Как да прегледам моя списък с блокирани в Instagram

Instagram е една от модерните платформи на пазара на социални медии в днешно време. Поради безбройните си интересни функции, Instagram се превърна в една от любимите платформи за социални медии сред повечето потребители. Но докато използвате социални медии, е много важно да се грижите за поверителността си. Ако някой се опита да ви заплаши, можете да го блокирате в Instagram и да видите списъка с блокирани в Instagram. И можете да намерите списък с блокирани Instagram в приложението си, за да видите всички акаунти в Instagram, които сте блокирали. И така, в тази статия ще разгледаме как да прегледам моя списък с блокирани в Instagram.

Как да прегледам моя списък с блокирани в Instagram

Можете лесно да намерите списъка си с блокирани в Instagram в секцията за поверителност на настройките на Instagram. Продължете да четете, за да намерите стъпките, обясняващи този метод както на мобилни, така и на лаптоп устройства.

  Как да отговорите на история в Instagram със снимки и текст

Къде е моят списък с блокирани в Instagram? Как да намеря списък с блокирани Instagram?

Следвайте предстоящите стъпки, за да видите моя списък с блокирани в Instagram.

1. Отворете Instagram на мобилното си устройство.

2. Докоснете иконата на вашия профил от долния десен ъгъл, както е показано по-долу.

3. Сега докоснете иконата на Хамбургер от горния десен ъгъл на екрана.

4. След това докоснете Настройки.

5. Докоснете опцията Поверителност от менюто.

6. Плъзнете надолу и докоснете Блокирани акаунти в секцията Връзки.

Ще имате списък с всички акаунти, които сте блокирали в Instagram.

Как да видите вашия списък с блокирани в Instagram на лаптоп? Как мога да видя моя списък с блокирани Instagram?

За да видите моя списък с блокирани в Instagram на лаптоп, можете да използвате уеб версията на Instagram. За да видите списъка с блокирани Instagram в уеб версията на Instagram, можете да следвате стъпките по-долу:

1. Посетете уебсайта на Instagram и влезте с вашия телефонен номер, потребителско име или имейл и парола.

2. Кликнете върху иконата на вашия профил от горния десен ъгъл.

3. Кликнете върху Настройки, както е подчертано по-долу.

4. След това щракнете върху опцията Поверителност и сигурност от левия панел.

5. Сега добавете access_tool на мястото на privacy_and_security във вашия URL адрес в края, както е показано по-долу.

6. Щракнете върху Преглед на всички под Акаунти, които сте блокирали.

  Как да качите най-добре изглеждащите изображения в Instagram

Тук ще намерите всички акаунти, които сте блокирали в Instagram.

Как да видя моя списък с блокирани в приложението Instagram?

Можете да следвате лесните стъпки, за да видите списъка си с блокирани в приложението Instagram. Можете да обмислите да следвате стъпките по-долу за същото:

1. Стартирайте приложението Instagram на вашето устройство.

2. Докоснете иконата на вашия профил > иконата на хамбургер.

3. След това продължете да докосвате Настройки > Поверителност, както е показано по-долу.

4. Плъзнете надолу списъка и докоснете Блокирани акаунти.

Ще имате списък с всички акаунти, които сте блокирали в Instagram.

Какво се случва, когато някой ви блокира в Instagram?

Ако някой ви блокира в Instagram, ще има няколко последствия, с които ще се сблъскате, както е изброено по-долу:

  • Няма да можете да търсите техния акаунт.
  • Няма да можете да видите нито една от техните качени медии.
  • Освен това няма да виждате профилната снимка и няма да можете да разговаряте с тях.
  • Техният акаунт ще бъде изтрит завинаги за вас.

Ако искате да потвърдите дали този човек ви е блокирал или е деактивирал акаунта си, можете да потърсите неговия акаунт от друг акаунт в Instagram. Прочетете нашето ръководство за това как да проверите дали някой ви е блокирал в Instagram, за да научите повече начини за гарантиране на обсъждания случай.

Блокирането на някого в Instagram блокира ли всичките му акаунти?

Изцяло зависи от вас. Всеки път, когато блокирате някого, ще имате две възможности:

  • Блокирайте текущия им акаунт и всички други акаунти, които могат да създадат, или

  • Блокирайте само текущата им сметка

Ако изберете първата опция, ако този потребител създаде нови акаунти, тогава тези акаунти ще бъдат автоматично блокирани за вас. Но ако изберете второто, ще ви бъде блокиран само текущият акаунт.

Може ли някой, когото сте блокирали в Instagram, да ви блокира?

Не, ако вече сте блокирали някого в Instagram, той няма да намери вашия акаунт в Instagram. Следователно те дори няма да имат опцията да блокират или ограничат вашия акаунт.

Отблокирах някого в Instagram и той изчезна? Защо някой изчезна от моя списък с блокирани в Instagram?

Ако не можете да намерите блокиран акаунт, когато се опитвате да видите списъка с блокирани Instagram, може да има няколко причини това да се прояви, както е изброено по-долу:

  • След като деблокирате някого, неговият акаунт ще изчезне от списъка с блокирани в Instagram. Но сега можете нормално да търсите този акаунт в Instagram и ще го намерите.
  • Дори след като сте деблокирали някого в Instagram и не можете да намерите неговия акаунт в търсенето на акаунт, потребителят е изтрил своя акаунт. В противен случай този човек може да ви е блокирал.

***

Надяваме се, че тази статия е била полезна и сте се научили да видите моя списък с блокирани в Instagram. Уведомете ни дали тази статия е била полезна. Пуснете вашите запитвания или предложения в секцията за коментари, ако има такива. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.