Как да направите списък с близки приятели в Instagram

Повечето хора използват Instagram, а тези, които остават социално активни, обичат да публикуват ежедневните си събития в IG. Няма значение колко добри или лоши могат да бъдат. Но някои потребители са малко срамежливи, но все пак искат да бъдат в социалните медии и не искат да споделят своите събития със света. Освен това те искат само няколко души да знаят за това, като само техните последователи. За такива потребители, които не са много удобни и искат да споделят своите събития само с няколко такива потребители, Instagram има опцията Близки приятели. Близки приятели в Instagram е функция, която ви позволява да добавяте или премахвате хора от списъка си с близки приятели. И когато споделяте история или лента, можете да изберете да я споделите само с тези, които са в списъка с близки приятели, тъй като никой друг извън списъка няма да знае за това. Тази статия ще ви напътства в стъпки как да направите списък с близки приятели в Instagram и да добавите приятели към него. Също така ще ви помогне да разберете какво означава, когато някой ви добави към свои близки приятели в Instagram и как да добавите приятели към вашия списък. Така че, ако искате да знаете дали можете да имате множество списъци с близки приятели в Instagram или не, продължете да четете!

Как да направите списък с близки приятели в Instagram

За да използвате функцията Близки приятели, не е необходимо да я активирате. По подразбиране е активирано в приложението Instagram. Трябва само да добавите приятелите си към този списък. За да научите повече за това какво точно представлява списъкът с близки приятели и как работи с всички предимства на използването му, тази статия ще ви помогне с това. Продължавайте да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи подробно как да създавате близки приятели в Instagram, с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

Какво е списък с близки приятели в Instagram?

Списък с близки приятели в Instagram е списък с хора, които са много специални за някои потребители и потребителят иска да сподели някои специални спомени или събития в Instagram само с тези приятели. Всеки потребител на Instagram получава опцията за близки приятели, която по подразбиране е създадена, но празна. Можете да добавите други потребители към него или да изтриете потребителите от този списък. Можете да добавите всеки към списъка си с близки приятели; може да е човекът, когото следвате, или човекът, когото не следвате. Вашите близки приятели в Instagram могат да се преглеждат и управляват само от вас и никой друг няма достъп до него от своя профил. Ето какво означава списък с близки приятели в IG.

  Как да изключите известията за истории в Instagram

Какво означава, когато някой ви добави към списъка си с близки приятели?

Когато някой ви добави към списъка си с близки приятели, това означава, че вие ​​сте най-добрият му приятел или човекът, с когото иска да сподели определени спомени или събития, като се крие от другите. Всеки може да създаде списък с близки приятели в Instagram, който може да съдържа както един човек, така и произволен брой хора. Само вие можете да контролирате списъка си с близки приятели, да добавяте толкова хора, колкото искате, и да ги премахвате, ако е необходимо. Премахването на някого от списъка ви с близки приятели не го премахва от списъка на вашите последователи или вие спирате да го следвате. Това просто означава, че вече не са в списъка ви с близки приятели. Това означава, когато някой ви добави към своя списък с близки приятели и ви премахне от него.

Близките приятели в Instagram знаят ли, че са близки приятели?

Да, само чрез един сценарий можете да разберете дали сте в списъка си с близки приятели в Instagram на някого. Тъй като Instagram не уведомява потребителите, когато бъдат добавени към списъка с близки приятели или изтрити от списъка с близки приятели в Instagram, има само един начин да разберете за това. Можете да го научите чрез истории или ролки, които потребителите публикуват в Instagram. Да предположим, че сте в списъка с близки приятели на потребител на Instagram, да речем ваш приятел, и всеки път, когато вашият приятел публикува история или макара и я сподели само с близки приятели, всички потребители, които са в списъците с близки приятели, ще могат вижте зеления външен пръстен в историята на вашия приятел в раздела История. Тъй като зеленият външен пръстен на историята означава, че човекът е споделил историята или лентата само с тези, които са в списъка с близки приятели в Instagram.

Можете ли да се присъедините към нечий списък с близки приятели в Instagram?

Не, не можете сами да се присъедините към нечий списък с близки приятели в IG. Insta не създава списък с близки приятели; той предоставя на потребителите само функцията Близки приятели. Зависи от потребителя, който управлява неговия/нейния списък с близки приятели. Можете да създадете свой собствен списък с близки приятели в Instagram и никой освен вас не може да го вижда или редактира. Няма критерии, по които, ако отговаряте на изискванията, можете да бъдете в нечий списък с близки приятели. Изцяло зависи от човека, който го управлява. Сега може би знаете дали можете да се присъедините към нечий списък с близки приятели в IG или не.

