Как да поправите, че PUBG не се стартира поради ново решение против измама

Игрите, които са състезателни, са склонни да привличат всички видове играчи, включително тези, които ще мамят. Когато игрите станат популярни, броят на играчите, които мамят, също ще расте. След като твърде много играчи започнат да изневеряват, играта не остава обективна, поради което разработчиците ще се намесят и ще блокират методите за измама.

PUBG не стартира поради ново решение против измама

PUBG е безумно популярен и не е изненада, че получава своя справедлив дял от измамници. По същия начин разработчиците на игри са работили усилено, за да ги блокират. За да направите това, към играта са добавени функции против измама. За крайния потребител може да изглежда, че нищо не се е променило, но когато PUBG инсталира или се актуализира, се инсталира допълнителен софтуер, който, когато играта работи, ще блокира cheatware.

Решението против измама в PUBG е предимно успешно, но много потребители са открили, че играта вече не работи или се срива при стартиране след инсталиране на актуализацията. Ето как можете да го поправите.

Излезте от наслагванията

Ако имате работещи приложения с наслагване, излезте от тях. PUBG може да ги смята за измамни продукти. Това може да включва наслагвания от ShadowPlay на Nvidia или всяка друга функция за запис на екрана, например ако имате работещ OBS.

Трябва също да опитате да деактивирате наслагването на Discord. Discord обикновено е безопасно приложение за всички игри, но решенията срещу измама могат да бъдат прекалено усърдни и да го блокират.

Семейно споделяне в Steam

Като част от добавените през 2018 г. решения против измама, PUBG деактивира поддръжката за Family Sharing в Steam. Ако използвате Family Sharing в Steam, уверете се, че сте го деактивирали за PUBG. След като е деактивиран, отворете играта и тя трябва да започне.

Проверете файловете

Възможно е нещо да се е объркало, когато сте инсталирали актуализацията против измама на PUBG. Проверете файловете в Steam и всички проблеми с файловете на играта ще бъдат отстранени.

Отворете Steam.
Отидете в Библиотеката.
Щракнете с десния бутон върху PUBG в колоната отляво и изберете Properties от контекстното меню.
Отидете на Локални файлове.
Щракнете върху Проверка на целостта на файловете на играта.
Позволете на Steam да проверява и коригира файлове.

Деинсталирайте и преинсталирайте играта

PUBG е онлайн игра, така че вашият напредък винаги се запазва. Когато актуализирате играта, тя винаги е актуализация на място и нещата могат да се объркат, които Steam може да не успее да поправи. В този случай можете да деинсталирате и преинсталирате PUBG. Не е лесно, като се има предвид, че играта е доста голяма, но ще реши проблема.

Отворете контролния панел.
Отидете на Програма> Деинсталиране на програма.
Изберете PUBG от списъка с инсталирани приложения.
Щракнете върху бутона Деинсталиране и играта ще бъде деинсталирана.
Отворете Steam и отидете на Библиотека.
Изберете PUBG от вашата библиотека и го инсталирайте отново.

Заключение

PUBG получава много измамници и те съсипаха играта за много хора. Мерките против измама, макар и донякъде ефективни, е известно, че причиняват проблеми с играта. Новата инсталация обикновено може да поправи нещата, когато всичко друго се провали.