира се, може да е отстрани, но въпреки това ще пречи на изображението.

  15 специални символа, които трябва да знаете за Bash

Очевидно е, че много мисли се влага в дизайна на приложението и без съмнение Reddit се вслушва в обратната връзка от своите потребители, докато го разработва и усъвършенства. Изглежда, че тъй като приложението е сложно, въвеждането на борда оставя няколко неща, които потребителите могат да открият сами.

Можете да преместите бутона надолу в приложението Reddit както за iOS, така и за Android.