Как да направите свой собствен пакет стикери за WhatsApp на iPhone и Android

Стикерите са бърз и забавен начин за предаване на мисли и емоции в WhatsApp. Но какво ще стане, ако искате да направите пакет със стикери от свои собствени реакции? Ето как да го направите на вашия телефон iPhone и Android.

Ще намерите голям брой приложения за пакет стикери в Google Play Store за Android. App Store на iPhone, от друга страна, има само няколко магазина за стикери. Но не се нуждаете от приложения на трети страни, нито е нужно да сте разработчик на приложения, за да направите свой собствен пакет стикери.

Всичко, от което се нуждаете, са някои изображения, а за останалото ще се погрижи приложението Sticker.ly, което е достъпно както за iPhone, така и за Android. Приложението има интелигентен инструмент за премахване на фон, така че можете да създавате стикери за реакция само с лицето си. Приятелите ви ще бъдат поразени от вашата изобретателност.

  Най-добрите нови функции в Android 10, налични сега

За да започнете, първо изтеглете приложението Sticker.ly на вашия iPhone или Android смартфон. Следващата стъпка е да съберете снимките, които ще използвате, за да създадете пакета стикери. Изтеглете изображенията, от които се нуждаете, или направете снимки, които ще използвате за вашите стикери. Ако създавате пакет стикери, използвайки вашите селфита, не забравяйте да снимате селфитата с неутрален фон.

Отворете новоизтегленото приложение Sticker.ly и докоснете бутона „+“, който се намира в долната лента с инструменти.

Тук изберете име за вашия пакет стикери, добавете вашето име „Създател“ и след това докоснете бутона „Създаване“.

От следващия екран докоснете бутона „Добавяне на стикер“.

Сега ще видите селектора на изображения. Придвижете се до албума, където сте запазили снимката си, и я докоснете.

Сега изображението ще се отвори в редактора. Първо, ще видите опцията за изрязване на фона. Докоснете бутона „Автоматично“.

Ако вашето изображение има ясен фон и преден план, приложението трябва автоматично да премахне целия фон. (Приложението е наистина добро в това.)

  Запишете скрийнкаст на телефона си с Android, без да го свързвате към компютъра си

Но ако изображението е сложно, можете да докоснете бутона „Коригиране“.

Сега използвайте пръстите си, за да изтриете или възстановите части от изображението.

Ако желаете, можете също да добавите малко текст към стикера, като използвате опцията „Текст“.

Въведете текста и след това го преместете. Можете също да промените стила на текста от горната част на приложението. След като сте доволни от резултата, изберете бутона „Готово“.

Сега просто докоснете бутона „Запазване“.

Току-що направихте първия си стикер. Докоснете отново бутона „Добавяне на стикер“, за да създадете друг. Ще ви трябват поне три стикера, за да създадете пакет стикери.

След като всичките ви стикери бъдат създадени, отидете на страницата с пакет стикери и докоснете бутона „Добавяне към WhatsApp“.

Това ще отвори приложението WhatsApp и ще стартира екрана за импортиране на стикери. Тук можете да прегледате и всички стикери. Просто докоснете бутона „Запазване“, за да ги добавите към акаунта си.

Вашият пакет стикери вече е добавен към WhatsApp и е готов за използване.

  10 полезни добавки за Firefox Android, които трябва да изпробвате

Отидете на разговор в WhatsApp и докоснете иконата на стикер, която се намира от лявата страна на текстовото поле.

Тук, от секцията със стикери, изберете вашия пакет стикери отгоре и след това докоснете стикер.

Стикерът незабавно ще се покаже в чата.

Можете да се върнете към приложението Sticker.ly, за да създадете нови пакети стикери и да добавите нови стикери към съществуващи пакети стикери.

Прекарвате много време в WhatsApp? Разгледайте нашето ръководство за сигурност на WhatsApp.

x