Как да печелите пари чрез Google Task Mate

Искате ли да спечелите лесни пари в свободното си време? Интересувате ли се от пътуване и отчитане на вълнуващи места? Обичате ли да отговаряте на въпроси от анкетата, които правят технологиите по-добри? Ако да, ще харесате Google Task Mate.

В дигиталната ера няма недостиг на странични възможности и пасивни доходи, докато вече сте на ежедневна работа. Смартфоните и таблетите също улесняват пасивния онлайн доход, тъй като можете да изпълнявате задачите си навсякъде с интернет връзка.

Домейнът обаче беше окупиран от нестандартни компании и хаотични процеси. Google видя отлична възможност тук и навлезе в нишата със своя водещ продукт Task Mate. Прочетете, за да научите за този продукт на Google и как да печелите пари в Task Mate.

Какво представлява Google Task Mate?

Task Mate е платформа за микро задачи от Google. Платформата ви свързва с фирми, които искат да възложат задачи на външни изпълнители. Тези задачи са предимно проучвания, извършвани от дома или чрез посещение на места. Инструментът предлага гъвкави възможности за печелене на технически разбиращи хора и следващите милиарди интернет потребители.

Google Task Mate е изцяло базиран на смартфон и таблет. Не е необходимо да купувате скъпи, обемисти лаптопи или настолни компютри, за да вършите работата си онлайн. Следователно, това е подходящият концерт за тези, които пътуват и инвестират време в смартфони за забавление или забавление. Вместо да се забавлявате, можете да изпълнявате вълнуващи задачи, за да печелите пари, докато пътувате.

Предлага се със сложен портал за помощ и поддръжка с често задавани въпроси и формуляр за контакт, ако имате нужда от персонализирана поддръжка. Трябва да изтеглите мобилното приложение от Google Play като tasker. Към момента на писане Task Mate не е достъпен за потребители на iOS. Можете да се присъедините към тази платформа като заявител или изпълнител.

Изтегляне: Google Task Mate за Android

Заявител

Човек може да бъде заявител на тази платформа чрез регистрация и да получава работа от местните изпълнители. Можете да вземете помощ от изпълнителя, за да съберете местни прозрения, да проведете проучвания и изследвания, да извършите теренна работа, да обучите модели за машинно обучение и т.н.

Заявителите могат да възлагат на изпълнители проекти от различни области, включително инженерство, пазарни проучвания, бързооборотни стоки, полеви операции, операции с данни и нестопанска цел. Резюмето на проекта показва броя на задачите, местоположението и таксите, които трябва да платите след приключване на задачата.

Tasker

Можете също така да станете задача и да печелите пари, като използвате мобилния си телефон в свободното си време. Задачите могат да включват получаване на местна информация, работа на терен, правене на снимки или участие в проучвания.

За да продължите да получавате задачи, трябва да се съсредоточите върху ефективността си (точност и спазване на правилата). Получавате плащане, след като задачата ви бъде одобрена след преглед, което може да отнеме седмици в зависимост от наличността на рецензенти.

  Оптимизирайте съдържанието и копирайте с инструменти, базирани на AI

Регионална наличност

Този продукт на Google в момента е в бета етап. Следователно можете да бъдете заявител от всяка точка на света, но можете да бъдете изпълнител, ако принадлежите към някоя от следните държави:

Задачи, налични в Google Task Mate

Наличните в момента задачи в Google Task Mate са категоризирани в 4 раздела. Нека да разгледаме кои задачи можете да изпълнявате във всеки раздел и как да завършите проектите.

Инженеринг и операции с данни

Ако се интересувате от инженерни задачи и задачи за събиране на данни, задачите в този раздел са идеални за тук. Тук можете да създавате набори от данни от разнообразни изображения и аудио файлове, да проверявате ML изходите, да класифицирате данни, да превеждате и транслитерирате езици и идеи, да етикетирате данни и да извършвате полеви операции.

Проучване на пазара и бързооборотни стоки

Тези задачи ще помогнат на компаниите за бързооборотни стоки и пазарни проучвания да получат представа за местните данни. Заинтересованите специалисти могат да събират данни от полето, да правят мултимедийни проучвания и да работят върху разпознаването на марката.

Една примерна задача може да бъде за участие в анкета относно вашите навици за гледане на телевизия. Тук трябва да отговорите на някои въпроси относно вашите телевизионни навици и да направите снимка на вашия телевизор.

Полеви операции

Задачите, които се интересуват от полеви операции, могат да изберат тези проекти, които включват проверка на данни на място и създаване на мобилен работен процес за екипа. Една примерна задача беше да се провери и потвърди работното време на даден бизнес.