  Как да блокирате директни съобщения в Instagram

Как да направите списък с близки приятели в Instagram и да добавите приятели?

За да направите списък с близки приятели и да добавите приятели, просто изпълнете следните стъпки:

1. Стартирайте приложението Instagram на вашия Android и iOS устройства.

2. Докоснете раздела Профил от долния десен ъгъл на екрана.

3. Докоснете иконата на хамбургер от горния десен ъгъл на екрана.

4. Докоснете опцията Близки приятели от изскачащото меню.

5. Докоснете лентата за търсене и потърсете желаното потребителско име.

6. Изберете профила и докоснете опцията Готово, за да добавите този човек към списъка с близки приятели в IG.

Ето как можете да направите списък с близки приятели в Instagram и да добавите приятели към списъка си с близки приятели в Instagram.

Как да премахнете хора от списъка с близки приятели?

За да знаете как да премахнете хора от списъка си с близки приятели в IG, просто следвайте стъпките по-долу:

Забележка: Уверете се, че използвате най-новата версия на приложението Instagram.

1. Отворете приложението Instagram и докоснете раздела Профил от долния десен ъгъл на екрана.

2. Докоснете иконата на хамбургер от горния десен ъгъл на екрана.

3. Докоснете опцията Близки приятели от изскачащото меню.

4. Докоснете избрания желан профил, за да отмените избора му и да го премахнете от списъка.

5. Докоснете Готово, за да потвърдите процеса.

Ето как можете да премахнете хора от списъка си с близки приятели в Insta.

Колко близки приятели можете да имате в Instagram?

Можете да добавите толкова близки приятели, колкото искате, защото няма ограничение за добавяне на близки приятели. Можете да добавяте хора само от вашия списък с последователи или от следния списък към вашите близки приятели в Instagram. Точно както добавяте хора, можете също да ги премахнете от списъка с близки приятели. И всички тези операции се извършват без уведомяване на потребителите, които са добавени или премахнати. Вие сте единственият човек, който може да преглежда списъка на близките приятели и да го управлява, и никой друг. Сега знаете колко близки приятели можете да имате в Instagram.

Как да разбера дали сте в нечий списък с близки приятели?

Няма да получавате известие, когато някой ви добави към своя списък с близки приятели в Insta. Така че, за да разберете дали сте в нечий списък с близки приятели или не, изпълнете следните стъпки:

  Планирайте публикациите в Instagram на редовни интервали за деня

1. Отворете приложението Instagram на вашето устройство.

2. Намерете историята със зелен кръг около нея. Ако външният пръстен е оцветен в зелено, това означава, че сте в списъка с близки приятели на този човек.

Забележка: Зеленият външен пръстен с истории ще се появи само когато човекът сподели своята история с близки приятели.

Ето как можете да разберете дали сте в нечий списък с близки приятели в IG или не.

Можете ли да имате множество списъци с близки приятели в Instagram?

Не, не можете да имате множество списъци с близки приятели в Instagram. Можете да имате множество близки приятели на IG и също така можете да имате множество списъци с приятели в Instagram, като любими и близки приятели. Но вие и никой в ​​Instagram не можете да правите множество списъци с близки приятели. Има само един списък с близки приятели в Insta и ако искате, можете да добавите или премахнете всеки от списъка си по всяко време. Списъкът с близки приятели съдържа тези, които са най-близки и най-скъпи за вас и искате да споделяте някои публикации, истории или макари само с тях, а не с други ваши последователи в IG.

Можете ли да видите нечии близки приятели в Instagram?

Не, не можете да видите нечии близки приятели в IG. Можете да видите списъка си с близки приятели в IG само през вашия IG акаунт. Тъй като не можете да видите списъка с близки приятели на някого, не можете да разберете дали сте в същия списък или не. Когато някой в ​​Instagram ви добави към своя списък с близки приятели или ви премахне от своя списък с близки приятели, не получавате известие, че човекът ви е добавил като близък приятел. И тъй като не получавате известия, няма да можете да определите дали сте в списъка с близки приятели или не.

***

Надяваме се, че сте научили как да се присъедините към близки приятели в Instagram. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни уведомете каква тема искате да научите в следващата ни статия.

x