Как да получите SHEIN точки безплатно

SHEIN е онлайн магазин за закупуване на огромни колекции от дрехи. Това, което прави SHEIN уникален и различен от другите марки дрехи, са честите предложения за купони, програма за бонус точки, както и безплатна пробна програма на SHEIN, която спестява толкова много пари. SHEIN предлага точки за всяко действие, предприето от потребителя, тези точки на свой ред могат да бъдат конвертирани в пари при следващата ви покупка на SHEIN. Хората може да се чудят как да получат точки на SHEIN безплатно. За да използвате SHEIN ефективно и да спестите повече, можете да се възползвате от точките, които сте спечелили. Можете също така да спечелите точките ръчно, като извършите някои действия, ако искате да се възползвате от точките SHEIN и също да спечелите точките ръчно сами безплатно, попаднали сте на правилната статия. В тази статия ще научите как да получите безплатни SHEIN точки безплатно. И така, да започваме!

Как да получите SHEIN точки безплатно

Основното използване на SHEIN точките е да се приспадне цената на продуктите до 70%. Това не включва пощенски разходи, данък или застраховка. Печеленето на точки е лесен процес и потребителят трябва да извърши определени действия, за да спечели точките. Тези точки се въвеждат от SHEIN чрез програмата за бонус точки. Прочетете повече, за да научите повече и да получите представа как да печелите SHEIN точки безплатно.

По-долу са споменати методите за това как да получите SHEIN точки безплатно.

Метод 1: Създайте акаунт в SHEIN

За да изпълните методи на тази статия за това как да получите SHEIN точки безплатно. На първо място, трябва да имате акаунт в SHEIN за достъп до уебсайта, само след влизане в уебсайта действията на потребителя се регистрират в уебсайта. През повечето време магазините и търговците на дребно предлагат разпродажби и сделки, когато потребител създаде акаунт и влезе. SHEIN прави това, като регистрация за първи път ще получите 10% купон, 100 бонус точки, които изтичат в рамките на 4 месеца, и много други предложения. Това ще бъде добър първи метод за това как да получите безплатни точки в SHEIN.

След регистрация ще получавате чести актуализации и оферти, които в момента са активни в SHEIN. За да създадете безплатен акаунт в SHEIN, следвайте стъпките по-долу, за да създадете безплатен акаунт.

  Коригирайте Ntoskrnl.exe високото използване на процесора

1. Посетете ШЕЙН уебсайт и щракнете върху снимката на профила горе вдясно.

2. Кликнете върху Влизане/Регистриране, за да се регистрирате за нов акаунт.

3. Въведете съответните подробности като имейл адрес, парола, потвърждение на парола, предпочитание за стил и щракнете върху квадратчето за отметка, четящо Съгласен съм с Политиката за поверителност и бисквитките и Правилата и условията.

4. Щракнете върху бутона РЕГИСТРИРАНЕ, за да завършите регистрацията, след регистрация, трябва да потвърдите регистрацията на вашия имейл ID.

5. За да потвърдите имейла, отидете на Уеб страница на Google и щракнете върху Gmail.

6. Може да сте получили имейла на SHEIN, щракнете върху него.

7. Накрая щракнете върху бутона I’M OFFICIAL, за да потвърдите.

Метод 2: Посетете SHEIN Live

Друг метод за печелене на точки е да присъствате на шоуто на живо на SHEIN, което е планирано всяка седмица. Шоуто на живо ще показва всички новопостъпили в магазина и ще предава поточно видеоклипове за всяка дреха. Точките за участие в шоуто ще бъдат раздадени на случаен принцип по време на предаването на живо. Точките, спечелени по този начин, са огромни, тъй като можете да спечелите до 400 точки, което е ефективен метод за това как да получите SHEIN точки безплатно.

Метод 3: Посетете състезанието за тоалети на SHEIN

Този метод е различен от всички други методи, трябва да създавате изображения, докато носите дрехите и аксесоарите на SHEIN от уебсайта и да спечелите бонус точките, тези точки ще бъдат избрани от екипа на редакторите на SHIEN. Този процес се извършва чрез участие в състезания. Получавате 5 точки за всяка снимка, която заснемете в дрехите на SHEIN.

Метод 4: Участвайте в ежедневните маркетингови дейности

Ще има ежедневни дейности на SHEIN в рамките на определено време. Дейността е различна по различно време. Потребителите, които спечелят дейността, ще получат бонус точки от SHEIN. Този метод ще ви помогне да получите точки на SHEIN безплатно.

Метод 5: Използвайте приложението SHEIN

За хората, които се чудят как да получат SHEIN точки безплатно в приложението, те могат да следват този метод. Наред с бонус точките, приложението SHEIN за Android и iOS предоставя още повече оферти, можете да го използвате, за да спечелите повече оферти и SHEIN бонус точки.