За подобен проект трябва да посетите магазина лично и да направите снимки на предната част на магазина, където се вижда името на магазина. Трябва също да добавите работното време, след като го потвърдите от собственика на магазина.

Не за печалба

Ако искате да помогнете на организации с нестопанска цел с вашите усилия, можете да изпълнявате задачи като целеви проучвания, пазарни проучвания и разпространение на образователно съдържание. Един примерен проект в тази област беше да се направят снимки на близки ферми, за да се наблюдава въздействието на изменението на климата.

За да изпълните подобна задача, трябва внимателно да прочетете общите инструкции. Освен това спазвайте правилата за добра снимка. Можете също така да изтеглите казуса, преди да работите върху подобна задача, за да разберете по-добре проекта.

Нива на Tasker в Task Mate

За да станете успешен изпълнител на задачи в Task Mate, трябва да се състезавате с други участници, като печелите по-добри нива от вашите връстници. Когато сте в горните нива на платформата, ще получите повече видимост и задачи. Освен това ще имате възможност да прегледате работата на други изпълнители.

Нивото на вашия профил на изпълнител работи въз основа на точността и броя на изпълнените задачи. Получавате следните привилегии на по-високи нива:

 • Достъп до задачи, които други изпълнители са изпълнили.
 • Изпълнителите на задачи от по-високо ниво получават достъп до изключителни и първокласни проекти за кратък период от време.

Намерете по-долу таблица, показваща консолидиран списък на всички нива на изпълнител на задачи на Google Task Mate, изисквания за постигане на нивото и привилегии, след като достигнете нивото:

Нива на Tasker Изисквания Привилегии Бронз Всички нови участници Получавайте основни задачи според наличността
Ограничен достъп до нови задачи Сребро Изпълнени минимум 20 задачи
Средната точност на базовите задачи с 3 звезди е подобна на ниво Bronze
Прегледайте задачите, изпратени от други изпълнители
Ограничен достъп до нови задачи Злато Завършени минимум 500 задачи
Средната точност на 4-звездни Достъп до нови задачи с приоритет в сравнение с бронзови и сребърни нива на задачи
По-висок лимит на задачите от потребителите на ниво бронз и сребро Платина Изпълнени минимум 1000 задачи
Средната точност на 5 звезди Получете достъп до задачите най-рано
Най-високият възможен лимит на задачите в платформата
Насочете нови потребители към Task Mate

  Мога ли да изтрия акаунта си в DoorDash?

Постигането на ниво не е постоянно състояние в Google Task Mate. Имайте предвид, че можете лесно да загубите нивата си, ако повече от задачите ви бъдат отхвърляни често и получавате по-ниски начални оценки спрямо доставените проекти.

Оценка на точността на Tasker

Въз основа на това колко точно изпълнявате всички възложени задачи, алгоритъмът Task Mate изчислява резултата ви за точност. Резултатът за точност е важен за преминаване към горните нива на бронзовото ниво.

Предимно сребърни и по-високи задачи от ниво и създателят на проекта преглеждат ежедневно задачи, изпратени от бронзови ниво. След това проверяващите маркират задачите като „правилни“ или „неправилни“. Повече „правилни“ задачи ви печелят по-добър резултат за точност.

Ето обобщена таблица на оценките със звезди на Google Task Mate и съответния им резултат за точност по процентната скала:

Рейтинг със звезди Съответстващ резултат за точност 1 звезда По-ниска от 70% 2 звезди 70% до 79% 3 звезди 80% до 89% 4 звезди 90% до 98% 5 звезди 99% до 100%

Някои съвети за получаване на по-високи резултати за точност на Google Task Mate:

 • Прегледайте изискването на проекта няколко пъти и се опитайте да разберете какво точно иска заявителя на задача.

 • Не се колебайте да пропуснете задачи, които не отговарят на вашите умения и интереси.
 • Прегледайте окончателната си чернова няколко пъти преди окончателното изпращане.
 • Самостоятелният преглед на вашите задачи ще ви помогне да премахнете дребни грешки и правописни грешки.

Изплащания и тегления

Получаването на плащане чрез изпълнение на микрозадачи на Task Mate е лесна разходка. Не е необходимо да преминавате през сложни процеси като регистрация в PayPal и чакане на одобрение. Освен това Google Task Mate опростява салдото по сметката, като го показва в местни валути.

Следователно не е нужно да поемате стреса от конвертирането на чуждестранни валути в местни валути чрез приложения на трети страни. Понякога приложенията на трети страни начисляват солидни такси за конвертиране на валута и вие губите приходи.

