Как да поправите грешки при свързване на сървъра сред нас

Сред нас може да се играе онлайн или през локална мрежа. От само себе си се разбира, че играта често се играе онлайн, вместо през локална мрежа. Сред нас позволява на потребителите да създават и да се присъединяват към публични игри, като всички тези игри се хостват на собствените сървъри на компанията.

Връзка със сървъра сред нас

Among Us има сървъри в различни региони. Когато играете играта, тя автоматично избира най-близкия сървър. Всички игри, които ще видите, се хостват на сървъри в избрания регион. В идеалния случай не трябва да има забавяне и свързването със сървъра трябва да е лесно. Ако се опитвате да се присъедините към игра Among Us, но играта продължава да се прекъсва поради проблеми със сървърната връзка, опитайте следните поправки.

  Как да намерите и инсталирате преки пътища на трети страни на iPhone и iPad

1. Променете местоположението на сървъра

Сред нас не винаги избира най-близкия сървър. Понякога има друг регион, който можете да изберете и това може да реши проблема.

Стартирайте сред нас.
Изберете Онлайн.
В долния десен ъгъл щракнете върху иконата на региона.
Изберете различен регион.
Опитайте да се свържете с игра.

2. Актуализация сред нас

Сред нас заключва потребителите от играта, ако не използват най-новата версия на играта. Някои играчи използват заобикаляне, за да играят по-стари версии на играта. Ако случаят е такъв, трябва да актуализирате играта. Независимо на коя платформа играете, трябва да играете най-новата версия, която е налична, или ще срещнете всякакви проблеми.

  Как да качвате GIF файлове със звук на Imgur

3. Проверете мрежовата свързаност

Онлайн игрите, независимо коя от тях играете, изискват стабилна интернет връзка с нисък пинг. Проверете връзката си, за да видите как издържа.

Отворете браузър на вашия работен плот.
Посетете Speedtest.net.
Щракнете върху Go.
Проверете пинга и скоростта на интернет.
Вашият пинг трябва да бъде двуцифрен и не повече от 100.

4. Деактивирайте VPN

Ако използвате VPN на вашия работен плот, това може да пречи на връзката. VPN може да се сблъсква със собствени проблеми със свързаността или сред нас може да го блокира. Деактивирайте VPN и опитайте да се свържете с игра.

  Как да подчертаете текст във вашата презентация на PowerPoint

5. Рестартирайте устройството

Това решение работи най-често на мобилни устройства, но ако играете на компютъра си, си струва да опитате. Рестартирайте телефона, таблета или настолен компютър и след това стартирайте играта.

Заключение

Сред нас се превърна в цел на много хакване и измамници. Компанията зад играта работи, за да поправи това, така че всеки да може да играе честна игра. По този начин той е добавил много ограничения и проверки. Ако използвате приложение, което може да се счита за cheatware, деактивирайте го и трябва да можете да играете играта без проблеми.