Как да намерите произволни животи в Instagram

Платформата за социални мрежи Instagram беше представена от Кевин Систром през 2010 г. Тя позволява на потребителите да споделят снимки и видеоклипове. Въпреки че има широк набор от възможности, интерфейсът на Instagram позволява предимно на потребителите да изпращат съдържание, включително изображения и видеоклипове, след създаване на безплатен акаунт. След това потребителите могат да редактират качените медии с помощта на филтри и могат да групират изображенията с помощта на хаштагове и географски данни. Instagram Live е инструмент, който позволява на потребителите да излъчват видеоклипове на живо на други потребители на Instagram. Това е част от Instagram Stories. Instagram Stories се показват в началото на емисията. Индикаторът „На живо“ ще се появи на всички акаунти, които са активни в момента. Поредица от видеоклипове, наречени Random Lives в Instagram, се публикуват от хора, които са по време на случайни житейски събития. Коментарът или обяснението обикновено се включват към видеоклипа, който трябва да демонстрира на публиката какво е да си в това обстоятелство. Да наблюдавате как някой реагира на странен сценарий може да бъде доста интригуващо и почти винаги можете да получите нова представа, като чуете какво има да каже. Тази статия ще ви помогне да разберете как да намерите произволни животи в Instagram и да търсите животи в Instagram. Също така ще научите как можете да гледате животи на произволни хора в Instagram и да получавате животи в Instagram.

Как да намерите произволни животи в Instagram

Продължете да четете по-нататък, за да намерите стъпките, обясняващи как да търсите и намирате произволни животи в Instagram подробно с полезни илюстрации за по-добро разбиране.

IGTV все още ли е нещо?

Не, IGTV вече не е нещо. През 2018 г. Instagram представи IGTV с намерението да го превърне в мобилната версия на YouTube. Но разширеният формат така и не се появи, особено след като TikTok дебютира в САЩ два месеца по-късно. Краткият видео материал в TikTok беше по-популярен сред потребителите на социалните медии. В опит да се концентрира повече върху видео съдържанието, Instagram се отърва от раздела IGTV и актуализира своя видео формат през октомври 2021 г.

Могат ли да видят лицето ви в Instagram на живо?

Зависи. Ако се присъедините към живо, никой не може да види лицето ви, освен ако вие не го инициирате. Другите, които гледат на живо, включително лицето, към чийто поток сте се присъединили, може да видят, че сте го направили. Но ще можете да комуникирате само чрез чат, докато не поискате да споделите екрана и те се съгласят.

Как да разберете кой е на живо в Instagram в момента?

Ето стъпки, за да разберете кой е на живо в Instagram в момента сред вашите последователи и непоследователи:

Вариант I: За последователи

За да разберете кога вашите последователи са активни, можете да намерите известието IG Live в лентата за известия. Или можете:

1. Посетете секцията История на Instagram.

Забележка: Уверете се, че сте влезли в акаунта си.

2. В началото на всяка история можете да проверите дали някой е на живо. Снимката на техния профил ще съдържа фразата НА ЖИВО с предварително зададен цветен пръстен под нея.

Вариант II: За непоследователи

1. Стартирайте приложението Instagram на вашия Android и iOS устройства.

2. Докоснете раздела Търсене от долната лента.

3. Въведете Live или Livestream в лентата за търсене и превключете към раздела Етикети.

4. Вижте всички резултати от търсенето. Разгледайте наличната селекция от по-дълги видеоклипове. Ще присъства етикет, указващ, че даден потребител е НА ЖИВО.

5. Плъзнете нагоре, след като докоснете бутона НА ЖИВО.

Други подходящи животи също ще ви бъдат предоставени.

Как търсите животи в Instagram?

Сега, след като знаете как да намерите кой е на живо в Instagram в момента, кажете ни как да търсим животи в Instagram. Ето стъпките за търсене на животи в приложението IG:

1. Отворете приложението Instagram.

2. От долната лента докоснете раздела Търсене.

3. Докоснете лентата за търсене.

4. След това потърсете желаната тема или дума за търсене.

5. Изберете раздела Акаунти.

6. За да гледате произволно видео на живо, изберете иконата на профила, която казва НА ЖИВО.

Как получавате Instagram Lives?

Случайни Instagram Lives са достъпни за преглед. Отиването на страницата за проучване и следването на допълнителни потребители са двата основни начина да постигнете това. Няма определено място, където можете да отидете, за да гледате произволни животи в Instagram, но има конкретни неща, които можете да правите.

Метод 1: Сканиране на известия

Важно е да оставите известията на собственото си устройство активирани и отворени, ако искате да видите кой сега е активен в Instagram. Добре е да се уверите, че вашите настройки за известяване в Instagram са включени, така че да можете да получавате известия, когато някой тръгне на живо. И ако имате някакъв проблем с вашите известия в Instagram, прочетете и следвайте нашето ръководство относно Известията в Instagram не работят? Ето 9 начина да го поправите! да го оправя моментално.

