Как да предавате поточно епизоди от Южния парк на Chromecast безплатно

South Park е изключително популярно анимационно шоу, известно със своята социална сатира. Също така е безплатно за гледане на уебсайта на Comedy Central и на Hulu. Цели сезони са достъпни за всеки, който се интересува от преяждане в Южния парк. Hulu има поддръжка за Chromecast, но самата услуга е регионално ограничена, оставяйки ви с няколко опции за поточно предаване на South Park към вашия Chromecast. За щастие има доста прост начин за заобикаляне на това, включващ Plex, приложението, което трябва да има за всеки потребител на Chromecast, и канала на South Park за Plex. Ето как да го добавите и да започнете своята преяждане в Южния парк.

  Какво представляват мониторите за поставяне в ушите и кой трябва да ги използва?

Инсталирайте Plex на вашия работен плот и го отворете. За да добавите канал към Plex, трябва да получите достъп до него от десктоп. Отидете в раздела Канали и изберете „Категории“. Отнема малко време, докато списъкът с канали се попълни, така че изчакайте. Можете да намерите канала „Южен парк“ в категорията „Хумор“.

След като каналът бъде добавен, е просто въпрос на предаването му към вашия Chromecast. За да го предавате от работния си плот, трябва да имате инсталиран браузърът Chrome и разширението Chromecast за Chrome.

  Как да накарате приложенията на KDE да изглеждат нормално в Gnome с темата Adwaita-Qt

На Plex отидете в раздела Канали и изберете канала на Южния парк. Изберете епизод и го пуснете. Щракнете върху бутона Cast в горната част до бутона Настройки, изберете вашия Chromecast и сте готови.

На вашето iOS или Android устройство отворете приложението Plex и отидете на Канали. Изберете канала на South Park и след това епизода, който искате да гледате. Докоснете бутона Cast и изберете вашето устройство.

Plex няма много големи канали за предлагане, но има някои, които си струва да се добавят. Можете също да добавите Comedy Central и Funny или Die, ако търсите смях, въпреки че каналите може да не предоставят цялото съдържание безплатно. За всеки, който се чуди, всичко това е законно. Вие не пиратствате шоуто и няма да бъдете арестувани. Не забравяйте, че шоуто вече е достъпно безплатно и това е само алтернативен начин да го гледате и да предавате поточно към вашия Chromecast.

  8 страхотни теми Mate за изтегляне

x