Как да получите Rolex Smartwatch Face

Искате да излъчвате богатство и величие, като носите джаджа за ОС. Въпреки че Android Smart Watch е футуристична технология, най-добре изглеждащите модели все пак изглеждат като техните аналогови колеги. Ако вашият не го прави, просто го настройте за по-вечна визия. Часовникът Rolex не е само часовник; това е и символ на състоянието. Можете лесно да заблудите хората да повярват, че носите персонализиран циферблат на часовника Rolex с наличните неограничени възможности за персонализиране. Те имат класически външен вид и усещане. Предлагаме ви перфектно ръководство, което ще ви научи как да получите Rolex Smartwatch Face. Така че, продължете да четете, за да получите луксозни циферблати.

”Как

Как да получите Rolex Smartwatch Face

Показахме два възможни метода за получаване на луксозни циферблати. Можете да използвате всеки един от тях, за да получите лице на смарт часовник Rolex.

1. Чрез приложението Facer

Приложението Facer е безплатно за използване, а циферблатите, произведени от общността, също са безплатни за изтегляне. Само в това приложение има 15 000 безплатни и платени циферблата за часовници, като нови дизайни се качват редовно от бизнеса и общността на Facer. Можете да се огледате за циферблат, който ви харесва. Може да потърсите циферблати или да проверите какво е популярно в момента. Ако нито един от дизайните не ви харесва, можете да създадете свой собствен. Facer също така казва, че милиони потребители на смарт часовници му се доверяват и има статистика, която да го докаже. Facer е оперативно съвместим с всички устройства с Wear OS, което е огромен плюс. Следвайте стъпките по-долу, за да започнете:

  SndLatr Съставете съобщения в Gmail сега и ги изпращайте по-късно [Chrome]

1. Отидете в Play Store и потърсете Facer Watch Faces и щракнете върху Инсталиране.

2. След като инсталирате приложението Facer, отворете го.

3. След това устройството с ОС, което използвате, ще бъде подканено да бъде избрано.

4. Ако вашият смарт часовник не е в списъка, изберете модел, който е сравним с вашия.

Забележка: Можете да търсите и инсталирате множество персонализирани циферблати с помощта на приложението на телефона си. Ако търсите дизайн на Rolex, в приложението Facer опциите са доста ограничени.

4.1 Използвайте мобилния си браузър, за да извършите бързо търсене на персонализирани циферблати на часовници Rolex.

4.2 Изберете любимия си дизайн и го запазете в телефона си.

Забележка: Можете дори да запазите дизайна на вашия лаптоп, ако решите. Просто се уверете, че сте запазили файла на телефона си след това.

5. Върнете се към приложението Facer, след като изтеглите файла.

6. За достъп до вашата страница Watchbox докоснете иконата Watchbox в долното меню.

”докоснете

7. Изберете опцията Импортиране, която е бутона за часовник в горния десен ъгъл.

8. Ако имате проблеми с импортирането, следвайте стъпките, посочени по-долу:

8А. Отидете в Настройки на вашето устройство с Android.

8Б. Изберете приложенията.

”Go

8С. Докоснете Facer.

8D. Докоснете Разрешения.

”Докоснете

8E. Намерете и импортирайте файла, който току-що изтеглите.

9. Вашето приложение Facer вече ще показва дизайна.

Забележка: Уверете се, че вашият телефон и ръчен часовник са синхронизирани.

10. На циферблата на часовника Rolex, който искате да използвате, натиснете бутона за синхронизиране. Моля, имайте предвид, че процесът на синхронизиране може да отнеме известно време.

  Как да напуснете група във Viber

Въпреки че приложението е безплатно за изтегляне, има месечен премиум абонамент, който ви предоставя достъп до допълнителни циферблати (увеличавайки общия брой до 75 000) и премахва реклами. Те също така имат план Plus, който елиминира рекламите и ви предоставя куп допълнителни функции, ако предпочитате да платите еднократна такса.

2. Чрез приложението Часовник

Часовникарят е друг софтуер, който можете да използвате, за да придобиете персонализиран дизайн на Rolex. Можете да използвате това приложение, за да получите лицето на смарт часовник Rolex. Това е най-голямата общност за циферблати на планетата. Той разполага с огромна библиотека от готови за използване теми. Тя ви позволява да изследвате над 60 000 циферблата на часовници, като всеки ден се качват над 50 нови дизайна. Той също има над милион изтегляния в магазина на Google Play и ви позволява да изградите своя външен вид, подобно на Facer. Това е най-простата програма за проектиране на интерфейса, който всеки потребител изисква. Вашият външен вид на интерфейса на часовника е изцяло във вашия контрол. Програмата WatchMaker включва 1000 напълно сменяеми примерни циферблати на часовници, което ви позволява да редактирате показаните числа, да добавяте джаджи и да променяте цветовете, за да създадете своя интерфейс. Ето как да получите луксозни циферблати с помощта на приложението Watchmaker.

1. Отидете в Play Store, потърсете Watch Faces и щракнете върху Инсталиране.

”потърсете

2. Отворете приложението Watchmaker, след като го изтеглите.

”Отворете

Забележка: Методът е същият като приложението Facer

3. Изберете устройството с Wear OS, което използвате в момента.

  Remo MORE е брилянтен инструмент за оптимизиране на настолни компютри и мобилни устройства за Noobs

4. Задайте разрешенията на приложението за достъп до вашите папки за съхранение.

5. На часовника си изтеглете придружаващото приложение.

6. След това ще бъдете транспортирани до уеб страницата на Watchmaker, където можете да разгледате различни циферблати.

7. Ако потърсите Rolex в лентата за търсене, ще видите няколко прекрасни дизайна.

”потърсете

Забележка: Ще трябва да се абонирате за премиум плана, за да получите някое от тях.

8. Като докоснете зеления бутон, можете да изберете любимия си дизайн и да го синхронизирате с часовника си.

9. Можете също да използвате мобилния си браузър, за да търсите други циферблати на часовници Rolex.

10. Изберете дизайн и го изтеглете на телефона си.

11. Отидете на Моите часовници, иконата до най-дясната икона в долното меню, за да импортирате дизайна във вашето приложение Watchmaker.

”Отидете

12. Докоснете 3-те точки в горния десен ъгъл.

13. Изберете Импортиране на часовник.

”Изберете

14. След като импортирате циферблата на часовника Rolex, свържете телефона си с вашето Wear OS устройство и изчакайте да се появи.

Можете или да изтеглите безплатното приложение, или да платите $7,99 за премиум изданието, което ви позволява достъп до цялата библиотека и премахва рекламите. Когато изтеглите безплатната версия, имате възможност да надстроите в приложението.

***

Надяваме се, че сте намерили тази информация за полезна и че сте успели да решите как да получите Rolex Smartwatch Face. Моля, уведомете ни кой метод е бил най-полезен за вас, за да получите луксозни циферблати. Моля, използвайте формата по-долу, ако имате въпроси или коментари.

x