Как да отмените предплатен план ATT

ATT (AT&T) предлага на клиентите разнообразие от предплатени планове, както ограничени, така и неограничени и бюджетни. Повечето хора често избират неограничения план, защото той идва с неограничени данни, съобщения, обаждания и много други. Планът струва само $50/месец с AutoPay. Ако искате да прекратите ATT и искате да анулирате предплатен акаунт в ATT, продължете да четете тази статия до края. Ние ще ви помогнем да научите за предплатените планове ATT и ATT предплатеното автоматично плащане и също така ще ви насочим как да анулирате предплатен план ATT с процедури стъпка по стъпка.

Как да отмените предплатен план ATT

Можете да отмените своя предплатен план за ATT, като деактивирате AutoPay и анулирате услуги на трети страни от официалния уебсайт на ATT. Прочетете до края, за да научите стъпките, демонстриращи същото в дълбочина, като използвате изображенията за по-добро разбиране.

Можете ли да промените ATT предплатен план?

Да, можете да промените своя предплатен план ATT по всяко време. Но ATT препоръчва да промените предплатения план в деня преди края му. По този начин няма да загубите нито една от услугите на текущия си план.

Можете ли да отмените предплатен план ATT по всяко време?

Да, можете да отмените своя предплатен план ATT по всяко време. Ти избираш. Ако не харесвате услугата и решите да прекратите ATT, можете да изчерпите баланса от вашия ATT акаунт. ATT автоматично ще прекрати вашата услуга с предплатен план след 60 дни след изтичане на баланса.

  Как да инсталирате Apache Tomcat на Ubuntu Server

Кога трябва да анулирате предплатен план ATT?

Трябва да помислите за анулиране на вашия предплатен план ATT в деня преди изтичането на вашия план. В този случай няма да получите никакви такси за анулиране и всички услуги по плана ви няма да отидат напразно. Ако имате месечен план и искате да анулирате предплатен акаунт в ATT между тях, оставащото салдо в акаунта ви няма да бъде възстановено съгласно правилата на ATT. Така че е по-добре да анулирате предплатения си план за ATT в края на месеца, като започнете с премахването на AutoPay от вашия ATT акаунт и анулирането на всички абонаменти за услуги на трети страни.

Как да отмените предплатен план ATT?

ATT автоматично прекратява услугата на ATT акаунта, който няма баланс повече от 60 дни. Така че, за да започнете този процес, първо трябва да отмените всичките си абонаменти на трети страни. След това изключете AutoPay във вашия ATT акаунт. И ако изчерпите баланса на сметката в ATT, предплатената услуга ATT ще приключи след 60 дни. По-долу са стъпките, за да знаете как да изключите ATT предплатено автоматично плащане:

1. Посетете екрана за влизане в ATT във вашия браузър.

2. Въведете вашето потребителско име и парола и щракнете върху Вход.

3. На началната страница щракнете върху Управление на автоматично плащане.

4. Кликнете върху Край на автоматичното плащане.

5. Следвайте инструкциите на екрана инструкции за премахване на AutoPay.

Можете ли да получите възстановяване след анулиране на предплатен план ATT?

Не, няма да получите възстановяване на средства при анулиране на предплатен план ATT. Ако в акаунта ви са останали сметки, трябва да ги платите, преди да анулирате. Ако анулирате текущия си план между тях, това може да ви струва такси за анулиране. Когато анулирате плана, уверете се, че това е последният ден от текущия предплатен план.

  Musiex добавя банер, базиран на жестове с контроли за възпроизвеждане на музика [Jailbreak]

Как да анулирам ATT предплатен акаунт?

За да анулирате предплатен акаунт в ATT, трябва да изключите предплатеното автоматично плащане. За да направите това, изпълнете следните стъпки за това как да анулирате предплатен план ATT:

1. Въведете идентификационните си данни за вход, за да влезете в акаунта си от екрана за влизане в ATT.

2. Кликнете върху превключвателя AutoPay на началната страница, за да го ИЗКЛЮЧИТЕ.

3. Следвайте подканите на екрана и продължете, за да деактивирате AutoPay във вашия ATT акаунт.

След като изключите ATT предплатеното автоматично плащане, вече няма да бъдете таксувани месечно. Ако не извършите никакви плащания, когато салдото по сметката ви приключи, след 60 дни вашият предплатен акаунт в ATT автоматично ще бъде закрит.

Как да спрете предплатената услуга ATT?

Можете да спрете предплатената услуга ATT, когато не я използвате много често или устройството ви бъде откраднато или изгубено. За да спрете своята предплатена услуга ATT, изпълнете следните стъпки:

1. Посетете страницата за вход в ATT предплатен акаунт.

2. Въведете вашия 10-цифрен безжичен номер и парола и щракнете върху Вход.

3. Щракнете върху Моето устройство от началната страница.

4. Кликнете върху Докладване за изгубено или откраднато устройство.

5. Сега следвайте предстоящите подкани, за да спрете услугата.

Какво е ATT предплатено автоматично плащане и можете ли да го отмените?

ATT prepaid AutoPay е функция, която позволява на потребителите да плащат месечните си сметки автоматично, като използват избрания от тях метод на плащане. Ако изберете ATT предплатен план за автоматично плащане, ще получите отстъпка от текущия си план. AutoPay ви позволява да плащате всичките си сметки и абонаменти от избраната от вас кредитна или дебитна карта.

Да, можете да отмените AutoPay по всяко време, но би било правилно да го отмените в деня, в който планът ви изтича. Правейки това, няма да получите никаква такса за анулиране и услугите на текущия ви предплатен план ще се използват напълно.

  Играйте 3DS игри на компютър с помощта на Citra 3DS емулатора

Можете ли да деактивирате ATT предплатен телефон?

Да, можете да деактивирате ATT предплатен телефон. Можете да деактивирате предплатения телефон на ATT, като се свържете с отдела за обслужване на клиенти на ATT или като влезете в акаунта си в ATT от уебсайта или приложението myAT&T. Деактивирането може да върне неизползвания баланс, ако се опитате да се свържете с отдела за обслужване на клиенти.

Как можете да деактивирате ATT SIM карта онлайн?

За да деактивирате сим картата ATT онлайн, трябва да деактивирате AutoPay. И за да направите това, изпълнете следните стъпки:

1. Влезте във вашия ATT акаунт, като използвате идентификационните си данни за вход на екрана за влизане в ATT.

2. Кликнете върху Manage AutoPay от началната страница на вашия акаунт.

3. Щракнете върху End AutoPay и следвайте инструкциите на екрана, които се появяват в следващите прозорци, за да прекратите AutoPay.

След като направите това, вашата SIM карта ще се деактивира автоматично след 60 дни.

Можете ли да затворите вашия ATT акаунт онлайн?

Да, можете да затворите вашия ATT акаунт онлайн. За да затворите акаунта си в ATT, трябва да влезете в акаунта си, като посетите официалния уебсайт на ATT. Изчистете всичките си чакащи сметки, премахнете абонаментите на трети страни и деактивирайте автоматичното плащане, ако е активирано. След това, ако не правите никакви плащания към уебсайта, акаунтът ви автоматично ще бъде закрит след 60 дни.

***

Надяваме се, че тази статия ви е помогнала да се ориентирате как да анулирате предплатени планове на ATT и ви е помогнала да научите повече. Моля, уведомете ни за вашия опит с четенето на тази статия и ако имате някакви въпроси или предложения в секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.