Как да получите безплатни монети TikTok

Не е изненада, че TikTok се превърна в едно от най-популярните приложения в света. Благодарение на своята популярност, TikTok се използва от почти всеки влиятелен човек и бързо се превърна в известен развлекателен център. Но чували ли сте някога за монети в приложението TikTok? Да, има монети TikTok, които можете да използвате, за да извършвате определени действия на платформата. И днес ще обсъдим това подробно. Останете на линия до края!

Как да получите безплатни монети TikTok

Продължете да четете, за да разберете как можете да получите безплатни монети TikTok и да научите повече за различни монети, налични в приложението TikTok.

За какво са монети в TikTok?

TikTok монетите могат да се използват за изпращане на подаръци до любимите ви създатели на съдържание по време на техните потоци на живо. Можете също така да давате подаръци на инфлуенсъри в техния чатбокс. Монетите се купуват с реални пари и са валидни само в приложението. И можете да закупите монетите чрез вашата банкова или PayPal сметка.

  Как да защитите акаунта си в TikTok

Можете ли да осребрите монети на TikTok?

Да, Инфлуенсърите могат да осребряват TikTok монети, за които им е необходим акаунт в PayPal. Минималният баланс, който трябва да имате в акаунта си в TikTok, е $100. Максималният дневен лимит за теглене също е $1000. Монетите, спечелени от инфлуенсъри, първо се превръщат в диаманти и един диамант е еквивалентен на 100 монети. Освен това всеки диамант струва 5 цента. А диамантите се изкупуват в брой.

Колко струва една монета в TikTok?

Стойността не остава същата през цялото време. Стойността на монетите зависи от обменния курс. Следователно тези монети имат различни стойности всеки път. Тъй като системата за обмен винаги е динамична, стойността на монетите, които имате днес, може да не остане същата утре.

Как да получите монети в TikTok безплатно?

Някои от начините за печелене на безплатни монети са:

  • Гледайте видеоклипове: Трябва да изпълнявате някои задачи, докато гледате видеоклипове, за да спечелите безплатни монети

  • Участвайте в предизвикателства: TikTok може да ви подари тези монети, ако участвате и спечелите предизвикателства

  • Подаръци: Други потребители могат да ви предоставят безплатни монети като подарък

Как получавате безплатни монети TikTok?

Можете да получите безплатни монети, ако някой ви ги подари. Дори TikTok може да ви даде монети, ако спечелите някои предизвикателства или ги спечелите, като гледате видеоклипове в TikTok.

Колко струват 500 TikTok монети?

В момента стойността на една монета TikTok в САЩ е 1,3 цента. Въз основа на изчислението 100 монети TikTok ще бъдат еквивалентни на $1,3. Докато 500 монети в момента се оценяват на $6,49.

Колко струват 100 TikTok диаманта?

За да поставим това в просто изчисление, 100 монети са еквивалентни на 50 диаманта. Това е така, защото диамантите на TikTok са само 50% от стойността на монетите. Стойността на всеки диамант е 5 цента. Така че 100 диаманта са еквивалентни на 50$.

Колко струват 7000 монети в TikTok?

Въз основа на текущото изчисление можете да закупите 7000 монети в приложението TikTok за около $129,99. Стойността на една монета е 1,3 цента, колкото струват монетите в САЩ. Стойността може да е различна в зависимост от обменния курс на различните страни. Вашият акаунт ще може да ви каже точната сума, ако потърсите за него в секцията Презареждане.

Колко струва подарък от роза в TikTok?

Изпращането на подаръци до любимите ви инфлуенсъри може да бъде доста забавно. Инфлуенсърите наистина могат да се насладят на любовта, която получават под формата на подаръци, както и да правят пари от таланта си. Така че, ако планирате да подарите роза на някого, имайте предвид, че 1 роза струва само $1.

Колко струват 100 рози в TikTok?

Тъй като една роза в TikTok струва $1, 100 рози ще струват $100.

Колко струва един лъв в TikTok?

Лъвът е един от най-известните подаръци, които можете да подарите на някого в TikTok. Подаряването на лъв обаче може да ви струва огромна сума. Да, един лъв идва на цена от 29 999 монети в TikTok. Това не е скромен подарък, който да подарите на някого, но ако това е в плановете ви, тогава ще трябва да платите 29 999 монети.

Как превръщате подаръците от TikTok в пари?

Tiktok ви позволява да теглите пари, след като имате 1000 последователи. Подаръците, които печелите, първо се превръщат в диаманти и тези диаманти се изкупуват в брой. Също така е важно да знаете, че TikTok взема 50% от комисионната върху вашите приходи. Като влезете в акаунта си, в секцията Баланс, ще можете да видите живите подаръци и натрупаните диаманти. Можете да докоснете раздела Теглене, за да получите парични преводи към вашия Paypal акаунт.

***

Надяваме се, че сте научили как да получите монети TikTok. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Кажете ни каква тема искате да научите в следващата ни статия.