Балансът на Task Mate е „Каквото виждате, това получавате“. Изисква се обаче минимален баланс, преди да можете да изтеглите парите си в местната банкова сметка. Според опита на няколко изпълнители, това е $10 за Мексико и Кения. Въпреки това, ако сте изпълнител от Индия, минималният баланс за теглене е 500 INR.

Как да печелите пари в Google Task Mate

Изкарването на прехраната от Task Mate може да не е икономично. Но бъдете сигурни, можете да спечелите допълнителни пари или джобни пари, като изпълнявате прости задачи в това приложение. Намерете по-долу ръководство стъпка по стъпка за печелене на пари:

Инсталиране на приложението за мобилни устройства/таблети

#1. Отидете в чекмеджето с приложения на вашия таблет или смартфон с Android и потърсете приложението Google Play.

  Можете да преживеете отново GameCube на модерен телевизор и това е невероятно

#2. Отворете приложението Google Play и въведете Task Mate в полето Търсене на приложения и игри.

#3. Натиснете иконата за търсене или бутона Enter на клавиатурата и Google Play ще покаже приложението Task Mate.

#4. Кликнете върху Инсталиране и изчакайте устройството да изтегли и инсталира приложението.

#5. След като приложението е готово, ще видите бутона Отвори до приложението Task Mate в Google Play; Докоснете Отвори за достъп до приложението.

Настройване на вашия профил в приложението Task Mate

#1. След като приложението стартира, трябва да видите имейла си по подразбиране в Google Play, избран като профил и бутон Първи стъпки.

#2. Можете да превключите към друг акаунт, като щракнете върху падащото меню, при условие че вече сте добавили повече от един акаунт в Google към устройството.

#3. След като сте готови, щракнете върху Първи стъпки, за да изберете език. Ще получите две езикови опции: английски и един регионален език.

#4. Сега, в зависимост от това дали сте нов потребител или препоръчан потребител от някого, можете да влезете в приложението.

#5. В момента приложението не приема нови потребители. Следователно, трябва да получите покана или код за препоръка от платинено ниво на Task Mate.

#6. Ако нямате код за препоръка, щракнете върху Присъединете се към списъка с чакащи и изберете Приемам споразумението.

#7. Следва регистриране на вашето местоположение, като щракнете върху бутона Регистриране на местоположение.

#8. В зависимост от данъчните закони на вашата страна, ще ви бъде дадена възможност да изберете данъчна система. Например GSTIN е данъчната система в Индия. Ако имате GSTIN, изберете Да, или ако нямате такъв, изберете Не.

#9. Ще получите също опцията да изберете до три езика, преди да видите съобщението Вие сте в списъка за чакане.

Свързване на местна банкова сметка

 • Докоснете менюто за кебап или Още в горния десен ъгъл на приложението.
 • Ще видите опцията за свързване на акаунт. Докоснете това.
 • Въведете данните за банковата си сметка и изпратете.
 • Task Mate ще ви уведоми, след като проверката приключи.

Можете да добавите банкова сметка, след като бъдете приети да станете изпълнител.

Потърсете налични задачи

Можете да преглеждате само примерни задачи, за да изпитате приложението като изпълнител на списък с чакащи. Реалните задачи са подобни на примерните задачи. Единствената разлика е, че получавате заплащане за реалните задачи. Изпълнението на тези задачи обаче ще увеличи шанса ви да влезете в приложението.

Алтернативни начини за печелене на пасивен доход

Google Task Mate не е краят на света за пасивни доходи. Както беше обяснено в началото, има много начини за стартиране на страничен концерт или процес на пасивни приходи. Една такава опция е продажбата на интернет честотна лента, която не използвате. Това е популярно известно като пасивен доход със споделяне на честотна лента.

Ето платформите, където можете да продавате допълнителни данни от вашия неограничен интернет пакет:

 • IProyal
 • Honeygain
 • Peer2profit
 • PacketStream

Заключителни думи

Начинът на живот на цифровите номади нараства експоненциално, тъй като интернет и смартфоните стават все по-мощни и достъпни. Хората сега искат да се наслаждават на живота си повече от просто да вършат ежедневна работа. Следователно младежите, разбиращи се в технологиите, в днешния свят търсят дистанционна и гъвкава работа с малко приключения и предизвикателства.

Google Task Mate е работен портал, където можете да изпълнявате микрозадачи с малко усилия и да си изкарвате прехраната. Разбира се, не е нужно да правите компромис с цялото забавление в живота си, когато работите върху Task Mate. Можете да следвате поетапното ръководство, споменато по-горе, и да спечелите бързи пари с помощта на Task Mate.

Може също да се интересувате от партньорски програми за Pinterest, за да печелите пари чрез закрепване.

x