Как да премахнете акаунт от приложението Messenger

Когато става въпрос за чат в социалните медии, приложението Facebook Messenger идва на ум. Всяка следваща година Facebook прави някои промени в приложението Messenger. Както през 2008 г., това беше обикновен Facebook чат; през 2011 г. е разработен за потребители на iOS и Android; през 2015 г. се отдели от приложението Facebook; а през 2018 г. предостави на потребителите услуга за разговори. През 2020 г. Facebook пусна настолното приложение Messenger за Windows и macOS. Вече има услуга за видео и гласови разговори и други страхотни функции за чат. Въпреки че Messenger е най-известното и най-лесното за използване приложение, някои потребители съобщават за проблеми. Ако сте един от онези, които имат въпроси, като например как да премахна акаунт от приложението Messenger и защо не мога да премахна акаунта си в Messenger, очаквайте отговорите до края. Ще научите също как да изтрия своя акаунт в Messenger без Facebook и как да изляза от акаунт в Messenger. Тази статия ще ви помогне да намерите решението на всички ваши въпроси.

Съдържание

Как да премахнете акаунт от приложението Messenger

Ще разберете как да премахнете акаунт от приложението Messenger по-нататък в тази статия. Продължете да четете, за да научите повече за него в подробности.

Забележка: Тъй като смартфоните нямат едни и същи опции за настройки, те варират от производител до производител. Следователно, уверете се, че настройките са правилни, преди да промените някоя от тях на вашето устройство.

Защо не мога да премахна акаунта си в Messenger?

Има някои сериозни причини, поради които не можете да премахнете акаунта си от Messenger.

  • Една от често срещаните причини е, че повечето потребители се опитват да премахнат Messenger, без да изтриват акаунтите си във Facebook. Вашият Facebook е свързан с Messenger, така че първо трябва да изтриете акаунта си във Facebook, след което само вие можете да премахнете акаунта си в Messenger.
  • Друга причина може да е, че когато сте активирали функцията за възстановяване на акаунт в Messenger, вашият акаунт в Messenger е бил постоянно запазен на вашето устройство, дори ако сте загубили своя телефонен номер или имейл адрес.

Как да изляза от акаунт в Messenger?

Следват стъпките, чрез които можете да излезете от акаунт в Messenger:

Забележка: Уверете се, че сте влезли в приложението Messenger с вашия Facebook акаунт.

1. Отворете Messenger приложение на вашия телефон.

  4 най-добри инструмента за байпас на Samsung FRP, които да опитате

2. Докоснете иконата на профила от горния ляв ъгъл на екрана.

3. Плъзнете надолу и натиснете Настройки на акаунта.

4. След това натиснете Сигурност и влезте.

5. Докоснете Вижте повече от раздела КЪДЕ СТЕ ВЛЕЗЛИ, както е показано по-долу.

6. Докоснете Изход от всички сесии.

7. Накрая докоснете Изход, за да потвърдите действието.

Как да премахна акаунт от моето приложение Messenger? Как да премахнете акаунт от приложението Messenger?

Можеш премахнете акаунт от вашето приложение Messenger с помощта на стъпките, споменати по-горе за излизане от акаунта в Messenger от приложението Messenger.

Как да премахнете акаунт от Messenger на Android?

След като знаете как да премахнете акаунт от приложението Messenger, следвайте стъпките по-долу, чрез които можете да премахнете акаунт на Android:

1. Отидете на Настройки.

2. Докоснете Приложения.

3. Докоснете Messenger от списъка с приложенията, инсталирани на вашия телефон с Android.

4. Докоснете Съхранение и кеш.

5. След това докоснете Кеш > Изчистване на кеша.

Как да премахнете този акаунт също е влязъл във Facebook на това устройство Messenger?

Можете да коригирате този акаунт също е влязъл във Facebook при този проблем с устройството с помощта на стъпките, споменати по-горе. Като изчистите кеша на приложението Messenger, ще можете успешно да премахнете акаунта в Messenger.

Как да премахна акаунта в Messenger от моя iPhone? Как да премахнете акаунт от Messenger на iPhone?

След като знаете как да премахнете акаунт от приложението Messenger, по-долу са стъпките, чрез които можете да премахнете акаунта си в Messenger от вашия iPhone. Можете да излезете от акаунта си във Facebook, за да излезете автоматично от акаунта в Messenger от приложението Messenger.

  Персонализиран музикален плейър с еквалайзер и теми

1. Стартирайте Facebook приложение на вашия iPhone.

2. Докоснете раздела Меню от долната лента.

3. След това плъзнете надолу до долната част на екрана и натиснете Изход.

4. Докоснете Изход от изскачащия прозорец, за да премахнете акаунта от вашите приложения Facebook и Messenger.

Как да изтрия акаунта си в Messenger без Facebook?

Вашият акаунт в Messenger е свързан с вашия Facebook акаунт. Ще трябва да изтриете акаунта във Facebook от приложението Facebook или Messenger, за да изтриете успешно акаунта в Messenger.

***

Така че се надяваме, че тази статия е отговорила на всички ваши въпроси и притеснения. Тази статия обхваща цялата съществена информация, свързана с приложението Messenger и процеса на излизане. Тази статия ви даде идея как да премахнете акаунт от приложението Messenger и различни начини за излизане от акаунт от Messenger. Ако все още имате някакви съмнения, пуснете ги в секцията за коментари по-долу.

x