  • Сега изтеглете приложението от Google Play Store ако имате смартфон с Android или Apple AppStore ако имате iPhone.
  • SHEIN има удобен уебсайт, както и опция за приложение за закупуване на дрехи.
  • Приложението SHEIN дава 15% оферта за ексклузивност на приложението, плюсът на тази оферта е, че не се изисква минимална сума за покупка.
  • Отворете приложението SHEIN и отидете в секцията с купони и въведете купона за офертата.
  Създайте по-добър пакет Apple One с приложения, които всъщност използвате

Метод 6: Ежедневни регистрации в мобилното приложение SHEIN

Ако сте инсталирали приложението за онлайн магазин SHEIN на вашето мобилно устройство, правенето на ежедневно чекиране в приложението може да ви спечели ежедневни точки. Да го направя,

1. Уверете се, че вече сте влезли в приложението и отворете приложението от началния екран.

2. Натиснете Check In, за да спечелите безплатни бонус точки.

3. Прегледайте елементите на екрана.

  • Уверете се, че винаги се регистрирате ежедневно, тъй като точките ще се добавят последователно всеки ден, ако се регистрирате, без да пропуснете ден.
  • Освен това броят на точките, които се добавят, се увеличава всеки ден, докато продължавате да се регистрирате последователно.
  • В случай, че пропуснете ден, следващият ден, в който влезете, ще се счита за първи ден, така че не забравяйте да продължите да се регистрирате ежедневно в приложението.
  • В случай, че сте склонни да забравяте да се регистрирате с приложението всеки ден, можете също да активирате напомняне, присъстващо само за приложението.
  • Докоснете Напомни ми, за да включите, за да сте сигурни, че получавате навременни актуализации.

Метод 7: Публикуване на преглед

Друг метод за печелене на точки е да предоставите писмен преглед на продукта, след като сте го закупили. Така че писането на рецензии и коментари може да ви спечели точки. Броят точки, които печелите, зависи от определени изисквания на вашите коментари. Написаните отзиви трябва да съдържат минимум 20 думи и максимум 1000 думи.

Обикновено спечелените точки са 10 -20 на брой, но ако писменият коментар или рецензия се смятат за добри, тогава вие също имате шанс да получите допълнителни 50 точки. Нека видим как да оставите отзив в платформата SHEIN.

1. Посетете SHEIN уебсайт и щракнете върху иконата на профилна снимка и щракнете върху Моите поръчки.

Забележка: Уверете се, че сте влезли в уебсайта на SHEIN, преди да извършите този метод

2. Щракнете върху закупените артикули и докоснете Напишете отзив.

3. След като приключите с писането на преглед, щракнете върху Изпращане, за да изпратите прегледа за обработка.

Метод 8: Участвайте в безплатни изпитания на SHEIN

Безплатната пробна програма на SHEIN е програма, въведена от SHIEN, за да позволи на клиентите да раздават облекла безплатно. Има определени изисквания, които трябва да изпълните, за да получите бонус точки, когато участвате в безплатни пробни версии на SHEIN. За тази програма трябва да бъдете избрани от модераторите на SHEIN, след избора трябва да изпратите отзив в рамките на 10 дни след получаване на продукта. Ако не го направите, ще бъдете отхвърлени от безплатната пробна програма на SHEIN. Така че, ако участвате в безплатна пробна програма на SHEIN, ще получите дрехи, както и безплатни точки. И така, следвайте стъпките по-долу, за да кандидатствате за безплатна пробна програма на SHEIN.

  Как да изтрия DoorDash акаунт

Вариант I: На уебсайта

1. Посетете ШЕЙН уебсайт и щракнете върху иконата на профилна снимка и щракнете върху Още услуги.

2. В секцията Други услуги щракнете върху Център за безплатни изпробвания, за да отидете в менюто Център за безплатни изпробвания.

3. Потърсете артикулите и щракнете върху опцията БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН вариант до снимката на продукта.

4. Попълнете своя размер и накрая щракнете върху бутона ИЗПРАЩАНЕ, това ще изпрати вашите данни.

5. Изчакайте процеса на избор да приключи, това обикновено отнема няколко дни.

Вариант II: В мобилно приложение

Ако в случай, че кандидатствате за безплатна пробна програма на SHEIN чрез приложението за смартфон, следвайте дадените стъпки.

1. Отворете мобилното приложение SHEIN и навигирайте до раздела АЗ в долната дясна част.

2. Докоснете Безплатен пробен център в раздела Още услуги. В секцията В процес ще бъдат показани всички налични дрехи за безплатен пробен период на SHEIN.

3. Превъртете през продуктите и докоснете иконата + върху продукта, който желаете

4. И докоснете БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН ВИД. Това ще направи продукта БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН ПЕРИОД за вас.

Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Q1. Как да печелите точки на уебсайта на SHEIN?

Отг.: Някои прости методи за печелене на безплатни точки са да влизате в акаунта всеки ден, да купувате дрехи в SHEIN (всеки долар, похарчен в акаунта на SHEIN, представлява 5 точки, добавени към вашия акаунт) и да правите преглед на продукт на уебсайта. За да научите повече, прочетете нашето ръководство по-горе.

Q2. Колко точки получавам за потвърждение на имейл?

Отг.: Можете да спечелите 100 точки, когато сте влезли чрез имейл.

***

Надяваме се, че статията по-горе за това как да получите SHEIN точки безплатно е била полезна за вас и можете лесно да получите SHEIN точки. Също така ни кажете кой от методите е лесен за разбиране и следване. Ако имате някакви предложения и/или запитвания, уведомете ни в секцията за коментари.

x