Метод 2: Проверете страницата за изследване на Instagram

Отиването на вашата страница за изследване на Instagram, за да търсите потребители, които биха могли да бъдат на живо в Instagram, е следващата опция. Можете да използвате раздела, наречен Изследване, за да търсите други потребители на Instagram и техните материали въз основа на вашите интереси и тези на потенциални съвпадения. Можете да видите профилите на хората, които следвате, вашите последователи и голям брой други потребители на Instagram, като използвате Instagram Explorer.

Метод 3: Следвайте повече IG профили

Бутонът за следване във вашия Instagram трябва да се използва като допълнителна алтернатива. С други думи, може да обмислите да следвате повече хора, ако искате да видите тези, които са се включили на живо. Вашите шансове да видите акаунти, които са активни, се увеличават с повече хора, които следвате.

Ще трябва да посетите страницата на профила на желания потребител на IG и да докоснете опцията Следване.

Метод 4: Посетете Instagram профилите на TikTok Lives

Освен това винаги са на живо в IG. Търсенето на видеоклипове на живо, публикувани от потребители на TikTok, е последната опция в менюто. Когато някой влезе на живо в един сайт за социални медии, той в крайна сметка ще бъде активен в другите социални медийни платформи по едно и също време, защото много хора по света имат достъп до множество социални медийни платформи.

Как да получите топ на живо в Instagram 2022?

Ето няколко начина да получите най-добрите на живо в Instagram 2022:

  • Намерете и следвайте потребителя на Instagram, който искате да гледате видеоклипове на живо: Тъй като IGTV беше прекратен, вече не е възможно да гледате произволни емисии на живо в Instagram или записи на предавания. В акаунт в Instagram, който е публикувал запис, можете вместо това да гледате видео архивите.

  • Търсене по хора: Въпреки че има други начини за търсене, използването на функцията за търсене на хора за откриване на повторения на предавания на живо е най-бързият вариант, защото хората са тези, които излизат на живо.

  • Търсене по място: За да намерите най-популярните IG Lives във вашия регион, посетете секцията за изследване на местоположението.

Как да намеря случаен живот в Instagram? Как да намерите произволни животи в Instagram?

След като вече знаете как да получите най-добрия резултат на живо в Instagram 2022, уведомете ни как да гледате живота на произволни хора в Instagram. Ето някои от начините за намиране на случаен живот в Instagram в Instagram:

1. Стартирайте приложението Instagram и докоснете раздела Търсене.

2. В лентата за търсене въведете ключовите думи, като IGTV или на живо, и ги потърсете.

3. Докоснете раздела Етикети.

4. На страницата с резултати ще можете да видите #igtv или #live.

5. Публикацията, свързана с желания хаштаг, ще се появи веднага, когато изберете опцията.

С този конкретен IGTV или хаштаг на живо ще можете да видите разнообразие от стотици видеоклипове. Видеоклиповете се възпроизвеждат, като щракнете върху тях.

Как гледате живота на случайни хора в Instagram? Как гледате произволни животи в Instagram?

Можете да следвате стъпките, споменати по-горе, за да търсите и гледате произволни IG животи в приложението IG.

Как да намерите произволни животи в Instagram без IGTV?

Като посетите функцията IGTV на Instagram, можете да видите живота на произволни хора. Въпреки това, за да се съсредоточи повече върху видео съдържанието в платформата, Instagram изтри функцията IGTV през октомври 2021 г. Можете да гледате видеоклипове на живо само ако следвате създателя, който излиза на живо.

Можете да проверите лентата Stories в горната част на вашата емисия в Instagram, като просто я отворите. Трябва да можете да разберете дали някой ще участва на живо, като потърсите индикатора на живо до името му. Обикновено тези профили, които се активират, ще пристигнат в началото на лентата Story. Не би трябвало да имате проблем да виждате тези, които са на живо във всеки един момент, защото Instagram предпочита предаванията на живо пред нормалните Stories. Можете да гледате предавания на живо от потребители, които не следвате, но ще трябва да посетите техния профил, за да го направите. Можете да следвате методите, споменати по-рано в тази статия, за да научите как да намирате произволни животи в IG.

Instagram използва за показване на популярни Истории и Животи в раздела Изследване; но една от по-скорошните промени премахна тази функционалност. Въз основа на вашата хронология на търсене и хронология на гледане, вие едва сега можете да преглеждате популярни изображения и видеоклипове.

***

Надяваме се, че сте научили как да намирате произволни животи в Instagram и да ги търсите с различни методи. Чувствайте се свободни да се свържете с нас с вашите запитвания и предложения чрез секцията за коментари по-долу. Освен това ни кажете какво искате да научите по-нататък.